ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Hiç sabun sormuyorum dikkat etmeye çalışıyorum temizliğine kuruluğuna surekli çamaşır degistiriyorumm inşallah geçer ya. Bebeğe zararı olmasinda ben çekerim hiç sıkıntı değil tek jafami kurcalayan o

Aynen ilk çocuk:)) 2. Hamileligim ama...Geçen yıl hamile kaldigimda düşük yapmıştım erkek çocuktu olsaydı haziranda dogacakti ama nasip olmadı
Hayirlisi olsun cnm demekki boylesi senin ocin daha hayirli demekki bilemiyoruz iiste bak sukurler olsin hamilesin yas kac kac yillik evlisin

Bu arada sen adım Elif demiştin o ismi de çok severim ben hatta kızım olursa kesin Elif olucak diyodum icime sindirmediler..Eşimin yakın akrabalarında Elif ismi 3 tane var ben de koyarsam 4 olacakmış bak sen..
Erkek kardeşim diyor şimdi o ismi kızım olursa ben koyucam diye :)

Esimi cok seviyordum beklemek istemedim okulumda bitti bende dedim evlenim cokta muyluyum hic pisman deilim erken evlendigime :) rabbim herkezi mutlu etsinnnnn

Esimi cok seviyordum beklemek istemedim okulumda bitti bende dedim evlenim cokta muyluyum hic pisman deilim erken evlendigime :) rabbim herkezi mutlu etsinnnnn
Amiinn canım benim Rabbim mutlulugunuzu daim etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :)

Bo zorlugu yom canm tabi mesafe iyidir herzamn ama bizimkilerin bana bi sikintisi yok aksine hep hamileyim diye islerimi yapmaya calisir yardimci olmaya calisir hepsi ama ben kendimi iyi hisettigm icin islerimi kendim yapmak istedigimi solerim hasta veya rahatsiz olunca siz yapin derim yani kv diyorum kimseden bir beklenti icine girmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…