ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Valla Elif'cim sen de 3. Ay gibi falan mi dusunuyorsun sunneti
Yok cnm ya esim 2 yasinda veya 3 yasinda dusunuyor bakalim bir ara dedim dogunca hemn yapalim sonra zaten dogunca aglama gaz vs bussuru sknti oluyor insan uzuluyor bide onun icin aglarsa ben yikililirim uzuntudennn valla cok uzulurm 3 yasinda da yapsak etinden parca kescekler uzuluyorm aklima geldikce yaaa

Doğru ama kardeşimde emzik kullandı damakları düZgün ya susturamazsak bir önerin varmı neler yapılabilir

Bebisler ilk dogdugunda zaten saatte bir anne sutu istiyorlar. Emme guduleri tam oturmadigindan ve cabuk yorulduklarindan surekli ac oluyorlar. Biz anneler biraz kolaya kaciyoruz gibi geliyor biraz rahat edelim diye emzige alistiriyoruz. Ben kucukken hic emzik tutmamamisim misal yazik annecigim benle birlikte memesi acik uyuyomus bitkinlikten

Ben vermeyi dusunmuyorum. Damak yapisini bozuyo falan ya bilemiyorum.
Ya onu bende cok duydum ozlemcim bende iki bucuk yasima kadar emzik emdim bnm de dislerime kucukken tel takildi felan Ama bizim kuzenledde hep emzik tanidiklarimda da hep emzik var o bazen oluyor dogduktan sonra bakicaz artik hayirlisi emerse surekli insallah memeye daya ama nasil olcagini kestiremiyorum dogunca dusunuruz gidisata gore kizlar

Kıyamam. Ya bende öyle olurum sıkıntı yok ama oyalanması için yoksa kolaya kaçmak değil işim :))

Tabi siz bilirsiniz ama yenidogan sunnetleri cok revacta su siralar bizim bi tanidik 3. Ayda yaptirmis lazerle 1hafta da iyilesmis bakimi pansumani falan yapilinca kolay bi surec gecirmisler. Bi de cinsel kimlik 3-4yasinda olusuyor 3yas ve ustu cocuklar sunnet olduklarinda psikolojik olarak yipraniyor kendilerini cezalandiriliyor olarak goruyorlarmis. Bunlar hep Freud iste

Ay cnm bakalim napcaz yaa cok tuaf aci bir durum bakalim hayirlisi olsun insallah dogsunda saglikli insallh

Ben 3 yaşındaki çocuğun psikolojini yerim ya :) keşke 2 olasalardı bir kızım bir oğlum

Maşallah ne de güzel kilo almış bebeğin öyle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…