- 24 Mayıs 2016
- 138
- 156
- 18
Nst ye baglanmak.icin yataga uzaniyorsun ve bebegin kalp atisini bulup aletin uclarini karnina sabitliyorlar...atlilar kosuyor gibi sesler çıkıyor ve bir hışırtı,..ilk hamileligimde var miydi hatirlamiyorum ama son gittigimde girdigim ilk nst de elime bir buton verdi hemsire hareket hissettiginizde basin dedi..ama hissettim zannedip bastiklarim gercekten hareket miydi bilemiyorum..
Nst yi nasil bulacagin bakis acina bagli..bir sure sonra sikiliyorsun tabii sabit yatmaktan ve denge bozulmasin diye hareket etmekten cekiniyorsun..ama yine de cok heyecan verici...ben saglik ocaginda ilk kalp atisini dinlettiklerinde gozyaslarimi tutamamistim..
Evet ilk cocugumda erkek bu da erkek elhamdulillah...ben cok istedim 2. Cocugu...calistigim.icin, yakinimizda bakacak kimsem olmadigindan ve kilolarimdan dolayi yillarca erteledik..2 sene once ko korunmayı biraktigimda hamile kaldigimi ogrenmemle kalp atisi olmadigini ogrenmem bir oldu..kurtaj olmak.zorunda kaldim...sonrasinda 2 sene nasip etmedi mevlam..tam umitler tukendiginde menepoza mi giriyorum dedigimde girdi hayatimiza..cok sukur allahima..kiz.olmasini cok isterdim ama nasip...sag saglim.dogsun saglikli olsun da varsin erkek olsun...butun.kizlar bizim
Canım ya valla şimdiden heyecan bastı bir de bu ara herkes 40 haftayı doldurmazsin kız çocuğu 40dan önce gelir diyorlar:))Amin cnm insallah dort gozle onlari beklicez bakalim once kim dogum gaberini vericek:)
Canm neden ole 11 kadar kan aliyorlar ben en son gtgmde kan alcaklardi gebelik izlemi icin en sin saat 11 kadar aliyoruz dedi 10.30 gtmistim benIyi geceler kizlar...saglik ocagina gebe takibine gidecegim yarin sabah erken kalkabilirsem tabii ...kan tahlili de yapmak istiyorlar ama 9dan once gitmek gerekiyor...
Doktorumda 15 gunde birr gel artik demisti ve ben en son 1 aralik ta gitmistim..bu hafta oraya da gitmeliyim....nstye de 2. Kez girecegim...gecen haftaya gore hareketler azaldi aama cok sukur ki arada hissettiriyor kendini...ben 34,.haftamdayim hala herhalde.
Birşey diyemiycem canımKızlar selam;
Nasılsınız?
Bisey sorucam.. Benim karnım bugün yumuşadı sanki önceki günlere göre gerginliği azaldı gibi sizce neden olabilir?
Çok şükür kızımın hareketleri iyi ama panik yaptım..
Şu an pazartesiye göre söylüyorum 32+2 canım :)Kızlar kim önde hafta olarak peki ben 32+6 bugun
Bunlar da güzel canım ben de sırt çantası düşünüyorum ama normal sırt çantalarına bakayım diyorum tam karar da veremedimKızlar tam alışveriş bitti diyorum bir şeyler geliyor aklıma. Anne bebek bakım çantası aldınız mı? Ben sırt çantası şeklinde düşünüyorum. Omuz askılı çanta pek düşünmüyorum. Omuzlara agrı baskı vs yapmasından dolayı. Sizler nasıl aldınız ve ne düşünüyorsunuz.Resimdeki gibi almayı düşünüyorum.
Canım ya valla şimdiden heyecan bastı bir de bu ara herkes 40 haftayı doldurmazsin kız çocuğu 40dan önce gelir diyorlar:))
Canım beniiimm yerim seni tatlı anniş sevgiler karşılıklıdırKizlar geldimmmmmmm benim 33+3 ben suan oglusumu cokkk seviyorummmm sizlerideee
Çok şükür canım az kaldı hayırlısıyla gelsinler insaallah meleklerimizFark yok ama insan 1 hafta bile ilerleyince mutlu oluyor. 12-16 lı haftalarda 30 lu kadınlara özenirdim. ay ne güzel az kalmış yavrusuna kavusmasına diye. Sükür Rabbime bizde gördük 30 küsürlü haftaları. Allah'ın izniyle azkaldı vakitlice gelsin kuzucuklarımız.
Ayrıca hem kızımı hem sizleri seviyorummmmEn küçük heycanı bile paylaşmak çokkk güzellll...
Ay aynı ben bende öyleydim şimdi bazen bakıyorum yok 5 gün kaldı 1 hafta kaldı işallah bizde o günleri görüp sağlıkla kucağımıza alırız doğumdan sonra ağrı kesici partisi vereceğim
Doğum çantasını hazırlayıp vestiyere koyucam isterse 1 ay beklesin içerdeSorma banada hep oyle soyluyolar kiz die. Bakarsin 15gun once gelir bakarsin vaktiyle gelir nasip kismet biz hazirlikli olalimda
Aynen cnm ben hazirladim cantanin agzini acik biraktim koku olmasin diye:)Doğum çantasını hazırlayıp vestiyere koyucam isterse 1 ay beklesin içerdeson ana birakmayim
Bide hastanede dogumdan gelince giyceklerimi posete koydum bebeginde kiyafetlerini iatiyo ya hemsireler onunkinin ilk giyceginide posetledim gerisi cantada bizimkilere dicem iateyince poseti verinAynen cnm ben hazirladim cantanin agzini acik biraktim koku olmasin diye:)
Ozlemcim heycanini anliyoruum bende hic girmedim 36 haftada gidicem bende gircem insallah 20 dk suruyir dedi bizim altaki yeni dogum yapan arkadas demekki 15 20 dk arasi:) bakalim nasil.birsey onun kizi hic durmuyormus aletler sureli oynuyormusIlk baglanacagim icin biraz heyecan var tabi. Ama baglanmalar siklasinca sıkılır miyim bilemem. Ne guzel tecrubeli annesiniz. Allah bagislasin evlatlarinizi. Ben hala kalp atisini dinlerken aglamakli oluyorum o ilk gunku heyecani duyuyorum. Allah'in sevgili kullariyiz Rabbim annelik heyecanıni cok sukur tattiriyor bize. Insallah tez vakitte isteyenlere saglikli evlatlar nasip etsin... erkek miydi yavrunuz??
Allah bagislasin cnm demekkk rabbim sana iki tane hayirli erkek evlat nasip etti ne guzel herseyin bir vakti saati var buna ne suphe rabbim sag saglim.kucagina aalmayi nasip etsin insallahEvet ilk cocugumda erkek bu da erkek elhamdulillah...ben cok istedim 2. Cocugu...calistigim.icin, yakinimizda bakacak kimsem olmadigindan ve kilolarimdan dolayi yillarca erteledik..2 sene once ko korunmayı biraktigimda hamile kaldigimi ogrenmemle kalp atisi olmadigini ogrenmem bir oldu..kurtaj olmak.zorunda kaldim...sonrasinda 2 sene nasip etmedi mevlam..tam umitler tukendiginde menepoza mi giriyorum dedigimde girdi hayatimiza..cok sukur allahima..kiz.olmasini cok isterdim ama nasip...sag saglim.dogsun saglikli olsun da varsin erkek olsun...butun.kizlar bizim
Aynen canm hala ortak nokta varTabi kizlar kopmak yok. Meleklerimiz gelince sutuydu gaziydi uykusuzluguydu derken paylasicak cok konu olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?