ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ne guzel ogretmen misin canim? Anaokulu mu sinif ogretmenligi mi? Bu arada son ihtiyaclar icin e-bebek e geldim yok reflu yastigi yok islak pamugu yok o bu derken yine 200kusur harcadim. Haliyle insan en iyisi olsun en katkisizi olsun derken giden masrafin haddi hesabi yok. Valla bu masraflarla kizima kardes dusunurmuyum bilemedim yarin obur gun kolej masrafiydi derken Allah guc kuvvet versin cumlemize

çok abartmayalım canlar çoğu luzumsüz kalırsa elimizde üzülürüz :) ama ilkler işte her şeyi aldırıyor bize biliyorum:)

İnşallah cnm kontrolden sonra yaz mutlaka bebis nasıl mis pozisyon almış mi zilli kaç kilo olmuş

Kizlar ben bugun 4d ultrasona gittim kizim guzel bi poZ verir mi falan die benim minikkus dogum pozisyonunda hala sukur ama kordonuyla yuzunu kapatmis hic net bi goruntu alamadik ama cok sukur sagligi sihhati yerinde, olcum de kilosu 2100cikti 1hafta once 1800 du 1 haftada bu kadar cok kilo alabilir mi inandirici gelmedi pek radyolog bakti ama?

çok abartmayalım canlar çoğu luzumsüz kalırsa elimizde üzülürüz :) ama ilkler işte her şeyi aldırıyor bize biliyorum:)

Selam; ikinci cocugunuz mu? Bu arada biraz abartiyorum farkindayim ama napiyim tutamiyorum kendimi. Su reflu yatagini cok onerdiler aldim bulusun dedim bide guvenli yatista sagliyormus bakalim Allah sagsalim kullandirmayi nasip etsin cumlemize

O saglikli olsunda gormesekte olur cnm aM tabi insan dayanamiyor gormek istiyor yuzunu bide 4g grmssn dsha da merak eder insan ay masallahhh kilosuda iyi kizimizin saglikla kucagina alirsin insallah cnm super dogum pozisyonuda almis kizmiz:)

Selam; ikinci cocugunuz mu? Bu arada biraz abartiyorum farkindayim ama napiyim tutamiyorum kendimi. Su reflu yatagini cok onerdiler aldim bulusun dedim bide guvenli yatista sagliyormus bakalim Allah sagsalim kullandirmayi nasip etsin cumlemize
Amin cnm gule gule kulla aldiklarini insan gercektrn heves ediyor iste kiyamiyoruz aliyoruz

O saglikli olsunda gormesekte olur cnm aM tabi insan dayanamiyor gormek istiyor yuzunu bide 4g grmssn dsha da merak eder insan ay masallahhh kilosuda iyi kizimizin saglikla kucagina alirsin insallah cnm super dogum pozisyonuda almis kizmiz:)

Amin kuzum cumlemiz sagsalim alalim kucaklarimiza. Benim ki 1haftadir dogum pozisyonunda inşallah oyle kalır da Allah in izniyle normal dogururuz

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim :) normalde ocak 17de bebegimin dogum tarihi fakat aralik sonu olabilir. Cunku idrarda protein, yuksek tansiyon ve biraz odemim var normalde gebelik zehirlenmesi belirtileri oluyor bunlar bizde 26.haftadan beri direniyoruzz :)

Kizlar bugun konu okudum adam sabaha kadar flm izleyip gunduz uyuyormus kadin hamile evde yicek hic birsey yokmus icim parcalandi bi salam almis gun boyu onu yemis o anne karnindaki bebek acnasil dursin cok duygulandim cokkk

Hosgeldin cnm guclu anne ve bebegi insallah sorunlarinizi asarsiniz cnm gelir gecer bunlarda olsun kucagina alinca hepsini unutursun cnm

Sadece konuyu okumustum karisikmis konularda yorumlari okumadim da simdi biraz baktm hayirlisi hrrkrz icin hersey icin neyse kizlar ben az sekerlig

Evet cnm sınıf öğretmeniyim gerçekten zor yanı cokkm masraf oluyo ama Allahım onlara can sağlığı versin tabi hic önemli segjl.

O
Olabilir cnm artık hızlı kilo alacaklarmis ya doğrudur bakalim benim minisim kaç kilo olmuş perşembe gidicem söylerim inşallah

Hoşgeldin aramıza cnm seninki bizden önce neyse tecrübelerini yazarsin bizi bilgilendirirsjn olurmu .allahım yardimcin olsun inşallah

Ev
Kizlar bugun konu okudum adam sabaha kadar flm izleyip gunduz uyuyormus kadin hamile evde yicek hic birsey yokmus icim parcalandi bi salam almis gun boyu onu yemis o anne karnindaki bebek acnasil dursin cok duygulandim cokkk
Evet onu bende okudum ya ne insanlar var.cocugu yapmayı biliyo ama karaktersiz.kadina da çocuğa da yazık.annesinin evine gitmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…