Ayyy buu çok komikkk amaaa seninki bayaa baya heyecanlıTelefon elinde olsun diyor eşim doğar doğmaz resmini çek bana whatsapptan gönder ben karşılaştırma yaparım diyor: D
Düşünün doğum yapıcam bebeğin resmini çekicem whatsapptan gondericem
Yaa canım çok tatlisinizBende öyle diyordum en son randevuda dr şuan doğsa Yaşar demişti karnımı severken gel kızım gel dedim sonra baktım çantam hazır değil sakin ol şaka yaptım dedim
Ne de çabuk 3 olmuşAyyy saat 3 olmusssuyumayi denesek mi acaba
Tamam canım afiyet olsun iyi gecelerrrr öptüm cokkk:-*Ne de çabuk 3 olmuşevet canım ben de yoğurt yiyip uyuycam
çoğu bebeğe ait caniimmmm kemiklerimiz iri bizim
Evet Esracim ben de tamam dedim sonra bizi doğum yapan anne deki rahatlık diye haber yaparlarAyyy buu çok komikkk amaaa seninki bayaa baya heyecanlıo sıra acaba gözümüz birini görecek mi whatsaptan resim
Sağol canım ben de öpüyorum kizlar aaa 2 Esra varr canlarim öpüldünüz Allah bebişlerinizle rahatlık versinTamam canım afiyet olsun iyi gecelerrrr öptüm cokkk:-*
Bunlar da güzel canım ben de sırt çantası düşünüyorum ama normal sırt çantalarına bakayım diyorum tam karar da veremedim
Aynen cnm ben hazirladim cantanin agzini acik biraktim koku olmasin diye:)
Ozlemcim heycanini anliyoruum bende hic girmedim 36 haftada gidicem bende gircem insallah 20 dk suruyir dedi bizim altaki yeni dogum yapan arkadas demekki 15 20 dk arasi:) bakalim nasil.birsey onun kizi hic durmuyormus aletler sureli oynuyormus
Ne güzel canm esin yardımcı oluyo.benim eşimde çok yardımcı oluyo Allah razı olsun ondan yaşadığım yerde kimsem yok ama eşim sağolsun yokluklarini hissettirmiyo pek elinden geleni yapıyor.allaha şükürler olsun
Kızın da seviniyordur annem yorulmuyor bugün bir keyif yapıyoruz diye Ben de öyle eşime diyorum bazen karnımız doysun da getir birşeyler bugün yorgunum diye sagolsun getiriyor..Çamaşır yikadim,bulasik yikadim yoruldum diyorum halbuki hepsi makine işi
İyi ki bu makinelerde var yoksa ne yapardıkeski zaman insanları hem bir suru çocuk hemde herşey manuel
Ne yapacaklarını şaşırmıslarbizden telaslilar 49 gün kaldı hayirlisiyla ya baya azaldı artık.kiz çocukları erken mi gelir gerçekten
Bende biran önce dogursam demiştim eşim yok kızım zamanini bekle annene bakma.askim deme öyle şeyler diyosanki ben erken doğum diyorum zaman çabuk geçsin demeye getirmiştim ama erkekler işte
Yaşlılar diyorlar ya ben de öyle oldum resmen yok anam kilo değil vicudum su tutuyor16 kg su
Tamam Özlem'cim sagol bilgi verdiğin için:)) sen takım olarak mi almayı düşünüyorsun ayrı ayrı mı:)Normal sirt cantasi da olabilir aslinda ama bu anne bakim cantalarindaki avantaj bebeklerin esyalarina zarar vermeyecek sekilde kimyasalla uretilmis ve iste anne icin pratik olucak sekilde dizayn edilmesi iste islak mendil kosesi mamayi ve biberonu 4saate kadar sicak tutabilecek termo bolum iste emzik ve oyuncaklar icin ozel tutucular sivi gecirmez antibakteriyel alt acma mati gibi avantajlari var. Ucret olarakta yine ortalama duz sirt cantasina uygun fiyatlarda mevcut aklinizda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?