ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Yok ayol şampuan koymam zaten ben Allah izin verirse devlette doğum yapıcam eve geldiğimizde yikaniriz heralde.. ayy bi de dikiş olacak gız

Ay iyiki 21. Yuzyil insaniymisim valla anneannelerimizin zamanında olsaymisim esim beni usengeclikten bosarmis herhal ay ozamanlar dogum kontrolde yok dogur da dogur cok zor zamanlarmis yaaa
O günleri ben de düşünemiyorum hele ki şimdiyle kıyaslama yapılsa arada çok fark var elimiz sıcak sudan sıcak suya değiyor anca..degmeyin keyfimize bebek bezleri bile hazır bi de marka begenemiyoruz

Olsun canım sonra görüp yazıyoruz bazen süt içerken hepsini okudum bi de cevapladim kısmına güldüm Özlem herşey ne kadar da yorucuŞimdiden annelerini uykusuzluga alıştırıyorlar

Biraz uyuyum uyandığımda bi ağda yapıcam gene üşeniyorum banyo,yemek bissürüü iş

Allahrazi olsun onlardan basimizdan eksik etmesin ya ben uyuya kalmisim dun sirtlarim agriyo bnm kemiklerim baska bir agrim yok cmm

Aynı biz gibisiniz yaa kizlar hamilelikte eslerimiz daha bi anlayışlı oldular gerçekten Allah razı olsun üzülme canım o biliyor senin hormonlardan böyle değişim yaptığını kendini suçlu hissetme :)
Valla saolsunlar cnm onlar olmasa napardik bilmiyorum evet ppsete koymamim sebebi karismasin diye:)

Telefon elinde olsun diyor eşim doğar doğmaz resmini çek bana whatsapptan gönder ben karşılaştırma yaparım diyor: D
Düşünün doğum yapıcam bebeğin resmini çekicem whatsapptan gondericem
Hay Allahim ya sabah sabah neguldum cekte yolla barimmm

Benim apartmanda oturan arkafasim dogum yapti sezaryan bebisi memeyi tutamadi sut gliyordu ama cok sikintili gecti hastanede bzm burda saygi ozel hastane var orda dogum yapti bnde oraya gdyorum ikinci gun ben yikadim onu ama sacini yikamadii goguslerini sicak su tuttuk vucudu yikadim sezaryandi dikislere brsey olmaz dediler ustunde de bandi vardi zaten cmm ama simdi kizi masallah emiyor hatta bugun 40 ki kutani var ona incem ogleden sinra:)

Biraz uyuyum uyandığımda bi ağda yapıcam gene üşeniyorum banyo,yemek bissürüü iş
Ay cnm oda zor hamiletken benim kuzenim kuaforde calisiyo kadikoyde 7 ay boyunca her ay gittim halleti saolsun bir hafta oncede o geldi bana evde yaptiartik sen gelme ben glrm dedi bide dogumayakin glck o olmasa napardim blmiyom cok zor gebelikte Saolsun cnm kuzenimmm

Tamam Özlem'cim sagol bilgi verdiğin için:)) sen takım olarak mi almayı düşünüyorsun ayrı ayrı mı:)

Takım almayacagım canım. Ben bebek arabasını travel sistem aldım. Bu yüzden port bebe ve ana kucagım var. arabam kırmızı siyah olduğu için sırt cantasını da o tonlarda düsünüyorum arabaya cantayı asınca uyumlu olsun diyorum.

O zaman şampuan da koyayımne olur ne olmaz diye.. Emsin kuzular ya anne sütünden sağlıklı besin mi var. Maşallah kuzuya Darısı başımıza yavrularımızın kırk mevlütlerini, düğünlerini görelim inşallah

Olsun canım sonra görüp yazıyoruz bazen süt içerken hepsini okudum bi de cevapladim kısmına güldüm Özlem herşey ne kadar da yorucuŞimdiden annelerini uykusuzluga alıştırıyorlar

Valla sorma Arzu'cum size iyigeceler dedikten sonra bile bi saat oyalandım.Uyuyamadım. Küçük hanımgece gezmelerindeydi yine. Benim kızın doğunca umarım gecesi gündüzü karışmaz. Bi arkadasım da bebegi geceleri oynuyodu 8
ay uykusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…