Kızlar kim önde hafta olarak peki ben 32+6 bugunAmin cnm insallah dort gozle onlari beklicez bakalim once kim dogum gaberini vericek:)
Aynen canım bencede herşey bebislerimiz içinAl bendende okadar ben 70 kilo ile hamile kaldım şimdi 80 olmuşum olsun hiç önemli değil bebeklerimiz sağlıklı olsun kilo nedir verilir :)
Canım bebisin hareketleri iyiyse sıkıntı yapma pozisyon değiştirmiş olabilir.Kızlar selam;
Nasılsınız?
Bisey sorucam.. Benim karnım bugün yumuşadı sanki önceki günlere göre gerginliği azaldı gibi sizce neden olabilir?
Çok şükür kızımın hareketleri iyi ama panik yaptım..
Bende yavru balina oldumEşimde patates çuvalı gibi oldun diyor bende dalga geçiyorum kendimle
Canım bebisin hareketleri iyiyse sıkıntı yapma pozisyon değiştirmiş olabilir.benimki poposunu dayayinca sertlesiyo azcik cekince normale dönüyor
Korkma canm bisey yoktur inşallah bende oyleyim sonlara yaklaştıkça herşeyden nem kapar hale geldik heraldeDoğru söylüyosun aslında cok kuruntulanıyorum bu ara. Bi kac gündür griple boğusuyorum ya üstüne dünde öksürük bindi. Afedersin lavabodayken öksürdüm biraz vajina agrısı oldu. o korkuttu beni ya suyuma bisey olduysa die tribe girdim. Hiç kanama akıntı vs olmadı ama panikledim bugünde yumusama olunca iyice işkillendim
Korkma canm bisey yoktur inşallah bende oyleyim sonlara yaklaştıkça herşeyden nem kapar hale geldik heraldeuyuyup uyaniyorum ya acaba yanlis mi yattım deyip deli oluyorum bebis hareket edince rahatliyom.ya gercekten çok tuhaf bisey bu hamilelik
Kızlar kim önde hafta olarak peki ben 32+6 bugun
Hiç kendine kuruntu yapma Bebeğini hissediyorsun belki içinde dönüyorken belli bir yere gelmiştir benimde bazen oluyor sağlıkla kucağına alırsın işallahKızlar selam;
Nasılsınız?
Bisey sorucam.. Benim karnım bugün yumuşadı sanki önceki günlere göre gerginliği azaldı gibi sizce neden olabilir?
Çok şükür kızımın hareketleri iyi ama panik yaptım..
Aminn cnm inşallah.dort gözle bekliyorum yavrumuu gormeden özledimAy Allah razı olsun içimi rahatlattın. Gerçekten paranoyaklaştım. Hormonlar malum. Rabbim sağsalim kavuştursun bizleri yavrularımıza...
Arzuyla elifin kacti tam acaba.simdi yeni arkadaşlar da geldi32+1 canım
Oyy cnm seninki benimkinden büyük34+1 :)
Maşallah bebislerimizeeeOyy cnm seninki benimkinden büyükbu arada benim adım Esra sende esrasin heralde
Evet canım esra bende adaşım az kaldı kavuşmaya Melek'lerimize benim kızım olacak gerçi farketmez ama gönlümden gecen :)Oyy cnm seninki benimkinden büyükbu arada benim adım Esra sende esrasin heralde
Benimde Allah nasip ederse kızım olacak adaşimEvet canım esra bende adaşım az kaldı kavuşmaya Melek'lerimize benim kızım olacak gerçi farketmez ama gönlümden gecen :)
Hiç kendine kuruntu yapma Bebeğini hissediyorsun belki içinde dönüyorken belli bir yere gelmiştir benimde bazen oluyor sağlıkla kucağına alırsın işallah
Alışveriş bitmez okadarda çalışırken aldım çoğunu ama hala alıyorum sırt çanta olarak daha kullanışlı diyorlar hep haklılar hem çocuk hem elde çanta zor olur ben kot rengi olana yakın bir çanta aldım :)Kızlar tam alışveriş bitti diyorum bir şeyler geliyor aklıma. Anne bebek bakım çantası aldınız mı? Ben sırt çantası şeklinde düşünüyorum. Omuz askılı çanta pek düşünmüyorum. Omuzlara agrı baskı vs yapmasından dolayı. Sizler nasıl aldınız ve ne düşünüyorsunuz.Resimdeki gibi almayı düşünüyorum.
Alışveriş bitmez okadarda çalışırken aldım çoğunu ama hala alıyorum sırt çanta olarak daha kullanışlı diyorlar hep haklılar hem çocuk hem elde çanta zor olur ben kot rengi olana yakın bir çanta aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?