Ayy kıızz hic sormayın o konuda çorap bilen giyemiyorum eğilme sıkıntısı var yatağa zor yerleşiyorumIp atlayan ifade de cok komik nerde bizde simdi o guc kuvvet oturup kalkerken bile zorlaniyoriz esimzden bazen yardim aliyoruz
O bebek çok hosuma gitti canım gorsellerden buldum maşaallahArzucum profildeki bebek herhangi bir bebekmi yoksa tanidik flnmi?
Ay cnm ya neyyse sabret son bir ay sinra rahat rahat alirsin insallh evet ikiye bolunce rahat oluyor himmm bende dedim bebek tanidik flnmi cok tatli masallahAyy kıızz hic sormayın o konuda çorap bilen giyemiyorum eğilme sıkıntısı var yatağa zor yerleşiyorumbugün ağda yaptım iyiki kolaylık olsun diye bi kısmını önceden yaptım yani yoksa 6 saat ugrasirdim 2 saat ağda yapılınır mı şipşişko oldum heryerim sıkışıyor
Bu cuma mı canım kontrolünbenimde cuma günü daha çok var
Inşaallah canim zaten doğumdan önce 1-2 kez daha yaparım ondan sonra ellememAy cnm ya neyyse sabret son bir ay sinra rahat rahat alirsin insallh evet ikiye bolunce rahat oluyor himmm bende dedim bebek tanidik flnmi cok tatli masallah
Evt cnm 40gun izin sanaInşaallah canim zaten doğumdan önce 1-2 kez daha yaparım ondan sonra ellemem
Evt cnm 40gun izin sana
Evet Can'ım kaldı 4 gün :)))Bu cuma mı canım kontrolün
Evet cnm konyada oldugunu duyunca aklima sen gldn ama durimlarda farkli herhalde yorumlardan anladgm kadariyla rabbim yaardimcisi olsun bn bebise cok uzuldum yavrum belki acikir kimin ne yasadigini bilemiyoruz gercekten Allah sabir versinAaaaaa Elif'cim sen konunun linkini gondermisin daha okumadım ama bu kızcağızı biliyorum ben sohbetimiz de oldu öyle biraz... ben de konyadayim şu an memleketten uzağım
Allah rahatlık versin canım öpüyorum sen de Allah'a emanet ol bebisinle sana da iyi uykularBen yatiyorum cnm gorusurz yarin bilgilendir yaz hemen tamM Allaha emanet olun kizlar bebislerinizle tatli uykularrrrrrrrtabii karnimizin icinde rahat dururlarsaaa
Oda iyiymissssaslında vücudum genişleyip büyüdüğü için tüylerin hepsi ayrı bir yere dağılmış çok seyreklerdi
Hayırlısı inşaAllah iyi haberler alırsın Esra'cımEvet Can'ım kaldı 4 gün :)))
Doktordan cikinca yazarsin esra bakalim senin bebiside herkrzinkini merak ediyorumEvet Can'ım kaldı 4 gün :)))
Amiinn canım benim Allah yardımcısı olsun anlayışsız kişilerle aynı evde yaşamak çok zorEvet cnm konyada oldugunu duyunca aklima sen gldn ama durimlarda farkli herhalde yorumlardan anladgm kadariyla rabbim yaardimcisi olsun bn bebise cok uzuldum yavrum belki acikir kimin ne yasadigini bilemiyoruz gercekten Allah sabir versin
Görüşürüz kuzumGorusmek uzere kizlar
İyi geceler cnm kacirdim ben seniGorusmek uzere kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?