ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Telefon elinde olsun diyor eşim doğar doğmaz resmini çek bana whatsapptan gönder ben karşılaştırma yaparım diyor: D
Düşünün doğum yapıcam bebeğin resmini çekicem whatsapptan gondericem
Ayyy buu çok komikkk amaaa seninki bayaa baya heyecanlı o sıra acaba gözümüz birini görecek mi whatsaptan resim

Bunlar da güzel canım ben de sırt çantası düşünüyorum ama normal sırt çantalarına bakayım diyorum tam karar da veremedim

Normal sirt cantasi da olabilir aslinda ama bu anne bakim cantalarindaki avantaj bebeklerin esyalarina zarar vermeyecek sekilde kimyasalla uretilmis ve iste anne icin pratik olucak sekilde dizayn edilmesi iste islak mendil kosesi mamayi ve biberonu 4saate kadar sicak tutabilecek termo bolum iste emzik ve oyuncaklar icin ozel tutucular sivi gecirmez antibakteriyel alt acma mati gibi avantajlari var. Ucret olarakta yine ortalama duz sirt cantasina uygun fiyatlarda mevcut aklinizda olsun.

Aynen cnm ben hazirladim cantanin agzini acik biraktim koku olmasin diye:)

Hizlisiniz kizlar ben de nasipse onumuzdeki hafta basliyacagim. Ya nette ki canta hazirlama videolarinda anne icin sampuan falan diolar. Dogum sonrasi hastane de bigun icin dus alabilir miyiz ki?? Dikis mikis olcak mantigini pek anlamadim. Siz koydunuz mu sampuan?

Ozlemcim heycanini anliyoruum bende hic girmedim 36 haftada gidicem bende gircem insallah 20 dk suruyir dedi bizim altaki yeni dogum yapan arkadas demekki 15 20 dk arasi:) bakalim nasil.birsey onun kizi hic durmuyormus aletler sureli oynuyormus

Ay benim minnos kizimda hic durmuyo normalde ama bazen ultrason aletlerine falan tekmeler atiyor rahati seviyo benim ki. Elimi karnima koysam cek der gibi tekmeliyor bakalim bantlarla arasi nasil olucak

Anlayisli es cok onemli hamilelikte cok sukur bende sansli gruptayim. Allah esimden razi olsun coraplarima ayakkabilarima kadar giydiriyo

Olsun tabagi sofradan kaldir akit yerlestir makinayi kapat dugmeye bas yoruluyo insan bazen diyorum ki yataktan tek seferde kalkabilmek amma luksmus

İyi ki bu makinelerde var yoksa ne yapardık eski zaman insanları hem bir suru çocuk hemde herşey manuel

Ay iyiki 21. Yuzyil insaniymisim valla anneannelerimizin zamanında olsaymisim esim beni usengeclikten bosarmis herhal ay ozamanlar dogum kontrolde yok dogur da dogur cok zor zamanlarmis yaaa

Bende biran önce dogursam demiştim eşim yok kızım zamanini bekle annene bakma.askim deme öyle şeyler diyo sanki ben erken doğum diyorum zaman çabuk geçsin demeye getirmiştim ama erkekler işte

Sanki yillardir hamileymisim gibi hissediyorum sanki o kadar uzun suruyor.ama meleklerimiz dogunca bugunleri ozluyecekmisim gibi hem bian once kucagima alip doya doya koklayasim var hemde icimde tutup herkesten herseyden sakinip koruyasim var

Kizlar muhabbeti kacirmisim uyuya kalmisim uyandim sut icerken hepsini okudum bi de cevapladim kendimi muhabbete dahil hissettim baya eglenmissiniz. Simdi hepiniz kuzucuklarinizla uyuyorsunuz guzel guzel tatli ruyalar bizde kizimla uyucaz ama bizim ki hala ayakta gece hayati olcak benim zillimin iyigeceler ya da iyi sabahlar mi demeleyim

Tamam Özlem'cim sagol bilgi verdiğin için:)) sen takım olarak mi almayı düşünüyorsun ayrı ayrı mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…