Maşallah cnm ikinci cocugun yani.allah bagislasin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinEvet yeni katıldım sağolasın hoşbuldum :)oğlumda böyle değildim son güne kadar il güç yemek temizlik hiç zorlanmadım kızımda çok ağırlaştımm
Canm nickin meinliebe ya ne demek. İİçinde ebe de var merak ettimEvet yeni katıldım sağolasın hoşbuldum :)oğlumda böyle değildim son güne kadar il güç yemek temizlik hiç zorlanmadım kızımda çok ağırlaştımm
Sağolasın amin cümlemize nasip etsinMaşallah cnm ikinci cocugun yani.allah bagislasin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Mein liebe benim sevgim :)Canm nickin meinliebe ya ne demek. İİçinde ebe de var merak ettimebe misin yoksa
Oyyy çok utandimmMein liebe benim sevgim :)
Kizlar yeniden ben geldim ağlamak istiyorumben bu randevuyu 20si diye o kadar iyi hatırlıyorum ki saatim bile değişmiş sekreter yapmış olabilir mi kendi yakınını almak için çok sinirliyim çarşamba sorucam bunu
Ay doğru söylüyorsun ama bir gün yine böyle gittim doktorun ameliyat günü olduğu için hastaları 1 gün sonraya kaydirdik dedilerayy cnm senin tc ve sifren olmadan girebilir mi ki.eminsin demi 20 si olduğuna.iptal etse orda gorunur ama
Gittiğinde bi sor cnm belki yine öyle bisey olmuştur.iyi ki bakmışsın şimdi boşuna gidecektinizAy doğru söylüyorsun ama bir gün yine böyle gittim doktorun ameliyat günü olduğu için hastaları 1 gün sonraya kaydirdik dediler20siydi diye hatırlıyorum hatta saatim bile 2ydi
Benim randevum perşembe günü CNm .yarın arzunun randevusu var anneler karıştı
Aynen eşim unutmayim diye kendi telefonuna 1 saat öncesine alarm kurmuştuGittiğinde bi sor cnm belki yine öyle bisey olmuştur.iyi ki bakmışsın şimdi boşuna gidecektiniz
Arzucuğum karıştırdım ESRA ile seni heyecan varmı bende var mutlu haberlerle gel bizeEvet yarin ben ,perşembe Esra,cuma Esra,5 ocakta da Elif aklımda olanlar böyle
Unutkanlık olabiliyor cnm normalBunlar bunama belirtisi gibi birşey mi yoksa Esra
Olabilir Can'ımBunlar bunama belirtisi gibi birşey mi yoksa Esra
Bende kaydediyorum eşime önceden söylüyorum ki ona gore izin alsın gidelim diyeAynen eşim unutmayim diye kendi telefonuna 1 saat öncesine alarm kurmuştu
Arzu günü karıştırmış cnmArzucuğum karıştırdım ESRA ile seni heyecan varmı bende var mutlu haberlerle gel bize
Yarinda keyif yapar dinlenirsin cnm bisey olmazYalnız değilim herkes unutkan evet gayet normal ama kizlar yarın benden haber bekliycekler mahcup oldum şimdihem de derdime nolduysa bugünden yarın için yemek bile hazırlamıştım
En iyisi öyle ama napalim kaydetmeyince onlar da unutuyorlar hazırlanıp oturup bekliyoruz sonraBende kaydediyorum eşime önceden söylüyorum ki ona gore izin alsın gidelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?