ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Evet yeni katıldım sağolasın hoşbuldum :)oğlumda böyle değildim son güne kadar il güç yemek temizlik hiç zorlanmadım kızımda çok ağırlaştımm
Maşallah cnm ikinci cocugun yani.allah bagislasin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar yeniden ben geldim ağlamak istiyorumben bu randevuyu 20si diye o kadar iyi hatırlıyorum ki saatim bile değişmiş sekreter yapmış olabilir mi kendi yakınını almak için çok sinirliyimçarşamba sorucam bunu

Eklentiler

• 20161220_014551.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 27
ayy cnm senin tc ve sifren olmadan girebilir mi ki.eminsin demi 20 si olduğuna.iptal etse orda gorunur ama

ayy cnm senin tc ve sifren olmadan girebilir mi ki.eminsin demi 20 si olduğuna.iptal etse orda gorunur ama
Ay doğru söylüyorsun ama bir gün yine böyle gittim doktorun ameliyat günü olduğu için hastaları 1 gün sonraya kaydirdik dediler 20siydi diye hatırlıyorum hatta saatim bile 2ydi

Ay doğru söylüyorsun ama bir gün yine böyle gittim doktorun ameliyat günü olduğu için hastaları 1 gün sonraya kaydirdik dediler 20siydi diye hatırlıyorum hatta saatim bile 2ydi
Gittiğinde bi sor cnm belki yine öyle bisey olmuştur.iyi ki bakmışsın şimdi boşuna gidecektiniz

Yalnız değilim herkes unutkan evet gayet normal ama kizlar yarın benden haber bekliycekler mahcup oldum şimdi hem de derdime nolduysa bugünden yarın için yemek bile hazırlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…