ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ay iyiki 21. Yuzyil insaniymisim valla anneannelerimizin zamanında olsaymisim esim beni usengeclikten bosarmis herhal ay ozamanlar dogum kontrolde yok dogur da dogur cok zor zamanlarmis yaaa
Aynen ya ben köyde öğretmenlik yapıyodum kadının her sınıfta çocuğu var anasinifindan başlıyor 5 e kadar hiç ara yok gercekten daha küçükleri vardı evlerine gittiğim zaman şaşırıyodum hepside birbirine benziyo alinlarindan öpmek lazim

Gece mesajlarınizin bir kismini görmemişim daha yeni gördüm Ben de yarın gidiyorum canım inşallah hepimiz de iyi haberler alırız canlarim
İnşallah cnm kontrolden sonra yaz mutlaka bebis nasıl mis pozisyon almış mi zilli kaç kilo olmuş

bende sabah muhabbetinizi kaçırmışım :) hastane çantasını abartmadım zaten ya 1 yada 2 gün kalacağız ne yapacağım okadar eşyayı internette baktım bazı kızlar Nasıl abartmış sanki annesine 1 hafta kalmaya gidiyor :)

Aynen çok zor oluyor bulunduğum yerde hiç tanıdık, akraba da yok kuaföre de tanıdığım bildiğim birisi olmayınca gidesim gelmedi hiç canım

İyi düşünmüşün canım ben de çanta almadım baktım istediğim gibi bir çanta bulamadım portbebe ve çantada renk uyumu sağlanır bir şekilde takım olması çok önemli değil:))

Ilk 2-3 ay öyle geçer diyorlar ama annem eğer sana çekerse diyor bebekken de 5-6 aydan itibaren bizle birlikte uyurdun öğleyi bulurdu uyanman diyor

Maşallah sen kendin yapabiliyor musun canım. Ben yedi aydır iptal ağdacıya gidiyorum.
Yapmaya çalışıyorum eşim evde yokken günlere dağılım yapıyorum cuma günü koltuk altı ve diz aşağısını aldım bugün de yukarı kaldı

Esra'cım çok abartmaya gerek yok o konuda sana katılıyorum geleneksel anne-bebek doğum çantası hazirliycam işte ben de

Arzu cnm doktora gittin mi
Yok canım yarın gidiyorum normalde bugün saniyodum ama randevu geçmişine baktım Allah'tan gecen sefer eşimi işten çağırdım hadi bugün kontrol var diye sonra birisi dedi bu saat benim randevu saatim sıra senin değil deyince baktım hata bende günleri karıştırmışım

Nasil ya her sınıfta çocuğu var sıralı sistem maaşallah ablaya yaa demek ki hepsine yetisebiliyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…