ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Canım bebisin hareketleri iyiyse sıkıntı yapma pozisyon değiştirmiş olabilir. benimki poposunu dayayinca sertlesiyo azcik cekince normale dönüyor

Canım bebisin hareketleri iyiyse sıkıntı yapma pozisyon değiştirmiş olabilir. benimki poposunu dayayinca sertlesiyo azcik cekince normale dönüyor

Doğru söylüyosun aslında cok kuruntulanıyorum bu ara. Bi kac gündür griple boğusuyorum ya üstüne dünde öksürük bindi. Afedersin lavabodayken öksürdüm biraz vajina agrısı oldu. o korkuttu beni ya suyuma bisey olduysa die tribe girdim. Hiç kanama akıntı vs olmadı ama panikledim bugünde yumusama olunca iyice işkillendim

Korkma canm bisey yoktur inşallah bende oyleyim sonlara yaklaştıkça herşeyden nem kapar hale geldik heralde uyuyup uyaniyorum ya acaba yanlis mi yattım deyip deli oluyorum bebis hareket edince rahatliyom.ya gercekten çok tuhaf bisey bu hamilelik

Ay Allah razı olsun içimi rahatlattın. Gerçekten paranoyaklaştım. Hormonlar malum. Rabbim sağsalim kavuştursun bizleri yavrularımıza...

Hiç kendine kuruntu yapma Bebeğini hissediyorsun belki içinde dönüyorken belli bir yere gelmiştir benimde bazen oluyor sağlıkla kucağına alırsın işallah

Kızlar tam alışveriş bitti diyorum bir şeyler geliyor aklıma. Anne bebek bakım çantası aldınız mı? Ben sırt çantası şeklinde düşünüyorum. Omuz askılı çanta pek düşünmüyorum. Omuzlara agrı baskı vs yapmasından dolayı. Sizler nasıl aldınız ve ne düşünüyorsunuz.Resimdeki gibi almayı düşünüyorum.

Eklentiler

• Oyuncak_12638474.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 23
  • Oyuncak_3952744.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 27
Alışveriş bitmez okadarda çalışırken aldım çoğunu ama hala alıyorum sırt çanta olarak daha kullanışlı diyorlar hep haklılar hem çocuk hem elde çanta zor olur ben kot rengi olana yakın bir çanta aldım :)

Kot rengi de güzel gördüm onları. Benim kızın araba kırmızı siyah tonlarda arabaya uygun mu alsam diyorum:) özellikleri nasıl çantanın? termo gözler yok mendil çıkışları falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…