protein bendede çıktı hatta mikrop bile vardı idrar kültürü yaptırdım temiz çıktı ondan önce grip olmuştum dr ondan olabilir demişti yüksek tansiyona dikkat et tuzlu fazla yemeyince ödem azda olsa iniyor bizi bilgilendrirsin bu arada hoş geldin :)Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim :) normalde ocak 17de bebegimin dogum tarihi fakat aralik sonu olabilir. Cunku idrarda protein, yuksek tansiyon ve biraz odemim var normalde gebelik zehirlenmesi belirtileri oluyor bunlar bizde 26.haftadan beri direniyoruzz :)
Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim :) normalde ocak 17de bebegimin dogum tarihi fakat aralik sonu olabilir. Cunku idrarda protein, yuksek tansiyon ve biraz odemim var normalde gebelik zehirlenmesi belirtileri oluyor bunlar bizde 26.haftadan beri direniyoruzz :)
Kizlar bugun konu okudum adam sabaha kadar flm izleyip gunduz uyuyormus kadin hamile evde yicek hic birsey yokmus icim parcalandi bi salam almis gun boyu onu yemis o anne karnindaki bebek acnasil dursin cok duygulandim cokkk
Evet cnm sınıf öğretmeniyimgerçekten zor yanı cokkm masraf oluyo ama Allahım onlara can sağlığı versin tabi hic önemli segjl.
O
Olabilir cnm artık hızlı kilo alacaklarmis ya doğrudur bakalim benim minisim kaç kilo olmuş perşembe gidicem söylerim inşallah
Bende giderdim anneme ne diyim ya yorumlari fazla okumadm uzldm ama ne blm ya rabbim herseyin hayirlisini versin birtek o cucuga uzuluyor dogmamisEv
Evet onu bende okudum ya ne insanlar var.cocugu yapmayı biliyo ama karaktersiz.kadina da çocuğa da yazık.annesinin evine gitmeli bence
Valla ya sabah okudm uzuldm demekki birakmiyor yorumlari hic okumadim tam da neyin nesi blmiyom ama hayrlisi olsunYa ne duygusuz ne kotu adamlar var ya yazık o kadincagiz bide bu oduna cocuk vericek Allah yardimcisi olsun. Adam eve para birakmiyor muymus en azindan kadin gitsin az buz taşısin eve
Tmm cnmHaberlerini bekliyoruz canim doktora giden yazsin gelismeleri
Ben perşembe günü gideyim yazcam inşallah cnm sen ne zaman gidiyorsun elifcimHerkez detayli sekilde anlattin solesin kizlar doktor ne dedi bebisimiz kac kilo herseyi blmek istiyom:)
Bn 3 hafta sinra cnm gdcem cok heycanliyimm bnm cok var gtmemeBen perşembe günü gideyim yazcam inşallah cnm sen ne zaman gidiyorsun elifcim
benimde cuma günü daha çok varHerkez detayli sekilde anlattin solesin kizlar doktor ne dedi bebisimiz kac kilo herseyi blmek istiyom:)
ağrı derken kasık ağrısı filanmıBnm agrm sizim yok diye nst istemedi ay sonu gek dedi cnm bnde ocagin 5 de gdcemm insallh
Yok canm agrim benim dedimki doktor nst istemedi agrin frlan vatmi dedi yok dedim bende tamam ozam dedi bir ay sonrasi icin cagrmisti bir hafta gecti uc hafta kaldi iste:) bnm arkadasimin karninin kasipmasi cok oluyor diye 32 haftana sinra her hafta cagrdi nst fln bende diuodum benide cagirir ama gerek duymadi doktorağrı derken kasık ağrısı filanmı
İlk hamilelik olduğundan sol yanımda bir ağrı var geçmeyen kaç gündür kasık değil acaba mı dedim canımYok canm agrim benim dedimki doktor nst istemedi agrin frlan vatmi dedi yok dedim bende tamam ozam dedi bir ay sonrasi icin cagrmisti bir hafta gecti uc hafta kaldi iste:) bnm arkadasimin karninin kasipmasi cok oluyor diye 32 haftana sinra her hafta cagrdi nst fln bende diuodum benide cagirir ama gerek duymadi doktor
Hosgeldin cnm guclu anne ve bebegi insallah sorunlarinizi asarsiniz cnm gelir gecer bunlarda olsun kucagina alinca hepsini unutursun cnm
Merhabalar;
bolbol limon tuketin. Sabahlari ilik suyA limon damlatip ac karnina icin. Bol bol su tuketin odem atarsiniz. Uzandiginizda ayaklarinizin altina minder koyup yukseltin insallah faydasi olur
protein bendede çıktı hatta mikrop bile vardı idrar kültürü yaptırdım temiz çıktı ondan önce grip olmuştum dr ondan olabilir demişti yüksek tansiyona dikkat et tuzlu fazla yemeyince ödem azda olsa iniyor bizi bilgilendrirsin bu arada hoş geldin :)
Hoşgeldin aramıza cnm seninki bizden önce neyse tecrübelerini yazarsin bizi bilgilendirirsjn olurmu .allahım yardimcin olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?