ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ip atlayan ifade de cok komik nerde bizde simdi o guc kuvvet oturup kalkerken bile zorlaniyoriz esimzden bazen yardim aliyoruz
Ayy kıızz hic sormayın o konuda çorap bilen giyemiyorum eğilme sıkıntısı var yatağa zor yerleşiyorum bugün ağda yaptım iyiki kolaylık olsun diye bi kısmını önceden yaptım yani yoksa 6 saat ugrasirdim 2 saat ağda yapılınır mı şipşişko oldum heryerim sıkışıyor

Ay cnm ya neyyse sabret son bir ay sinra rahat rahat alirsin insallh evet ikiye bolunce rahat oluyor himmm bende dedim bebek tanidik flnmi cok tatli masallah

Ay cnm ya neyyse sabret son bir ay sinra rahat rahat alirsin insallh evet ikiye bolunce rahat oluyor himmm bende dedim bebek tanidik flnmi cok tatli masallah
Inşaallah canim zaten doğumdan önce 1-2 kez daha yaparım ondan sonra ellemem

Aaaaaa Elif'cim sen konunun linkini gondermisin daha okumadım ama bu kızcağızı biliyorum ben sohbetimiz de oldu öyle biraz... ben de konyadayim şu an memleketten uzağım

Ben yatiyorum cnm gorusurz yarin bilgilendir yaz hemen tamM Allaha emanet olun kizlar bebislerinizle tatli uykularrrrrrrrtabii karnimizin icinde rahat dururlarsaaa

Aaaaaa Elif'cim sen konunun linkini gondermisin daha okumadım ama bu kızcağızı biliyorum ben sohbetimiz de oldu öyle biraz... ben de konyadayim şu an memleketten uzağım
Evet cnm konyada oldugunu duyunca aklima sen gldn ama durimlarda farkli herhalde yorumlardan anladgm kadariyla rabbim yaardimcisi olsun bn bebise cok uzuldum yavrum belki acikir kimin ne yasadigini bilemiyoruz gercekten Allah sabir versin

Evet cnm konyada oldugunu duyunca aklima sen gldn ama durimlarda farkli herhalde yorumlardan anladgm kadariyla rabbim yaardimcisi olsun bn bebise cok uzuldum yavrum belki acikir kimin ne yasadigini bilemiyoruz gercekten Allah sabir versin
Amiinn canım benim Allah yardımcısı olsun anlayışsız kişilerle aynı evde yaşamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…