Amiinn inşallah cumlemizinkini canımOy masallah rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Benim de kız Aysima düşünüyoruz:))Cinsiyetleriniz ne kizlar ve isimlerini ne dusunuyosunz
Benim oglum olcak insallah adinida Alp koycam Alp Arslan
Maşallah çok güzel isim:-*Benim de kız Aysima düşünüyoruz:))
Sağol canim sağlıklıca doğsunlar da..eşimle isim konusunda çok tartıştık en son bi karara vardık :))Maşallah çok güzel isim:-*
Güzel bi karara varmissiniz.Sağol canim sağlıklıca doğsunlar da..eşimle isim konusunda çok tartıştık en son bi karara vardık :))
Cok guzel benimde aysima yigenim var cok tatli bir kiz insaallh saglikla kucagina alirsin cnm isim cok guzelllllBenim de kız Aysima düşünüyoruz:))
Teşekkür ederim kızlar sizin düşündüğünüz isimler de hoş:))Cok guzel benimde aysima yigenim var cok tatli bir kiz insaallh saglikla kucagina alirsin cnm isim cok guzelllll
Ilk cocukmu cnmTeşekkür ederim kızlar sizin düşündüğünüz isimler de hoş:))
Aynen ilk çocuk:)) 2. Hamileligim ama...Geçen yıl hamile kaldigimda düşük yapmıştım erkek çocuktu olsaydı haziranda dogacakti ama nasip olmadıIlk cocukmu cnm
Hayirlisi olsun cnm demekki boylesi senin ocin daha hayirli demekki bilemiyoruz iiste bak sukurler olsin hamilesin yas kac kac yillik evlisinAynen ilk çocuk:)) 2. Hamileligim ama...Geçen yıl hamile kaldigimda düşük yapmıştım erkek çocuktu olsaydı haziranda dogacakti ama nasip olmadı
92liyim canim 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim senHayirlisi olsun cnm demekki boylesi senin ocin daha hayirli demekki bilemiyoruz iiste bak sukurler olsin hamilesin yas kac kac yillik evlisin
Bende 92 luyim 6 yilllik evliyim aysimada guzel isim olsun cnm :)92liyim canim 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim sen
18 yaşında evlenmişin :) eviniz ayrı mi kv lerleBende 92 liyim 6 yillik evliyim
Bende 92 luyim 6 yilllik evliyim aysimada guzel isim olsun cnm :)
Zor olmuyor dur insaallah benim de esimin Konya daki görevi bitince aynı apartmanda oturucaz gibi öğrenmek isterim :/Evet cnm aile apartmani eltim kv ben
Amiinn canım benim Rabbim mutlulugunuzu daim etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :)Esimi cok seviyordum beklemek istemedim okulumda bitti bende dedim evlenim cokta muyluyum hic pisman deilim erken evlendigime :) rabbim herkezi mutlu etsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?