ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kizlar bugun konu okudum adam sabaha kadar flm izleyip gunduz uyuyormus kadin hamile evde yicek hic birsey yokmus icim parcalandi bi salam almis gun boyu onu yemis o anne karnindaki bebek acnasil dursin cok duygulandim cokkk
Allah yardim etsin adam da bu kadar vicdansizmis işte

Sen yine de 2 hafta sonra git bi Elif'cim insaallah ağrılar yalancıdir:) yazdım ama yanlış mi anladım yorumlar karman corman oldu okurken Elif'cim pardon ağrım yok diyosun galiba değil mi

Cok.unutkanlik var bazen unatabiliyorum Kusura bakma ama sen gtcktin evet hastaneye hastanedne cikinca yaz hemen naptin ne dediler nasilmis aysima hanim:)

Sen yine de 2 hafta sonra git bu Elif'cim insaallah ağrılar yalancıdir:)
Cnm bu ay sonu cagirdi on gun sonrasi icin ama ben ay basinda ayin 5 de gdcem yani toplamda iki hafta kalmis oluyor ben uc hafta kaldigini sanmisim pardon doktorun cagrdi tarihten 5 gun sonra gdcem oda esimin iznine denk getrcem:)

Sen yine de 2 hafta sonra git bi Elif'cim insaallah ağrılar yalancıdir:) yazdım ama yanlış mi anladım yorumlar karman corman oldu okurken Elif'cim pardon ağrım yok diyosun galiba değil mi
Evettttt agrim yok cnm suan sukirler olsun sadece belim ve kemiklerim agriyo oda normalmis:)

Cok.unutkanlik var bazen unatabiliyorum Kusura bakma ama sen gtcktin evet hastaneye hastanedne cikinca yaz hemen naptin ne dediler nasilmis aysima hanim:)
Yazicam inşaAllah canım benim :) saat 2de randevum da doktor tahlil yapmiycam demişti gec saatte gidiym bari dedim

S
Cnm bu ay sonu cagirdi on gun sonrasi icin ama ben ay basinda ayin 5 de gdcem yani toplamda iki hafta kalmis oluyor ben uc hafta kaldigini sanmisim pardon doktorun cagrdi tarihten 5 gun sonra gdcem oda esimin iznine denk getrcem:)
Şimdilik bir şikayetin yoksa öyle yap canım eşinle gidersen daha iyi olur tabi hem ogluşun da büyümüş olur annesi pambık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…