Ayy evet sofrayı kaldırmak makinenin düğmesine basmak filan çok yorucu yaOlsun tabagi sofradan kaldir akit yerlestir makinayi kapat dugmeye bas yoruluyo insanbazen diyorum ki yataktan tek seferde kalkabilmek amma luksmus
Aynen ya ben köyde öğretmenlik yapıyodum kadının her sınıfta çocuğu var anasinifindan başlıyor 5 e kadarAy iyiki 21. Yuzyil insaniymisim valla anneannelerimizin zamanında olsaymisim esim beni usengeclikten bosarmis herhal ay ozamanlar dogum kontrolde yok dogur da dogur cok zor zamanlarmis yaaa
İnşallah cnm kontrolden sonra yaz mutlaka bebis nasıl mis pozisyon almış mi zilliGece mesajlarınizin bir kismini görmemişim daha yeni gördümBen de yarın gidiyorum canım inşallah hepimiz de iyi haberler alırız canlarim
Hee az kaldı cnm Allahın izniyle bu ağrılara bitecek biraz daha sabredelim.Allahrazi olsun onlardan basimizdan eksik etmesin ya ben uyuya kalmisim dun sirtlarim agriyo bnm kemiklerim baska bir agrim yok cmm
Evet cnm iki Esra varadaşimmmm nerdesinnn
Aynen çok zor oluyor bulunduğum yerde hiç tanıdık, akraba da yok kuaföre de tanıdığım bildiğim birisi olmayınca gidesim gelmedi hiç canımAy cnm oda zor hamiletken benim kuzenim kuaforde calisiyo kadikoyde 7 ay boyunca her ay gittim halleti saolsun bir hafta oncede o geldi bana evde yaptiartik sen gelme ben glrm dedi bide dogumayakin glck o olmasa napardim blmiyom cok zor gebelikte Saolsun cnm kuzenimmm
İyi düşünmüşün canım ben de çanta almadım baktım istediğim gibi bir çanta bulamadım portbebe ve çantada renk uyumu sağlanır bir şekilde takım olması çok önemli değil:))Takım almayacagım canım. Ben bebek arabasını travel sistem aldım. Bu yüzden port bebe ve ana kucagım var. arabam kırmızı siyah olduğu için sırt cantasını da o tonlarda düsünüyorum arabaya cantayı asınca uyumlu olsun diyorum.
Ilk 2-3 ay öyle geçer diyorlar ama annem eğer sana çekerse diyor bebekken de 5-6 aydan itibaren bizle birlikte uyurdun öğleyi bulurdu uyanman diyorValla sorma Arzu'cum size iyigeceler dedikten sonra bile bi saat oyalandım.Uyuyamadım. Küçük hanımgece gezmelerindeydi yine. Benim kızın doğunca umarım gecesi gündüzü karışmaz. Bi arkadasım da bebegi geceleri oynuyodu 8
ay uykusuz
Yapmaya çalışıyorum eşim evde yokken günlere dağılım yapıyorumMaşallah sen kendin yapabiliyor musun canım. Ben yedi aydır iptal ağdacıya gidiyorum.
Yapmaya çalışıyorum eşim evde yokken günlere dağılım yapıyorumMaşallah sen kendin yapabiliyor musun canım. Ben yedi aydır iptal ağdacıya gidiyorum.
Çok merak ediyorum ben de yarın gelir gelmez hemen burdayım zatenİnşallah cnm kontrolden sonra yaz mutlaka bebis nasıl mis pozisyon almış mi zillikaç kilo olmuş
Arzu cnm doktora gittin miYapmaya çalışıyorum eşim evde yokken günlere dağılım yapıyorumcuma günü koltuk altı ve diz aşağısını aldım bugün de yukarı kaldı
Esra'cım çok abartmaya gerek yok o konuda sana katılıyorum geleneksel anne-bebek doğum çantası hazirliycam işte ben debende sabah muhabbetinizi kaçırmışım :) hastane çantasını abartmadım zaten ya 1 yada 2 gün kalacağız ne yapacağım okadar eşyayı internette baktım bazı kızlar Nasıl abartmış sanki annesine 1 hafta kalmaya gidiyor :)
Yok canım yarın gidiyorum normalde bugün saniyodum ama randevu geçmişine baktım Allah'tanArzu cnm doktora gittin mi
Nasil ya her sınıfta çocuğu var sıralı sistemAynen ya ben köyde öğretmenlik yapıyodum kadının her sınıfta çocuğu var anasinifindan başlıyor 5 e kadarhiç ara yok gercekten daha küçükleri vardı evlerine gittiğim zaman şaşırıyodum hepside birbirine benziyo alinlarindan öpmek lazim
Evet cnm sende haklisin tabikiAynen çok zor oluyor bulunduğum yerde hiç tanıdık, akraba da yok kuaföre de tanıdığım bildiğim birisi olmayınca gidesim gelmedi hiç canım
En son kaç haftalıkken gittin cnm ve bi dahaki kontrol için ne zaman gel dedi kaç haftada bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?