Ben aldım çok ağlarsa kıyamam ona mecbur veririm yoksa ana kız beraber ağlarız :)Kizlar emzik vermeyi dusunuyormusunuz?
Ay annelik ic gudusu iste :)yani aglarsinn bende aglarimmBen aldım çok ağlarsa kıyamam ona mecbur veririm yoksa ana kız beraber ağlarız :)
Daha kucağınıza almadan başladı iç güdü ben Nasıl aşı vurduracam kulaklarını Nasıl deldireceğim bir yandan heyecan hepimiz öyleyizdir :))Ay annelik ic gudusu iste :)yani aglarsinn bende aglarimm
Ay cnm valla dogru soluyosun ben nasil sunnet ettrcem blmiyom senin kupe bnm sunnet napcaz blmiyorumDaha kucağınıza almadan başladı iç güdü ben Nasıl aşı vurduracam kulaklarını Nasıl deldireceğim bir yandan heyecan hepimiz öyleyizdir :))
Ay cnm valla dogru soluyosun ben nasil sunnet ettrcem blmiyom senin kupe bnm sunnet napcaz blmiyorum
Kizlar emzik vermeyi dusunuyormusunuz?
Ay cnm valla dogru soluyosun ben nasil sunnet ettrcem blmiyom senin kupe bnm sunnet napcaz blmiyorum
Doğru ama kardeşimde emzik kullandı damakları düZgün ya susturamazsak bir önerin varmı neler yapılabilirBen vermeyi dusunmuyorum. Damak yapisini bozuyo falan ya bilemiyorum.
Yok cnm ya esim 2 yasinda veya 3 yasinda dusunuyor bakalim bir ara dedim dogunca hemn yapalim sonra zaten dogunca aglama gaz vs bussuru sknti oluyor insan uzuluyor bide onun icin aglarsa ben yikililirim uzuntudennn valla cok uzulurm 3 yasinda da yapsak etinden parca kescekler uzuluyorm aklima geldikce yaaaValla Elif'cim sen de 3. Ay gibi falan mi dusunuyorsun sunneti
Doğru ama kardeşimde emzik kullandı damakları düZgün ya susturamazsak bir önerin varmı neler yapılabilir
Ya onu bende cok duydum ozlemcim bende iki bucuk yasima kadar emzik emdim bnm de dislerime kucukken tel takildi felan Ama bizim kuzenledde hep emzik tanidiklarimda da hep emzik var o bazen oluyor dogduktan sonra bakicaz artik hayirlisi emerse surekli insallah memeye daya ama nasil olcagini kestiremiyorum dogunca dusunuruz gidisata gore kizlarBen vermeyi dusunmuyorum. Damak yapisini bozuyo falan ya bilemiyorum.
Kıyamam. Ya bende öyle olurum sıkıntı yok ama oyalanması için yoksa kolaya kaçmak değil işim :))Bebisler ilk dogdugunda zaten saatte bir anne sutu istiyorlar. Emme guduleri tam oturmadigindan ve cabuk yorulduklarindan surekli ac oluyorlar. Biz anneler biraz kolaya kaciyoruz gibi geliyor biraz rahat edelim diye emzige alistiriyoruz. Ben kucukken hic emzik tutmamamisim misal yazik annecigim benle birlikte memesi acik uyuyomus bitkinlikten
Yok cnm ya esim 2 yasinda veya 3 yasinda dusunuyor bakalim bir ara dedim dogunca hemn yapalim sonra zaten dogunca aglama gaz vs bussuru sknti oluyor insan uzuluyor bide onun icin aglarsa ben yikililirim uzuntudennn valla cok uzulurm 3 yasinda da yapsak etinden parca kescekler uzuluyorm aklima geldikce yaaa
Ay cnm bakalim napcaz yaa cok tuaf aci bir durum bakalim hayirlisi olsun insallah dogsunda saglikli insallhTabi siz bilirsiniz ama yenidogan sunnetleri cok revacta su siralar bizim bi tanidik 3. Ayda yaptirmis lazerle 1hafta da iyilesmis bakimi pansumani falan yapilinca kolay bi surec gecirmisler. Bi de cinsel kimlik 3-4yasinda olusuyor 3yas ve ustu cocuklar sunnet olduklarinda psikolojik olarak yipraniyor kendilerini cezalandiriliyor olarak goruyorlarmis. Bunlar hep Freud iste
Ben 3 yaşındaki çocuğun psikolojini yerim ya :) keşke 2 olasalardı bir kızım bir oğlumTabi siz bilirsiniz ama yenidogan sunnetleri cok revacta su siralar bizim bi tanidik 3. Ayda yaptirmis lazerle 1hafta da iyilesmis bakimi pansumani falan yapilinca kolay bi surec gecirmisler. Bi de cinsel kimlik 3-4yasinda olusuyor 3yas ve ustu cocuklar sunnet olduklarinda psikolojik olarak yipraniyor kendilerini cezalandiriliyor olarak goruyorlarmis. Bunlar hep Freud iste
Insallah birgun oda olur cnm istiyorsan ikiz:)Ben 3 yaşındaki çocuğun psikolojini yerim ya :) keşke 2 olasalardı bir kızım bir oğlum
Biraz genetik Can'ım o bizim ailede var yok gibi anneme çektiysem eğer belki 2. Bebeğim erkek olur bakalım nasip kısmet :)Insallah birgun oda olur cnm istiyorsan ikiz:)
Amin cnm hayrlisi:)Biraz genetik Can'ım o bizim ailede var yok gibi anneme çektiysem eğer belki 2. Bebeğim erkek olur bakalım nasip kısmet :)
MaşallahKizlar ben bugun 4d ultrasona gittim kizim guzel bi poZ verir mi falan die benim minikkus dogum pozisyonunda hala sukur ama kordonuyla yuzunu kapatmis hic net bi goruntu alamadik ama cok sukur sagligi sihhati yerinde, olcum de kilosu 2100cikti 1hafta once 1800 du 1 haftada bu kadar cok kilo alabilir mi inandirici gelmedi pek radyolog bakti ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?