ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ohhh mis darısı başıma. ebebekte indirim var uni baby ürünlerinde cnm. uni baby sıvı deterjan 26tl den 18 edüsmüs sampuanlar 750 ml 8-9tl bisi aklında olsun
Cok iyimis canm saol valla sarjim coknaz telefin kapancak elektiriklerimizde yok kesilmis burda heryerde

Ben daha almadim deterjan ama dalin in deterjanı ve yumuşatıcısı vardı ondan mı alsam dedim .kullanan varmı acaba.nasil bisey.

Ben daha almadim deterjan ama dalin in deterjanı ve yumuşatıcısı vardı ondan mı alsam dedim .kullanan varmı acaba.nasil bisey.
Bizim alt kattaki arkadas dalin detarjan kullaniyir bitek cok memnunmus yumusatici kullanmiyormus ama:)

Hmm bende onu almayı düşünüyorum cnm bunu da duydum iyi oldu demek ki güzelmiş artık çamaşırlarını yıkayıp utuleyip yerlestircem dolabına kızımın

Dalin alıcam ben de herşeyi aldım o kalmış bir de kuveti kaldı bugün o kadar aradım set olarak bulamadım

Arzu naptin aldinmi eksiklerini cnm
Elif görmedim ne ara yazdın bugün portbebe ve havlu aldık kizlar havlusu o kadar iyi oldu ki sormayın normal bi havlu çıkardı adam 35 tl dedi çok sertti...yumusak olsun dedim pelus battaniye gibi birşey çıkardı ama bu set dedi biraz tuzlu olur dedi diğeriyle arada fazla birşey yoktu ben de epey bi fiyat istiycek sandım 45ten 40a düştü ya hem de havlu,terlik,biraz büyüdüğünde giymesi için bornoz var o aldığım sette..2 tane daha pijama takımı aldım..biberon,emzik,tırnak makası aldım..Lohusa gecelikleri hosuma gitmedi alt-üst pijama olandan aldım bir de elbise gecelik alıcam doğum icin rahat oluyor dediler :) haftaya da dolap gelicek insaallah

Hmm bende onu almayı düşünüyorum cnm bunu da duydum iyi oldu demek ki güzelmiş artık çamaşırlarını yıkayıp utuleyip yerlestircem dolabına kızımın
Ben de ben de canım deterjanini alayım hepsini yıkayıp utuleyip yerlestiricem dolabina doğum cantamizi da hazirlayinca rahatliycaktim

Bu da havlu ve bornoz 40 tl tuttu bu portbebe de akşam indirimi yaptı adam 130dan nasil bir düştüyse 75e aldık

Eklentiler

• IMG-20161218-WA0002.webp
    6 KB · Görüntüleme: 28
Aynı sorun bende de var sırt ve yan Ağrı'ları amin işallah hepimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip eder

Ben 20 kiloyu bile gözden çıkartmıştım yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun
Amin amin canım sağlıklı doğması önemli benim için de..Bebeklerimiz sağlıklı dünyaya gelsinler yeter ki..Kilomla kendim bile dalga geçiyorum:))

Öylesine birşeylere bakıyorum ama olmuyor son zamanlar olan olaylara tahammül edemiyorum artık Allah hepsinin belasını versin ne suçu vardı o gencecik evlatların..Ailelerinin feryatları beni derinden etkiliyor Vicdanı olmayan o zalimlere Allah da merhamet etmeyecek.Kardeşim tecilliydi seneye eylülde Allah'ın izniyle o da asker olacak...Olanlari kafam kaldırmıyor artık

Kizlar portbebe bunu aldık

Canim Allah icine sindirsin gule gule kullanmayi nasip etsin

10 kilo aldım zaten doktor demişti son ay alırsın diye vitamin kullanmayınca çok kilo alınmıyor birde 32. Haftaya kadar çalıştım sürekli ayakta çalıştım onun da etkisi var

Merhaba;
Neden vitamin kullanmadiniz kan degerleriniz iyi oldugundan doktorunuz mu vermedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…