Ben de bu saatte benim gibi uyku problemi olan Esra gelir diyordumKizlarrr ben geldimmmmnasilsiniz
Elif'cimle ve Esra'cimla konuşuyorduk diğer bebiklerim yok sen geldin canimİyi geceler cnm kacirdim ben seniyazılarınızı okuyodum Allah rahatlık versin :-*
Evet cnm seninle ayniyizBen de bu saatte benim gibi uyku problemi olan Esra gelir diyordum
Seni yalniz birakmiyim dedim kuzumElif'cimle ve Esra'cimla konuşuyorduk diğer bebiklerim yok sen geldin canim
Ben de ilk gelince bi günün özetini okuyorum sonra sizle sohbete koyuluyorumEvet cnm seninle ayniyizo kadar tatlı uyku geliyo ki ama uyuyamiyorum yazdiklarinizi okuyodum o sırada elif çıktı yetisemedim.
1 bucugu bekliyorum canım belki uyuyabilirim bir ümitSeni yalniz birakmiyim dedim kuzumama sen yarın doktora gidiceksin keşke uyuyup dinlensen biraz
Konuyu okuyup Fransız kalmiyim diyorum bende1 bucugu bekliyorum canım belki uyuyabilirim bir ümit
Evet benimde perşembe 1.30 bilerek öyle alıyorum ki sabah uyanamam diye.devlete mi özele mi gidiceksin cnmHalbuki biliyorum o yataktan çıkması zor geliceken azından muayene saatim 2
Hayırlısı inşaAllah iyi haberler alırsın Esra'cım
Tabiki yazdım kızlar işallah iyi haberlerini alırım şafaktan 1 gün daha düştü :)Doktordan cikinca yazarsin esra bakalim senin bebiside herkrzinkini merak ediyorum
Aslında siz öyle damak yapısı filan deyince ben de bi düşünür oldum yani emzik vermeyi çok düşünmüyorum sonra bir de alışma durumu var tabiKonuyu okuyup Fransız kalmiyim diyorum bendeemzik konusunda sen ne düşünüyorsun cnm.bende aldım ama verip vermemekte çok kararsizim damk yapısıni bozar diye
Hoşgeldin :)Kizlarrr ben geldimmmmnasilsiniz
Evet cnm bilemiyorum ya ablam hic bi çocuğuna vermedi.ama bakiyorm arkadaşlarım vermiş .ne yapcm bilmiyorumAslında siz öyle damak yapısı filan deyince ben de bu düşünür oldum yani emzik vermeyi çok düşünmüyorum sonra bir de alışma durumu var tabi
Benim de şansıma hep erken saatler 11.45 te dr randevum :)Evet benimde perşembe 1.30 bilerek öyle alıyorum ki sabah uyanamam diye.devlete mi özele mi gidiceksin cnm
Günler haftaları haftalar ayları kovalarkenek bebişlerimiz bize doğru yaklaşıyorlarTabiki yazdım kızlar işallah iyi haberlerini alırım şafaktan 1 gün daha düştü :)
Hosbuldum cnm nasilsinHoşgeldin :)
Evet çok şükur Allahım az kaldı kavusmayaGünler haftaları haftalar ayları kovalarkenek bebişlerimiz bize doğru yaklaşıyorlar
Emzik kullanmayalim bence bir süre takip edelim teyzem de öyle çocukların hiçbirinde kullanmadi 3 aydan sonra verdi onu da kendileri istemediler yalanciktan diyeEvet cnm bilemiyorum ya ablam hic bi çocuğuna vermedi.ama bakiyorm arkadaşlarım vermiş .ne yapcm bilmiyorum
Cookta erken değilmiş ama iyikiBenim de şansıma hep erken saatler 11.45 te dr randevum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?