Hey Allağm ya çok komik ler ama benimki diyor doğduğunda gözün kizimizda olsun bebekler karışmasın diye tamam korkma onlara hemen bileklik takıyorlar diyorumBenimde cuma eşime de dedimki kızımı görmeye son 5 gün oda ne doğuma 5 gün mü kaldı demezmi benden heyecanlı
Bende öyle diyordum en son randevuda dr şuan doğsa Yaşar demişti karnımı severken gel kızım gel dedim sonra baktım çantam hazır değil sakin ol şaka yaptım dedimBen de sabirsizim artık çık içerden annem tamam mi diyorum eşim de çocuğu teşvik etme o etkilenir annesi öyle şeyler söyleme diyor ciddî ciddî tembihliyor beni komik şey tamam sus diyorum
Bende biran önce dogursam demiştim eşim yok kızım zamanini bekle annene bakma.askim deme öyle şeyler diyoBen de sabirsizim artık çık içerden annem tamam mi diyorum eşim de çocuğu teşvik etme o etkilenir annesi öyle şeyler söyleme diyor ciddî ciddî tembihliyor beni komik şey tamam sus diyorum
Buda güzelmiş bebekler karışmasınHey Allağm ya çok komik ler ama benimki diyor doğduğunda gözün kizimizda olsun bebekler karışmasın diye tamam korkma onlara hemen bileklik takıyorlar diyorumGözümüz o ilk anda ne görür bilemeyiz
Ayaklarımı kaldıramıyorum,alt kiyafetlerimi zor giyiyorum,ayakkabilarimi da esim giydiriyorEvet bazen bana da oluyo ya.ayaklarimi yukarı kaldırınca çok zorlaniyorum kasigim ağrıyo size de oluyomu öyle
Ay Allah korusun o korkuda yok değil yani artık en son utrasyon görüntüsünden anlıyacağızHey Allağm ya çok komik ler ama benimki diyor doğduğunda gözün kizimizda olsun bebekler karışmasın diye tamam korkma onlara hemen bileklik takıyorlar diyorumGözümüz o ilk anda ne görür bilemeyiz
Neyse az kaldı kızlarAyaklarımı kaldıramıyorum,alt kiyafetlerimi zor giyiyorum,ayakkabilarimi da esim giydiriyorkasiklarim arada bir ağrıyor benim de canım
Bende çok oluyor ayakkabı bağlayamıyorum dikkatli eğilmeye çalışıyorum hemen yoksa kasığıma ağrı giriyor normal ama zor günlerdeyizAyaklarımı kaldıramıyorum,alt kiyafetlerimi zor giyiyorum,ayakkabilarimi da esim giydiriyorkasiklarim arada bir ağrıyor benim de canım
Evet ya demek ki hep aynı düşünüyorlar erken doğum gibi anlıyorlarBende biran önce dogursam demiştim eşim yok kızım zamanini bekle annene bakma.askim deme öyle şeyler diyosanki ben erken doğum diyorum zaman çabuk geçsin demeye getirmiştim ama erkekler işte
Son ay böyle rahatsızlıklar olurmuş varsın olsun bebislerde bir sıkıntı olmasın da rahat olsunlar daNeyse az kaldı kızlardayanalimmmm
Bi tek ben değilim demek kiBende çok oluyor ayakkabı bağlayamıyorum dikkatli eğilmeye çalışıyorum hemen yoksa kasığıma ağrı giriyor normal ama zor günlerdeyiz
Aynen arzu'cum bebislerin keyfi yerinde olsunda sıkıntı değil bizeSon ay böyle rahatsızlıklar olurmuş varsın olsun bebislerde bir sıkıntı olmasın da rahat olsunlar da
Benim ayaklar 7/24 tombullarBende çok oluyor ayakkabı bağlayamıyorum dikkatli eğilmeye çalışıyorum hemen yoksa kasığıma ağrı giriyor normal ama zor günlerdeyiz
Yok yok böyle iyiyiz gene kışın doğum zor olur diyorlar da sanki karın buzun içine yatıp doğum yapmiycaz yaBi tek ben değilim demek kibide şimdi kis ya bot giymek daha zor.yaz olsaydı babet kolay giyilirdi.gerci sıcakta siserdik bunalirdik.bosver boşver şimdi iyiyiz
Benim ayaklar 7/24 tombullarşişlik var yani sürekli eşim ayakkabıyı giydirirken utanıyorum elini eziyorum istemeden
Ay Allah korusun o korkuda yok değil yani artık en son utrasyon görüntüsünden anlıyacağız
Tabi cnmYok yok böyle iyiyiz gene kışın doğum zor olur diyorlar da sanki karın buzun içine yatıp doğum yapmiycaz yasıcacık hastaneler bile :))
Yaşlılar diyorlar ya ben de öyle oldum resmen yok anam kilo değil vicudum su tutuyoristemeden oluyomus cnm yapacak bisey yok.benimde ayaklarm ellerm çok az sisiyo arada
Yaşlılar diyorlar ya ben de öyle oldum resmen yok anam kilo değil vicudum su tutuyor16 kg su
Telefon elinde olsun diyor eşim doğar doğmaz resmini çek bana whatsapptan gönder ben karşılaştırma yaparım diyor: DBuda güzelmiş bebekler karışmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?