ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

protein bendede çıktı hatta mikrop bile vardı idrar kültürü yaptırdım temiz çıktı ondan önce grip olmuştum dr ondan olabilir demişti yüksek tansiyona dikkat et tuzlu fazla yemeyince ödem azda olsa iniyor bizi bilgilendrirsin bu arada hoş geldin :)

Merhabalar;
bolbol limon tuketin. Sabahlari ilik suyA limon damlatip ac karnina icin. Bol bol su tuketin odem atarsiniz. Uzandiginizda ayaklarinizin altina minder koyup yukseltin insallah faydasi olur

Kizlar bugun konu okudum adam sabaha kadar flm izleyip gunduz uyuyormus kadin hamile evde yicek hic birsey yokmus icim parcalandi bi salam almis gun boyu onu yemis o anne karnindaki bebek acnasil dursin cok duygulandim cokkk

Ya ne duygusuz ne kotu adamlar var ya yazık o kadincagiz bide bu oduna cocuk vericek Allah yardimcisi olsun. Adam eve para birakmiyor muymus en azindan kadin gitsin az buz taşısin eve

Ev

Evet onu bende okudum ya ne insanlar var.cocugu yapmayı biliyo ama karaktersiz.kadina da çocuğa da yazık.annesinin evine gitmeli bence
Bende giderdim anneme ne diyim ya yorumlari fazla okumadm uzldm ama ne blm ya rabbim herseyin hayirlisini versin birtek o cucuga uzuluyor dogmamis

Ya ne duygusuz ne kotu adamlar var ya yazık o kadincagiz bide bu oduna cocuk vericek Allah yardimcisi olsun. Adam eve para birakmiyor muymus en azindan kadin gitsin az buz taşısin eve
Valla ya sabah okudm uzuldm demekki birakmiyor yorumlari hic okumadim tam da neyin nesi blmiyom ama hayrlisi olsun

Bnm agrm sizim yok diye nst istemedi ay sonu gek dedi cnm bnde ocagin 5 de gdcemm insallh

ağrı derken kasık ağrısı filanmı
Yok canm agrim benim dedimki doktor nst istemedi agrin frlan vatmi dedi yok dedim bende tamam ozam dedi bir ay sonrasi icin cagrmisti bir hafta gecti uc hafta kaldi iste:) bnm arkadasimin karninin kasipmasi cok oluyor diye 32 haftana sinra her hafta cagrdi nst fln bende diuodum benide cagirir ama gerek duymadi doktor

İlk hamilelik olduğundan sol yanımda bir ağrı var geçmeyen kaç gündür kasık değil acaba mı dedim canım

Protein bende 3pozitif cikiyo yuksek ihtimal hamilelikten oncede bobreklerim protein kaciriyomus ama ben hamilelikle ogrendim :) su anlik bi sıkıntım yok kadin dogum doktorum disinda her haftada universite hastanesine nefroloji bolumune gidip tahlil veriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…