İyiyim Can'ım sen nasılsın yarın randevun varmış ben heyecanlandım şimdi en güzel haberlerle gel biz seni burada bekliyor olacağız :)Hosbuldum cnm nasilsin
Evet agladiklarinda süt veririz anne sütü daha faydalı hemEmzik kullanmayalim bence bir süre takip edelim teyzem de öyle çocukların hiçbirinde kullanmadi 3 aydan sonra verdi onu da kendileri istemediler yalanciktan diyebazıları emzige reçel filan batırıp veriyorlar
Devlete gidiyorum ben canım hastane çok yakın bana doktorum da iyi sağolsun:)Evet çok şükur Allahım az kaldı kavusmayakızlar özele mi gidiyosunz devlete mi
Cookta erken değilmiş ama iyiki
Ben devletten hiç memnun kalmadım yada dr nu bulamadım ondan özele gidiyorum dr çok iyi allahtan :)Evet çok şükur Allahım az kaldı kavusmayakızlar özele mi gidiyosunz devlete mi
6 ay anne sütüEvet agladiklarinda süt veririz anne sütü daha faydalı hem
Benim randevum perşembe günü CNm .yarın arzunun randevusu var anneler karıştıİyiyim Can'ım sen nasılsın yarın randevun varmış ben heyecanlandım şimdi en güzel haberlerle gel biz seni burada bekliyor olacağız :)
Evet yarin ben ,perşembe Esra,cuma Esra,5 ocakta da Elif aklımda olanlar böyleBenim randevum perşembe günü CNm .yarın arzunun randevusu var anneler karıştı
Oyy baya minikmis yavrum kiyamam.niye emmiyo ki acaba süt mü yok annesinin.bu arada kızlar goguslerinizden süt geliyo mu ilk süt dedikleri sarı gibi bisey varya o.benden geliyo bi kere sıktm denedim ama daha dokunmuyorum çünkü o süt bebek için ilaç gibi biseymia6 ay anne sütükayinvalidem söyledi dun bir komşusunun torunu olmuş 2400 gr dedi 9 aylık doğmuş ve bebek annesini emmiyirmus canım sıkıldı
İyi geceler cnm allah rahatlık versin yarın yazmayı unutma kontrolden sonra güzel haberlerini bekliyoruz:-*Kizlar bana da müsade Allah rahatlık versin yarın kontrolum var ayran içip uyuyayimöpüyorum Allah'a emanet olun
Evet bravo sanaEvet yarin ben ,perşembe Esra,cuma Esra,5 ocakta da Elif aklımda olanlar böyle
Annesinin sütü varmış ama emmiyormus mamayla besliyirlarmisOyy baya minikmis yavrum kiyamam.niye emmiyo ki acaba süt mü yok annesinin.bu arada kızlar goguslerinizden süt geliyo mu ilk süt dedikleri sarı gibi bisey varya o.benden geliyo bi kere sıktm denedim ama daha dokunmuyorum çünkü o süt bebek için ilaç gibi biseymia
Merhaba cnm yeni katıldın sanırım hoşgeldin.bende oyleyim valla hiçbisey yapasm yok yemek yapmaktan yoruldum hep dinlenmek İstiyorum6 hafta kadar bir zaman kaldı ve çok yorgun uykusuz hissediyorum iş güç yapmak istemiyorum ama mecbur yapıyorum sonra pert oluyorumm hep uyusam kimse dokunmasaa
Esranur da güzelmiş bakEvet bravo sanaiki Esra var karıştırmayın benim nurumda var pek kullanmasamda esranur yani
Kimisinin geliyormuş şimdiden kimisinin de doğumda cnm iki durumda normalmiş çok şükurAnnesinin sütü varmış ama emmiyormus mamayla besliyirlarmisbenden daha öyle sarı da gelmedi doğumla birlikte süt geliyor inşaAllah bol bol sutumuz olur emziririz canlarim
Görüşürüz kizlar ben çıktımİyi geceler cnm allah rahatlık versin yarın yazmayı unutma kontrolden sonra güzel haberlerini bekliyoruz:-*
Evet yeni katıldım sağolasın hoşbuldum :)oğlumda böyle değildim son güne kadar il güç yemek temizlik hiç zorlanmadım kızımda çok ağırlaştımmMerhaba cnm yeni katıldın sanırım hoşgeldin.bende oyleyim valla hiçbisey yapasm yok yemek yapmaktan yoruldum hep dinlenmek İstiyorum
Teşekkürler cnm benimEsranur da güzelmiş bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?