Olsun tabagi sofradan kaldir akit yerlestir makinayi kapat dugmeye bas yoruluyo insanbazen diyorum ki yataktan tek seferde kalkabilmek amma luksmus
Yaaa ÖzlemHahaha iyiymis ben de gaz diye dusunuyorum
Yok ayol şampuan koymam zaten ben Allah izin verirse devlette doğum yapıcam eve geldiğimizde yikaniriz heralde..Hizlisiniz kizlar ben de nasipse onumuzdeki hafta basliyacagim. Ya nette ki canta hazirlama videolarinda anne icin sampuan falan diolar. Dogum sonrasi hastane de bigun icin dus alabilir miyiz ki?? Dikis mikis olcak mantigini pek anlamadim. Siz koydunuz mu sampuan?
O günleri ben de düşünemiyorumAy iyiki 21. Yuzyil insaniymisim valla anneannelerimizin zamanında olsaymisim esim beni usengeclikten bosarmis herhal ay ozamanlar dogum kontrolde yok dogur da dogur cok zor zamanlarmis yaaa
Olsun canım sonra görüp yazıyoruz bazenKizlar muhabbeti kacirmisim uyuya kalmisim uyandim sut icerken hepsini okudum bi de cevapladimkendimi muhabbete dahil hissettim baya eglenmissiniz. Simdi hepiniz kuzucuklarinizla uyuyorsunuz guzel guzel tatli ruyalar bizde kizimla uyucaz ama bizim ki hala ayakta gece hayati olcak benim zillimin iyigeceler ya da iyi sabahlar mi demeleyim
Gece mesajlarınizin bir kismini görmemişim daha yeni gördümAynen yabenimde perşembe günü randevum var cnm güzel haberler alalım İnşallah
Allahrazi olsun onlardan basimizdan eksik etmesin ya ben uyuya kalmisim dun sirtlarim agriyo bnm kemiklerim baska bir agrim yok cmmNe güzel canm esin yardımcı oluyo.benim eşimde çok yardımcı oluyo Allah razı olsun ondan yaşadığım yerde kimsem yok ama eşim sağolsun yokluklarini hissettirmiyo pek elinden geleni yapıyor.allaha şükürler olsun
Valla saolsunlar cnm onlar olmasa napardik bilmiyorum evet ppsete koymamim sebebi karismasin diye:)Aynı biz gibisiniz yaa kizlar hamilelikte eslerimiz daha bi anlayışlı oldular gerçekten Allah razı olsun üzülme canım o biliyor senin hormonlardan böyle değişim yaptığını kendini suçlu hissetme :)
Ay cok guldummmBenim ayaklar 7/24 tombullarşişlik var yani sürekli eşim ayakkabıyı giydirirken utanıyorum elini eziyorum istemeden
Kesinn ogleyizdirr esracimçoğu bebeğe ait caniimmmm kemiklerimiz iri bizim
Hay Allahim ya sabah sabah neguldum cekte yolla barimmmTelefon elinde olsun diyor eşim doğar doğmaz resmini çek bana whatsapptan gönder ben karşılaştırma yaparım diyor: D
Düşünün doğum yapıcam bebeğin resmini çekicem whatsapptan gondericem
Benim apartmanda oturan arkafasim dogum yapti sezaryan bebisi memeyi tutamadi sut gliyordu ama cok sikintili gecti hastanede bzm burda saygi ozel hastane var orda dogum yapti bnde oraya gdyorum ikinci gun ben yikadim onu ama sacini yikamadii goguslerini sicak su tuttuk vucudu yikadim sezaryandi dikislere brsey olmaz dediler ustunde de bandi vardi zaten cmm ama simdi kizi masallah emiyor hatta bugun 40 ki kutani var ona incem ogleden sinra:)Hizlisiniz kizlar ben de nasipse onumuzdeki hafta basliyacagim. Ya nette ki canta hazirlama videolarinda anne icin sampuan falan diolar. Dogum sonrasi hastane de bigun icin dus alabilir miyiz ki?? Dikis mikis olcak mantigini pek anlamadim. Siz koydunuz mu sampuan?
Ay cnm oda zor hamiletken benim kuzenim kuaforde calisiyo kadikoyde 7 ay boyunca her ay gittim halleti saolsun bir hafta oncede o geldi bana evde yaptiartik sen gelme ben glrm dedi bide dogumayakin glck o olmasa napardim blmiyom cok zor gebelikte Saolsun cnm kuzenimmmBiraz uyuyum uyandığımda bi ağda yapıcamgene üşeniyorum banyo,yemek bissürüü iş
Tamam Özlem'cim sagol bilgi verdiğin için:)) sen takım olarak mi almayı düşünüyorsun ayrı ayrı mı:)
Benim apartmanda oturan arkafasim dogum yapti sezaryan bebisi memeyi tutamadi sut gliyordu ama cok sikintili gecti hastanede bzm burda saygi ozel hastane var orda dogum yapti bnde oraya gdyorum ikinci gun ben yikadim onu ama sacini yikamadii goguslerini sicak su tuttuk vucudu yikadim sezaryandi dikislere brsey olmaz dediler ustunde de bandi vardi zaten cmm ama simdi kizi masallah emiyor hatta bugun 40 ki kutani var ona incem ogleden sinra:)
Olsun canım sonra görüp yazıyoruz bazensüt içerken hepsini okudum bi de cevapladim kısmına güldüm Özlem herşey ne kadar da yorucu Şimdiden annelerini uykusuzluga alıştırıyorlar
Biraz uyuyum uyandığımda bi ağda yapıcamgene üşeniyorum banyo,yemek bissürüü iş
Evet Esracim ben de tamam dedim sonra bizi doğum yapan anne deki rahatlık diye haber yaparlar
Evet cnm iki Esra varSağol canım ben de öpüyorum kizlar aaa 2 Esra varr canlarim öpüldünüz Allah bebişlerinizle rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?