Annesiii acikmış yavrunn oyy kiyamamGunaydin kizlar nasilsiniz nasil gidiyor bakalim ben bebisimle oturuyorum ilk dwfa bu gece aciktim normalde hic acikmazdim sabah 5 gibi karnim guruldadi bebisimde tekmeledi sanki birseyler ye dercesine
Ay ozlemcim dinlemez olurmuyum kiyabilirmiyim ona ben:) ben biraz once alisveris yaptim gelsim hava cok soguk ama iyi geliyor disari cikmak insallah oksurugude atarsin cnmSelam Elif;
Biz de kızımla oturuyoruz valla. Gribim gecti ama öksürük başladı. 3 gündür yürüyüste yapamıyorum patladım evde...
Yakışıklı oğluşunu dinleseydin annesi atıştırsaydın bişiler.
Oyy cnm allah şifa versin öksürük te çok gıcıkSelam Elif;
Biz de kızımla oturuyoruz valla. Gribim gecti ama öksürük başladı. 3 gündür yürüyüste yapamıyorum patladım evde...
Yakışıklı oğluşunu dinleseydin annesi atıştırsaydın bişiler.
Bende kiyamam ona ya yedim yattim geri disardan ona ayiptir solemesi ceviz findik kuruyems felan aldm yiyim diye vitamin olsun dedim ogluma son zamanlar cok heycanliyim cokkkkkkkkkkAnnesiii acikmış yavrunn oyy kiyamamben uyumadan önce yoğurt yedim öyle uyudum gece baya hareketliydi bebisim
Oyy cnm allah şifa versin öksürük te çok gıcık
Ay ozlemcim dinlemez olurmuyum kiyabilirmiyim ona ben:) ben biraz once alisveris yaptim gelsim hava cok soguk ama iyi geliyor disari cikmak insallah oksurugude atarsin cnm
Aynennn cnm bizde de var o .esim gidip gelip odasıyla ugrasiyo biseyler yapiyo çok güzel bi duygu ya.Bende kiyamam ona ya yedim yattim geri disardan ona ayiptir solemesi ceviz findik kuruyems felan aldm yiyim diye vitamin olsun dedim ogluma son zamanlar cok heycanliyim cokkkkkkkkkk
Ozlemcim yicek birseyler aldim ben bebisimin butun ihtiyaclarini aldim bitek puseti kaldi onuda eltim alcakmis hediye ole bekliyoruz gunumuzu cnmOhh iyi yapmışsın annesi neler aldın prense son hazırlıklar..
Evet cnm ye bolbolll şifa olsunAmin canımmm. Sorma ıhlamur, zencefilli bal ve sürekli mandalin portakal limon yemekten gına geldiama napalım
ilac olmadan bu kadar oluyo
Evet cnm ye bolbolll şifa olsun
Bende normalde çok kötü hasta olurdum ama Allah şükur hafif burun akıntısı oldu bol meyve yiyerek hemen atlattım benim bulunduğum yerde baya sogukkk amaAllahima binlerce sukur bu zamna kadar hic hasya olmadim bide ben cok kisa killu corapsiz gezen bir insanim vucudum soguga alisik yani ama bakalim bundan sonra olurmuyum havalar sogudu bana kiziyolar sakin dogum yapincada bole gezme uatursun tmm diyom simdi kalin giyinmeye basladim
Normaldir cnmKizlar suanda kalbim ole hizli atiyor ki dersiniz ki yerinden cikicak o derecede kan pompaliyor ondan herhalde cnm
Ozlemcim yicek birseyler aldim ben bebisimin butun ihtiyaclarini aldim bitek puseti kaldi onuda eltim alcakmis hediye ole bekliyoruz gunumuzu cnm
Tamam cnm gorusurz iyi gezmelerKızlar ben çıkıyorum hazirlanyim eşimle dışarı cikcaz.sohbete yine devam ederiz.size bol sohbetler tatlı bebeklerin tatlı anneleri:-*
Kızlar ben çıkıyorum hazirlanyim eşimle dışarı cikcaz.sohbete yine devam ederiz.size bol sohbetler tatlı bebeklerin tatlı anneleri:-*
Ben daha onu almadim bak bor tek o kaldi bana promosyon detarjanla uimusatici gelmisti e bebkten guzeldi yikadim bakalim artik:)Ozaman afiyet olsun canım..Bende sükür tamamladım alısverişi. bi canta hazırlamak kaldı. onuda hataya artık inşllah. kızlar bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkıcaksınız ya da yıkadınız?
Ben uni baby sıvı deterjan ve yumuşatıcı ldım.
Ben daha onu almadim bak bor tek o kaldi bana promosyon detarjanla uimusatici gelmisti e bebkten guzeldi yikadim bakalim artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?