ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kizlar bana da müsade Allah rahatlık versin yarın kontrolum var ayran içip uyuyayim öpüyorum Allah'a emanet olun

6 ay anne sütükayinvalidem söyledi dun bir komşusunun torunu olmuş 2400 gr dedi 9 aylık doğmuş ve bebek annesini emmiyirmus canım sıkıldı
Oyy baya minikmis yavrum kiyamam.niye emmiyo ki acaba süt mü yok annesinin.bu arada kızlar goguslerinizden süt geliyo mu ilk süt dedikleri sarı gibi bisey varya o.benden geliyo bi kere sıktm denedim ama daha dokunmuyorum çünkü o süt bebek için ilaç gibi biseymia

6 hafta kadar bir zaman kaldı ve çok yorgun uykusuz hissediyorum iş güç yapmak istemiyorum ama mecbur yapıyorum sonra pert oluyorumm hep uyusam kimse dokunmasaa bir de hamilelik şekeri olmasa istediğimi yiyip içebileydim eydi

Annesinin sütü varmış ama emmiyormus mamayla besliyirlarmis benden daha öyle sarı da gelmedi doğumla birlikte süt geliyor inşaAllah bol bol sutumuz olur emziririz canlarim

6 hafta kadar bir zaman kaldı ve çok yorgun uykusuz hissediyorum iş güç yapmak istemiyorum ama mecbur yapıyorum sonra pert oluyorumm hep uyusam kimse dokunmasaa
Merhaba cnm yeni katıldın sanırım hoşgeldin.bende oyleyim valla hiçbisey yapasm yok yemek yapmaktan yoruldum hep dinlenmek İstiyorum

Merhaba cnm yeni katıldın sanırım hoşgeldin.bende oyleyim valla hiçbisey yapasm yok yemek yapmaktan yoruldum hep dinlenmek İstiyorum
Evet yeni katıldım sağolasın hoşbuldum :)oğlumda böyle değildim son güne kadar il güç yemek temizlik hiç zorlanmadım kızımda çok ağırlaştımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…