ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Arzucuğum karıştırdım ESRA ile seni heyecan varmı bende var mutlu haberlerle gel bize
Önemli değil canım benim zaten ben de saf gibi kontrole gidiyorum diye gidip boş boş donucektim Allah'tan randevu geçmişine baktım bi

Ay kizlar acaba yarın erken kalksam da olmazsa randevu yerine sıra mi alsam ordanama öyle de çok bekleniyor hastane aşırı kalabalık ve eşim en fazla 1 saatliğine izin alabiliyor .neyse neyse ertesi günü bekleyim artık benim hatam

Bekle Can'ım 1 gün daha zaten son demlerimiz o sıra kuyruğunda bekleme

Bekle Can'ım 1 gün daha zaten son demlerimiz o sıra kuyruğunda bekleme
Doğru söylüyorsun canım ben de hiç sevmem öyle beklemeyi ne zaman hastane işim olsa normalde de hep randevu alırım usengeclikten

Randevu almak daha mantıklı en fazla 10 veya 20 dk bekliyorsun bazen hiç beklemiyorsun :)
Evet canım bir de sizin gittiğiniz hastanelerde nasil oluyor bilmiyorum da bizim burda gebelik pasaportumuz var doktora muayeneye girmeden gebe poliklinigine gidip ordan kilo ve tansiyonumuza baktırıyoruz kaydediliyor sonra doktorun yanına geçiyoruz

Devlet hastanesinde öyle ben özele gidiyorum benim yok kartım ama muaneden önce kilo kontrolü yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…