Artık biraz daha büyüdüğü için hareketler azaldı heralde cnm demiIyi geceler kizlar...saglik ocagina gebe takibine gidecegim yarin sabah erken kalkabilirsem tabii ...kan tahlili de yapmak istiyorlar ama 9dan once gitmek gerekiyor...
Doktorumda 15 gunde birr gel artik demisti ve ben en son 1 aralik ta gitmistim..bu hafta oraya da gitmeliyim....nstye de 2. Kez girecegim...gecen haftaya gore hareketler azaldi aama cok sukur ki arada hissettiriyor kendini...ben 34,.haftamdayim hala herhalde.
Ne güzel canm esin yardımcı oluyo.benim eşimde çok yardımcı oluyo Allah razı olsun ondan yaşadığım yerde kimsem yok ama eşim sağolsun yokluklarini hissettirmiyo pek elinden geleni yapıyor.allaha şükürler olsunAy kizlar bugun sabah biraz agrilarimdan gergindim azcik bagirdim ona oda tabi altan aliyo beni saolsun ama sonra cok uzuluyorm ona bagirdigim icinbide ustune isten geldi benim de sirtim cok agriyo yemek yedi tabaklarini kaldiriyor masayi siliyor lavabonun icine birakiyor islatip camasirlari sepete koyup getrdi yanima ascaktim belim sirtim agriyo diye sepeten alip camasirliga asmaya calisiyor dedim saol askm isten gldn dinlen olsun diyo cok utaniyorimm o sirkeledi ben astim camasirliga ona da dedim ben sana bagryom sen bana yardim ediyon olurmu askm sen hamilesin diyo normalde de yapar hamilelikten ziyade ama cok.duygulaniyom aglamakli oluyom nasil odicem hakkini bilmiyorm
Evet Elif'cim güzel düşünmüşün ben de öyle yapayım diyordum en üstte bebeğin ilk giyecekleri poşette hazır olsun karışmamış olur :))Bide hastanede dogumdan gelince giyceklerimi posete koydum bebeginde kiyafetlerini iatiyo ya hemsireler onunkinin ilk giyceginide posetledim gerisi cantada bizimkilere dicem iateyince poseti verin
Aynı biz gibisiniz yaa kizlar hamilelikte eslerimiz daha bi anlayışlı oldular gerçekten Allah razı olsun üzülme canım o biliyor senin hormonlardan böyle değişim yaptığını kendini suçlu hissetme :)Ay kizlar bugun sabah biraz agrilarimdan gergindim azcik bagirdim ona oda tabi altan aliyo beni saolsun ama sonra cok uzuluyorm ona bagirdigim icinbide ustune isten geldi benim de sirtim cok agriyo yemek yedi tabaklarini kaldiriyor masayi siliyor lavabonun icine birakiyor islatip camasirlari sepete koyup getrdi yanima ascaktim belim sirtim agriyo diye sepeten alip camasirliga asmaya calisiyor dedim saol askm isten gldn dinlen olsun diyo cok utaniyorimm o sirkeledi ben astim camasirliga ona da dedim ben sana bagryom sen bana yardim ediyon olurmu askm sen hamilesin diyo normalde de yapar hamilelikten ziyade ama cok.duygulaniyom aglamakli oluyom nasil odicem hakkini bilmiyorm
Esra'cım orda mısın yaa uyuycak miydin yoksaKızlar uyudunuz muu
Yok canım dolaniyorum konuların içindeEsra'cım orda mısın yaa uyuycak miydin yoksa
Bugün de yorgunum hep yorgunum ve üşengecimYok canım dolaniyorum konuların içindeuyuyamadim.nasilsin cnm
Son haftalardayiz ya usengeclik yorgunluk bende de var cnm ya.hicbisey yapasim yok yemek bile yapmak istemiyorumBugün de yorgunum hep yorgunum ve üşengecimeşim hadi uyuyalim diyor tabi ben yatakta sirtimi yaslanıp oturuyorum hemen uyuyamadigim için en son olmadı bir yoğurt yiyip yatıyorum canım
Evet bizden bi suru varAnnişler çoğaldı bu arada ne güzel
Yemek deyince kâbus görmüş gibi oluyorum 1 çeşit yapmak zor geliyor artik ama hazır olursa mis gibi yerimSon haftalardayiz ya usengeclik yorgunluk bende de var cnm ya.hicbisey yapasim yok yemek bile yapmak istemiyorumeşim cayin yanına atistirmalik biseyler varmı diye sordu evde hiç kalmamış atistirmalik kalkıp pasta yaptım ama zorla canı istemiş kiyamam kolay kolay demez bisey istediğinde.o pastayı yapıp oturunca uzerimden tren geçti sandım çok Yoruldum
Evet ya hiç sormaYemek deyince kâbus görmüş gibi oluyorum 1 çeşit yapmak zor geliyor artik ama hazır olursa mis gibi yerimEsra yaa uzerimden tren geçmiş gibi aynen normalde birkaç çeşit heveslenip yaparken şimdi herşey gözümüzde buyur oldu
Hahahh EsraEvet bizden bi suru varama uyuyolarr heralde
Evet ya hiç sormazor geliyo hemen yoruluyorm oturmak istiyorumdisardan istediğimizde coook mutlu oluyorum
Evet hep kontrol ediyorum yakalarim sizi diye ama denk getiremedikHahahh Esra
Bi türlü hep birlikte bir araya gelemiyoruz ama olsun sonuçta bir iletişim kurabilecegimiz yerimiz var yasizden haber almak iyi geliyor
İyi ki bu makinelerde var yoksa ne yapardıkKızın da seviniyordur annem yorulmuyor bugün bir keyif yapıyoruz diye Ben de öyle eşime diyorum bazen karnımız doysun da getir birşeyler bugün yorgunum diye sagolsun getiriyor..Çamaşır yikadim,bulasik yikadim yoruldum diyorum halbuki hepsi makine işi
Doğumdan sonra da burda oluruz inşaAllah bebişlerimizle ilgili bilgiler paylaşır birbirimize yardımcı oluruz iyi olurEvet hep kontrol ediyorum yakalarim sizi diye ama denk getiremedik
Evet cnm kesnlikle birbirimize o zamanda ihtiyaç duycazDoğumdan sonra da burda oluruz inşaAllah bebişlerimizle ilgili bilgiler paylaşır birbirimize yardımcı oluruz iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?