ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ilk baglanacagim icin biraz heyecan var tabi. Ama baglanmalar siklasinca sıkılır miyim bilemem. Ne guzel tecrubeli annesiniz. Allah bagislasin evlatlarinizi. Ben hala kalp atisini dinlerken aglamakli oluyorum o ilk gunku heyecani duyuyorum. Allah'in sevgili kullariyiz Rabbim annelik heyecanıni cok sukur tattiriyor bize. Insallah tez vakitte isteyenlere saglikli evlatlar nasip etsin... erkek miydi yavrunuz??

Evet ilk cocugumda erkek bu da erkek elhamdulillah...ben cok istedim 2. Cocugu...calistigim.icin, yakinimizda bakacak kimsem olmadigindan ve kilolarimdan dolayi yillarca erteledik..2 sene once ko korunmayı biraktigimda hamile kaldigimi ogrenmemle kalp atisi olmadigini ogrenmem bir oldu..kurtaj olmak.zorunda kaldim...sonrasinda 2 sene nasip etmedi mevlam..tam umitler tukendiginde menepoza mi giriyorum dedigimde girdi hayatimiza..cok sukur allahima..kiz.olmasini cok isterdim ama nasip...sag saglim.dogsun saglikli olsun da varsin erkek olsun...butun.kizlar bizim

Allah bagislasin Rabbim ol der oluverir. Kiz oglan hic farketmez Rabbim saglikli eli ayagi duzgun hayirli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Tabi ikinci cocukta biraz farkli cinsiyet arzu edilebilir ama en dogrusunu yine Rabbim bilir verir. Benimde pcos um vardı doktor tedavi olmazsan hamile kalamazsin dedi. Ben hemen tedavi olmak vucuda hemen hormon yuklemek istemedim beslenme aliskanliklarimi degistirmeye calistim spor yapip kilo vermeye calistim sogan kuru vs yaptim cok sukur Rabbim nasip etti kizimi 5 ayin sonunda

Amin cnm insallah dort gozle onlari beklicez bakalim once kim dogum gaberini vericek:)
Canım ya valla şimdiden heyecan bastı bir de bu ara herkes 40 haftayı doldurmazsin kız çocuğu 40dan önce gelir diyorlar:))

Canm neden ole 11 kadar kan aliyorlar ben en son gtgmde kan alcaklardi gebelik izlemi icin en sin saat 11 kadar aliyoruz dedi 10.30 gtmistim ben

Birşey diyemiycem canım tedirgin olma ama

Bunlar da güzel canım ben de sırt çantası düşünüyorum ama normal sırt çantalarına bakayım diyorum tam karar da veremedim

Çok şükür canım az kaldı hayırlısıyla gelsinler insaallah meleklerimiz

Aynen cnm ben hazirladim cantanin agzini acik biraktim koku olmasin diye:)
Bide hastanede dogumdan gelince giyceklerimi posete koydum bebeginde kiyafetlerini iatiyo ya hemsireler onunkinin ilk giyceginide posetledim gerisi cantada bizimkilere dicem iateyince poseti verin

Ozlemcim heycanini anliyoruum bende hic girmedim 36 haftada gidicem bende gircem insallah 20 dk suruyir dedi bizim altaki yeni dogum yapan arkadas demekki 15 20 dk arasi:) bakalim nasil.birsey onun kizi hic durmuyormus aletler sureli oynuyormus

Ay kizlar bugun sabah biraz agrilarimdan gergindim azcik bagirdim ona oda tabi altan aliyo beni saolsun ama sonra cok uzuluyorm ona bagirdigim icinbide ustune isten geldi benim de sirtim cok agriyo yemek yedi tabaklarini kaldiriyor masayi siliyor lavabonun icine birakiyor islatip camasirlari sepete koyup getrdi yanima ascaktim belim sirtim agriyo diye sepeten alip camasirliga asmaya calisiyor dedim saol askm isten gldn dinlen olsun diyo cok utaniyorimm o sirkeledi ben astim camasirliga ona da dedim ben sana bagryom sen bana yardim ediyon olurmu askm sen hamilesin diyo normalde de yapar hamilelikten ziyade ama cok.duygulaniyom aglamakli oluyom nasil odicem hakkini bilmiyorm

Allah bagislasin cnm demekkk rabbim sana iki tane hayirli erkek evlat nasip etti ne guzel herseyin bir vakti saati var buna ne suphe rabbim sag saglim.kucagina aalmayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…