Ay Allah'tan bizim zamanda herşey var yine de bedenimiz yorgun düşüyor Elif de söylemiş çamaşırları asmak için eşim yardım etti diye bizde de durumlar öyle hep bitkinimİyi ki bu makinelerde var yoksa ne yapardıkeski zaman insanları hem bir suru çocuk hemde herşey manuel
Ayy inşaAllah Esra'cım eşim bu ara ayrı bir heyecanlandı önce diyordu ben götürürüm seni hastaneye diye şimdi de sancı başlayınca ambulans çağırayım diyorEvet cnm kesnlikle birbirimize o zamanda ihtiyaç duycazuykusuz geceler filan iletişim halinde olalım hep
Ayniiii bizde oyleyizAy Allah'tan bizim zamanda herşey var yine de bedenimiz yorgun düşüyor Elif de söylemiş çamaşırları asmak için eşim yardım etti diye bizde de durumlar öyle hep bitkinimmakineden çıkıyor eşim sepeti alıp götürüyor sonra ben de asiyorum ne büyük iş gibi geliyor
Ne yapacaklarını şaşırmıslarAyy inşaAllah Esra'cım eşim bu ara ayrı bir heyecanlandı önce diyordu ben götürürüm seni hastaneye diye şimdi de sancı başlayınca ambulans çağırayım diyor
Gerçekten öyle canım benim Allah razı olsun onlardan :) baba olucaklar onlar da heyecanlı tabi şimdi geri sayım yapıyoruz çok komiğiz ama hamilelik ve eslerimiz, bizim bu duygu degisimlerimiz filan :)) eşim diyor ne kadar kaldı bu hormonların normale dönmesine diye daha lohusa olucam diyorumAyniiii bizde oyleyizağır kaldırmak yasak malum eşim sağolsun sermeye de yardm ediyo ama ben yaptırmak istemiyorum zaten herseyi yapiyo sağolsun .valla sukredelim halimize.cok anlayışsız eslerde var burda okuyorum bazen
Gerçekten öyle canım benim Allah razı olsun onlardan :) baba olucaklar onlar da heyecanlı tabi şimdi geri sayım yapıyoruz çok komiğiz ama hamilelik ve eslerimiz, bizim bu duygu degisimlerimiz filan :)) eşim diyor ne kadar kaldı bu hormonların normale dönmesine diye daha lohusa olucam diyorum
Tam bilemiyorum ama kuzenimin ağustosta kızı oldu 39. Haftaya daha yeni girmişti sonra arkadaşım gecen yıl 35i bitirdi doğum yaptı...yine aynı şekilde hastanede yattığım gün 36 haftayı bitirip doğum yapanı gördüm masaallah gayet de sağlıklıca dogdularNe yapacaklarını şaşırmıslarbizden telaslilar 49 gün kaldı hayirlisiyla ya baya azaldı artık.kiz çocukları erken mi gelir gerçekten
Benimde 49 gün kaldı cnm hayırlısyla inşallahKız bebekler erken gelir gününden diyorlar benim 40 gün kalmış acaba bu 9 ay 10 günlük süreçmi eğer 10 gün çıkarsak meleğime kavuşmaya 1 ay kalır ay çok sabırsızım kızlar ilk doğum ilk Bebek :)
Maşallah sağlıkla darısı bizim başımızaTam bilemiyorum ama kuzenimin ağustosta kızı oldu 39. Haftaya daha yeni girmişti sonra arkadaşım gecen yıl 35i bitirdi doğum yaptı...yine aynı şekilde hastanede yattığım gün 36 haftayı bitirip doğum yapanı gördüm masaallah gayet de sağlıklıca dogdular
36 hafta tam 9 ay ise geriye kalan 4 hafta neden var anlamadimKız bebekler erken gelir gününden diyorlar benim 40 gün kalmış acaba bu 9 ay 10 günlük süreçmi eğer 10 gün çıkarsak meleğime kavuşmaya 1 ay kalır ay çok sabırsızım kızlar ilk doğum ilk Bebek :)
10 günlük mevzu erkek Bebek derler ya 9ay 10 gününü tamamlar benim bu hafta randevum var sanırım artık der dr normal doğum mu diye valla keşke bilsek ne güzel olurduBenimde 49 gün kaldı cnm hayırlısyla inşallaherken gelirlerse daha az kalmış oluyo keşke bilsek hangi gün dogacaklarini
Aynen ya10 günlük mevzu erkek Bebek derler ya 9ay 10 gününü tamamlar benim bu hafta randevum var sanırım artık der dr normal doğum mu diye valla keşke bilsek ne güzel olurdu
Benimde cuma eşime de dedimki kızımı görmeye son 5 gün oda ne doğuma 5 gün mü kaldı demezmi benden heyecanlıAynen yabenimde perşembe günü randevum var cnm güzel haberler alalım İnşallah
Aminn cnm bu kadar bekledik biraz daha bekleriz ,Benim kuzenlerde biri 35 te o sezeryan öteki 37 o normal bakalım sağlıklı gelsinlerde bekleyeceğiz kızlar :)))
Ben de sabirsizim artık çık içerden annem tamam mi diyorum eşim de çocuğu teşvik etme o etkilenir annesi öyle şeyler söyleme diyor ciddî ciddî tembihliyor beni komik şey tamam sus diyorumMaşallah sağlıkla darısı bizim başımızaçabuk geçsin zamaaannn:)
Bekleriz valla ben halimden hoşnutum Ağrı'ları saymazsakAminn cnm bu kadar bekledik biraz daha bekleriz ,
Adam kalpten gidecek Allah korusunBenimde cuma eşime de dedimki kızımı görmeye son 5 gün oda ne doğuma 5 gün mü kaldı demezmi benden heyecanlı
Evet bazen bana da oluyo ya.ayaklarimi yukarı kaldırınca çok zorlaniyorum kasigim ağrıyo size de oluyomu öyleBekleriz valla ben halimden hoşnutum Ağrı'ları saymazsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?