ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Gunaydin kizlar nasilsiniz nasil gidiyor bakalim ben bebisimle oturuyorum ilk dwfa bu gece aciktim normalde hic acikmazdim sabah 5 gibi karnim guruldadi bebisimde tekmeledi sanki birseyler ye dercesine
Annesiii acikmış yavrunn oyy kiyamam ben uyumadan önce yoğurt yedim öyle uyudumgece baya hareketliydi bebisim

Ay ozlemcim dinlemez olurmuyum kiyabilirmiyim ona ben:) ben biraz once alisveris yaptim gelsim hava cok soguk ama iyi geliyor disari cikmak insallah oksurugude atarsin cnm

Annesiii acikmış yavrunn oyy kiyamam ben uyumadan önce yoğurt yedim öyle uyudumgece baya hareketliydi bebisim
Bende kiyamam ona ya yedim yattim geri disardan ona ayiptir solemesi ceviz findik kuruyems felan aldm yiyim diye vitamin olsun dedim ogluma son zamanlar cok heycanliyim cokkkkkkkkkk

Allahima binlerce sukur bu zamna kadar hic hasya olmadim bide ben cok kisa killu corapsiz gezen bir insanim vucudum soguga alisik yani ama bakalim bundan sonra olurmuyum havalar sogudu bana kiziyolar sakin dogum yapincada bole gezme uatursun tmm diyom simdi kalin giyinmeye basladim

Bende kiyamam ona ya yedim yattim geri disardan ona ayiptir solemesi ceviz findik kuruyems felan aldm yiyim diye vitamin olsun dedim ogluma son zamanlar cok heycanliyim cokkkkkkkkkk
Aynennn cnm bizde de var o .esim gidip gelip odasıyla ugrasiyo biseyler yapiyo çok güzel bi duygu ya.

Kizlar suanda kalbim ole hizli atiyor ki dersiniz ki yerinden cikicak o derecede kan pompaliyor ondan herhalde cnm

Bende normalde çok kötü hasta olurdum ama Allah şükur hafif burun akıntısı oldu bol meyve yiyerek hemen atlattım benim bulunduğum yerde baya sogukkk ama

Kızlar ben çıkıyorum hazirlanyim eşimle dışarı cikcaz.sohbete yine devam ederiz.size bol sohbetler tatlı bebeklerin tatlı anneleri:-*

Ozlemcim yicek birseyler aldim ben bebisimin butun ihtiyaclarini aldim bitek puseti kaldi onuda eltim alcakmis hediye ole bekliyoruz gunumuzu cnm

Ozaman afiyet olsun canım..Bende sükür tamamladım alısverişi. bi canta hazırlamak kaldı. onuda hataya artık inşllah. kızlar bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkıcaksınız ya da yıkadınız?
Ben uni baby sıvı deterjan ve yumuşatıcı ldım.

Ben daha onu almadim bak bor tek o kaldi bana promosyon detarjanla uimusatici gelmisti e bebkten guzeldi yikadim bakalim artik:)

Ben daha onu almadim bak bor tek o kaldi bana promosyon detarjanla uimusatici gelmisti e bebkten guzeldi yikadim bakalim artik:)

Ohhh mis darısı başıma. ebebekte indirim var uni baby ürünlerinde cnm. uni baby sıvı deterjan 26tl den 18 edüsmüs sampuanlar 750 ml 8-9tl bisi aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…