Evde olsaydım resmini atardım yanlarda büyükçe gözleri var ister birine bez koy ikincisine biberon hatta iki tane bile alır çok büyük değil çantam ama kullanışlı baya gözü var takım yap sen güzel olur canım ben daha araba almadım :)Kot rengi de güzel gördüm onları. Benim kızın araba kırmızı siyah tonlarda arabaya uygun mu alsam diyorum:) özellikleri nasıl çantanın? termo gözler yok mendil çıkışları falan?
Evde olsaydım resmini atardım yanlarda büyükçe gözleri var ister birine bez koy ikincisine biberon hatta iki tane bile alır çok büyük değil çantam ama kullanışlı baya gözü var takım yap sen güzel olur canım ben daha araba almadım :)
Ben normal sırt çantası aldm cnm tak sırtına ohh misKızlar tam alışveriş bitti diyorum bir şeyler geliyor aklıma. Anne bebek bakım çantası aldınız mı? Ben sırt çantası şeklinde düşünüyorum. Omuz askılı çanta pek düşünmüyorum. Omuzlara agrı baskı vs yapmasından dolayı. Sizler nasıl aldınız ve ne düşünüyorsunuz.Resimdeki gibi almayı düşünüyorum.
İkinci gönderdiğini beğendim cnm güzel biseye benziyoKızlar tam alışveriş bitti diyorum bir şeyler geliyor aklıma. Anne bebek bakım çantası aldınız mı? Ben sırt çantası şeklinde düşünüyorum. Omuz askılı çanta pek düşünmüyorum. Omuzlara agrı baskı vs yapmasından dolayı. Sizler nasıl aldınız ve ne düşünüyorsunuz.Resimdeki gibi almayı düşünüyorum.
Aramızda fazla yok bende kızımı çok seviyorum az kaldı kavuşmaya sizleri çok seviyorumKizlar geldimmmmmmm benim 33+3 ben suan oglusumu cokkk seviyorummmm sizlerideee
İkinci gönderdiğini beğendim cnm güzel biseye benziyo
Aramızda fazla yok bende kızımı çok seviyorum az kaldı kavuşmaya sizleri çok seviyorum
Ay aynı ben bende öyleydim şimdi bazen bakıyorum yok 5 gün kaldı 1 hafta kaldı işallah bizde o günleri görüp sağlıkla kucağımıza alırız doğumdan sonra ağrı kesici partisi vereceğimFark yok ama insan 1 hafta bile ilerleyince mutlu oluyor. 12-16 lı haftalarda 30 lu kadınlara özenirdim. ay ne güzel az kalmış yavrusuna kavusmasına diye. Sükür Rabbime bizde gördük 30 küsürlü haftaları. Allah'ın izniyle azkaldı vakitlice gelsin kuzucuklarımız.
Ayrıca hem kızımı hem sizleri seviyorummmmEn küçük heycanı bile paylaşmak çokkk güzellll...
Bende kızımı coooookkk seviyorum sizi de seviyorum kizlarrr:-*:-*Kizlar geldimmmmmmm benim 33+3 ben suan oglusumu cokkk seviyorummmm sizlerideee
Sonuna kadar katılıyorum cnm sana bende oyleydim ya 15 25 geçer mi diyodum çok şükur rabbime 33 oluyoruz az kaldı hayirlisiyla yavrularımıza kavuşmaya.Fark yok ama insan 1 hafta bile ilerleyince mutlu oluyor. 12-16 lı haftalarda 30 lu kadınlara özenirdim. ay ne güzel az kalmış yavrusuna kavusmasına diye. Sükür Rabbime bizde gördük 30 küsürlü haftaları. Allah'ın izniyle azkaldı vakitlice gelsin kuzucuklarımız.
Ayrıca hem kızımı hem sizleri seviyorummmmEn küçük heycanı bile paylaşmak çokkk güzellll...
Ay aynı ben bende öyleydim şimdi bazen bakıyorum yok 5 gün kaldı 1 hafta kaldı işallah bizde o günleri görüp sağlıkla kucağımıza alırız doğumdan sonra ağrı kesici partisi vereceğim
Aynen canım valla bazen isim oluyo giremiyorum buraya acaba kızlar yazdı mi bisey diye aklımda kaliyoAy kizlar birbirimizin heycanlarini paylasmak ne kadar guzel ne kadar tanismasakta gormesekte birbirimizi cok iyi oldu her animizi paylasiyoruz rabbim herkezin gonlune gore versinnn ya valla cok guzel duygular
Valla canm aynen olr bende fazla takilmazdim buraya ama sizi tanidiktan sonra hep merak ediyom kizlar yazdimi diye elimden geldikce yazarim esracim ben:)Aynen canım valla bazen isim oluyo giremiyorum buraya acaba kızlar yazdı mi bisey diye aklımda kaliyoalışmışım yani baya size.dogurduktan sonrada devam edelim bu arkadaşlığa kopmayalim
Ay aynı ben bende öyleydim şimdi bazen bakıyorum yok 5 gün kaldı 1 hafta kaldı işallah bizde o günleri görüp sağlıkla kucağımıza alırız doğumdan sonra ağrı kesici partisi vereceğim
Aynen canım valla bazen isim oluyo giremiyorum buraya acaba kızlar yazdı mi bisey diye aklımda kaliyoalışmışım yani baya size.dogurduktan sonrada devam edelim bu arkadaşlığa kopmayalim
Iyi geceler kizlar...saglik ocagina gebe takibine gidecegim yarin sabah erken kalkabilirsem tabii ...kan tahlili de yapmak istiyorlar ama 9dan once gitmek gerekiyor...
Doktorumda 15 gunde birr gel artik demisti ve ben en son 1 aralik ta gitmistim..bu hafta oraya da gitmeliyim....nstye de 2. Kez girecegim...gecen haftaya gore hareketler azaldi aama cok sukur ki arada hissettiriyor kendini...ben 34,.haftamdayim hala herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?