ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Sorma canim bir anne adayi olarak kahroluyorum yasanilanlar karsisinda... Bizler dogmamis evlatlarimiz icin rahmimize dustugu andan itibaren ne fedakarliklar yapiyoruz. Bir susam tanesinden seviyoruz korumaya calisiyoruz sevgiyle duayla buyutmeye calisiyoruz. Doguyor insan olarak yetistirmeye faydali bir birey olmasi icin cabaliyacagiZ. Ama hainler ne yapiyor bir annenin binbir guc ve fedakarlikla yetistirdigi evladini acimasizca katlediyor ve biz sadece uzulup dua etmekten baska hicbirsey yapamiyoruz. Yine bir suru eve kor dustu. Allah cumle ana babaya sabir versin yar ve yardimcisi olsun..

Hayirli olsun canim aldiklarin cok guzelmis baktim hepsine bayikdim kiz evlatta baska birsey ya pembis pembis bende lohusa geceligi almadim cok desenli seyleri sevmiyorum normal alt asorfmen aldim spor ustunrde v yaka penye aldim ikisinide ayni renk aldim takim yaptm askeri yesil aldim cok severim o rengi arkadasim almis bitane bana lohusa takimi onuda yedek koydum cantama 3 takim koydum fazla fazla dursun:)

Kesinlikle cok haklisin cnm valla haberleri duya duya uzuntuden maf oluyorun ya

Amin cnm insallah Allah mazlumun ahini bırakmaz kimsede .yazık günah gerçekten.:-(

Aynı sorun bende de var sırt ve yan Ağrı'ları amin işallah hepimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip eder
Kızlar sizde hoşgeldiniz biraz geç oldu ama yazamadim.ben 46 kiloyla hamile kaldım şuan 60 i geçtim sanırım bu hafta tartilmadim henüz.zaten zayıf olduğum için kiloyu hiç dert etmiyorum.saglikli olsun bebislerimiz hayırlısıyla kucağımiza alalimda hiç onemli değil.

Canim ben bu konuyu ilk kiz yazar yazmaz okudum denk geldi icim parcalandi aksama kadar cok ama xok uzuldumm anlatamam rabbim yar ve yardimcilari olsun en cokta esine sabir versin cok uzuldum cok
Bu konuyu bende okudum ve çok etkilendim ya Allah sabır versin çok kötü zor bi durum :-(

Amiin canım Allah hepsine sabır versin o an gördüğümde hemen kendimi onların yerine koyuyorum çok zor evlat acısı dayanılmaz herbirinin ne güzel de hayalleri var.kimisi bebeğini bekliyor,kimisi geride çocuğunu, ana babasını bırakıyor Allah sonumuzu hayır etsin

Allah razı olsun canim sağol:) sen de çok iyi düşünmüşün ya bu aklıma gelmedi benim dediğin gibi takımların altını begensem üstünü begenemedim o kadar da geziyorsun aklında birşey olsa bile aradığını bulamayınca zor oluyor ama çok şükür artık o yoğun tatlı telaşlar bitti artık yavrularimizi bekliycez hayırlısıyla:)

Canim ben bu konuyu ilk kiz yazar yazmaz okudum denk geldi icim parcalandi aksama kadar cok ama xok uzuldumm anlatamam rabbim yar ve yardimcilari olsun en cokta esine sabir versin cok uzuldum cok
Aminn canım gerçekten ben de çok üzüldüm insan görmese bile vicdan dedikleri böyle birşey işte etkileniyoruz,başkaları için uzulebiliyoruz Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın

Aynen canım inşaAllah hayırlısıyla kavuşuruz yavrularimiza:))

Amin cnm insallah dort gozle onlari beklicez bakalim once kim dogum gaberini vericek:)

Amin cnm insallah dort gozle onlari beklicez bakalim once kim dogum haberini vericek:)

Al bendende okadar ben 70 kilo ile hamile kaldım şimdi 80 olmuşum olsun hiç önemli değil bebeklerimiz sağlıklı olsun kilo nedir verilir :)

Kızlar selam;
Nasılsınız?
Bisey sorucam.. Benim karnım bugün yumuşadı sanki önceki günlere göre gerginliği azaldı gibi sizce neden olabilir?
Çok şükür kızımın hareketleri iyi ama panik yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…