ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Artık biraz daha büyüdüğü için hareketler azaldı heralde cnm demi

Ne güzel canm esin yardımcı oluyo.benim eşimde çok yardımcı oluyo Allah razı olsun ondan yaşadığım yerde kimsem yok ama eşim sağolsun yokluklarini hissettirmiyo pek elinden geleni yapıyor.allaha şükürler olsun

Bide hastanede dogumdan gelince giyceklerimi posete koydum bebeginde kiyafetlerini iatiyo ya hemsireler onunkinin ilk giyceginide posetledim gerisi cantada bizimkilere dicem iateyince poseti verin
Evet Elif'cim güzel düşünmüşün ben de öyle yapayım diyordum en üstte bebeğin ilk giyecekleri poşette hazır olsun karışmamış olur :))

Aynı biz gibisiniz yaa kizlar hamilelikte eslerimiz daha bi anlayışlı oldular gerçekten Allah razı olsun üzülme canım o biliyor senin hormonlardan böyle değişim yaptığını kendini suçlu hissetme :)

Yok canım dolaniyorum konuların içindeuyuyamadim.nasilsin cnm
Bugün de yorgunum hep yorgunum ve üşengecim eşim hadi uyuyalim diyor tabi ben yatakta sirtimi yaslanıp oturuyorum hemen uyuyamadigim için en son olmadı bir yoğurt yiyip yatıyorum canım

Bugün de yorgunum hep yorgunum ve üşengecim eşim hadi uyuyalim diyor tabi ben yatakta sirtimi yaslanıp oturuyorum hemen uyuyamadigim için en son olmadı bir yoğurt yiyip yatıyorum canım
Son haftalardayiz ya usengeclik yorgunluk bende de var cnm ya.hicbisey yapasim yok yemek bile yapmak istemiyorum eşim cayin yanına atistirmalik biseyler varmı diye sordu evde hiç kalmamış atistirmalik kalkıp pasta yaptım ama zorla canı istemiş kiyamam kolay kolay demez bisey istediğinde.o pastayı yapıp oturunca uzerimden tren geçti sandım çok Yoruldum

Yemek deyince kâbus görmüş gibi oluyorum 1 çeşit yapmak zor geliyor artik ama hazır olursa mis gibi yerim Esra yaa uzerimden tren geçmiş gibi aynen normalde birkaç çeşit heveslenip yaparken şimdi herşey gözümüzde buyur oldu

Evet ya hiç sorma zor geliyo hemen yoruluyorm oturmak istiyorumdisardan istediğimizde coook mutlu oluyorum

Evet ya hiç sorma zor geliyo hemen yoruluyorm oturmak istiyorumdisardan istediğimizde coook mutlu oluyorum
Kızın da seviniyordur annem yorulmuyor bugün bir keyif yapıyoruz diye Ben de öyle eşime diyorum bazen karnımız doysun da getir birşeyler bugün yorgunum diye sagolsun getiriyor..Çamaşır yikadim,bulasik yikadim yoruldum diyorum halbuki hepsi makine işi

İyi ki bu makinelerde var yoksa ne yapardık eski zaman insanları hem bir suru çocuk hemde herşey manuel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…