ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kot rengi de güzel gördüm onları. Benim kızın araba kırmızı siyah tonlarda arabaya uygun mu alsam diyorum:) özellikleri nasıl çantanın? termo gözler yok mendil çıkışları falan?
Evde olsaydım resmini atardım yanlarda büyükçe gözleri var ister birine bez koy ikincisine biberon hatta iki tane bile alır çok büyük değil çantam ama kullanışlı baya gözü var takım yap sen güzel olur canım ben daha araba almadım :)

Ay şükür araba işini hallettim. Araştır araştır mağazada incele falan derken karar verebildim. Hem bütçeye uysun hem kaliteli olsun vay hafif olsun bebek alışverişinin en zor parçası bence..

Ben
Ben normal sırt çantası aldm cnm tak sırtına ohh mis tek kollu olanları sevmiyorum hiç.bide puset alcaz zaten port bebye gerek kalmiyo

İkinci gönderdiğini beğendim cnm güzel biseye benziyo

Aramızda fazla yok bende kızımı çok seviyorum az kaldı kavuşmaya sizleri çok seviyorum

Fark yok ama insan 1 hafta bile ilerleyince mutlu oluyor. 12-16 lı haftalarda 30 lu kadınlara özenirdim. ay ne güzel az kalmış yavrusuna kavusmasına diye. Sükür Rabbime bizde gördük 30 küsürlü haftaları. Allah'ın izniyle azkaldı vakitlice gelsin kuzucuklarımız.

Ayrıca hem kızımı hem sizleri seviyorummmm En küçük heycanı bile paylaşmak çokkk güzellll...

Ay aynı ben bende öyleydim şimdi bazen bakıyorum yok 5 gün kaldı 1 hafta kaldı işallah bizde o günleri görüp sağlıkla kucağımıza alırız doğumdan sonra ağrı kesici partisi vereceğim

Sonuna kadar katılıyorum cnm sana bende oyleydim ya 15 25 geçer mi diyodum çok şükur rabbime 33 oluyoruz az kaldı hayirlisiyla yavrularımıza kavuşmaya.

Ay aynı ben bende öyleydim şimdi bazen bakıyorum yok 5 gün kaldı 1 hafta kaldı işallah bizde o günleri görüp sağlıkla kucağımıza alırız doğumdan sonra ağrı kesici partisi vereceğim
şimdi moral bulmak için bazen 15 haftalık yada daha erken olanların yazılarını okuyorum biz gectik ya o safhayi çok sukurrr

Ay kizlar birbirimizin heycanlarini paylasmak ne kadar guzel ne kadar tanismasakta gormesekte birbirimizi cok iyi oldu her animizi paylasiyoruz rabbim herkezin gonlune gore versinnn ya valla cok guzel duygular

Ay kizlar birbirimizin heycanlarini paylasmak ne kadar guzel ne kadar tanismasakta gormesekte birbirimizi cok iyi oldu her animizi paylasiyoruz rabbim herkezin gonlune gore versinnn ya valla cok guzel duygular
Aynen canım valla bazen isim oluyo giremiyorum buraya acaba kızlar yazdı mi bisey diye aklımda kaliyo alışmışım yani baya size.dogurduktan sonrada devam edelim bu arkadaşlığa kopmayalim

Aynen canım valla bazen isim oluyo giremiyorum buraya acaba kızlar yazdı mi bisey diye aklımda kaliyo alışmışım yani baya size.dogurduktan sonrada devam edelim bu arkadaşlığa kopmayalim
Valla canm aynen olr bende fazla takilmazdim buraya ama sizi tanidiktan sonra hep merak ediyom kizlar yazdimi diye elimden geldikce yazarim esracim ben:)

Valla canim yine de parti icin biraz beklemen gerekecek bu seferde emzirme donemimiz baslicak Allah'in izniyle... yine ilac alamicaz

Iyi geceler kizlar...saglik ocagina gebe takibine gidecegim yarin sabah erken kalkabilirsem tabii ...kan tahlili de yapmak istiyorlar ama 9dan once gitmek gerekiyor...
Doktorumda 15 gunde birr gel artik demisti ve ben en son 1 aralik ta gitmistim..bu hafta oraya da gitmeliyim....nstye de 2. Kez girecegim...gecen haftaya gore hareketler azaldi aama cok sukur ki arada hissettiriyor kendini...ben 34,.haftamdayim hala herhalde.

Tabi kizlar kopmak yok. Meleklerimiz gelince sutuydu gaziydi uykusuzluguydu derken paylasicak cok konu olucak.

Iyigeceler benide doktorum 15 gunde bir cagiriyor artik. 26sinda ilkkez nst ye girecegim. Nasil bi alet netten az cok baktim ama siz deneyimlisiniz. Ne kadar suruyor bi de sanciya bakiyorlar mi?

Nst ye baglanmak.icin yataga uzaniyorsun ve bebegin kalp atisini bulup aletin uclarini karnina sabitliyorlar...atlilar kosuyor gibi sesler çıkıyor ve bir hışırtı,..ilk hamileligimde var miydi hatirlamiyorum ama son gittigimde girdigim ilk nst de elime bir buton verdi hemsire hareket hissettiginizde basin dedi..ama hissettim zannedip bastiklarim gercekten hareket miydi bilemiyorum..
Nst yi nasil bulacagin bakis acina bagli..bir sure sonra sikiliyorsun tabii sabit yatmaktan ve denge bozulmasin diye hareket etmekten cekiniyorsun..ama yine de cok heyecan verici...ben saglik ocaginda ilk kalp atisini dinlettiklerinde gozyaslarimi tutamamistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…