Ya olsun biz zaten Şafak sayıyoruz bir gün sonra bana da 2 gün kalır :)Arzu günü karıştırmış cnm
Ben kuru dolma yapmıştım tadi değişmiyor diye bir de yoğurt çorbasıYarinda keyif yapar dinlenirsin cnm bisey olmazahhh yemek demeee ben yarın ne yapcam yaa
Ben kuru dolma yapmıştım tadi değişmiyor diye bir de yoğurt çorbası
Aynen cnm bir günden bisey olmazYa olsun biz zaten Şafak sayıyoruz bir gün sonra bana da 2 gün kalır :)
Önemli değil canım benim zaten ben de saf gibi kontrole gidiyorum diye gidip boş boş donucektimArzucuğum karıştırdım ESRA ile seni heyecan varmı bende var mutlu haberlerle gel bize
Bende kontrol ettim belki perşembedir ben cuma duymuşumdur ama malesef cuma :)))
Hafta çabuk bitiyor canlarim olsun peşpeşe kontrole gitmiş olucaz her gün birinden bi haberBende kontrol ettim belki perşembedir ben cuma duymuşumdur ama malesef cuma :)))
Evet bence de kontrol edin iyice unutkanlık çöktü bu aralar nolur nolmazBende bakayım gitmeden ne olur ne olmaz
Bekle Can'ım 1 gün daha zaten son demlerimiz o sıra kuyruğunda beklemeAy kizlar acaba yarın erken kalksam da olmazsa randevu yerine sıra mi alsam ordanama öyle de çok bekleniyor hastane aşırı kalabalık ve eşim en fazla 1 saatliğine izin alabiliyor .neyse neyse ertesi günü bekleyim artık benim hatam
Doğru söylüyorsun canım ben de hiç sevmem öyle beklemeyi ne zaman hastane işim olsa normalde de hep randevu alırım usengecliktenBekle Can'ım 1 gün daha zaten son demlerimiz o sıra kuyruğunda bekleme
Sonuç :))Bende bakayım gitmeden ne olur ne olmaz
Randevu almak daha mantıklı en fazla 10 veya 20 dk bekliyorsun bazen hiç beklemiyorsun :)Doğru söylüyorsun canım ben de hiç sevmem öyle beklemeyi ne zaman hastane işim olsa normalde de hep randevu alırım usengeclikten
Evet canım bir de sizin gittiğiniz hastanelerde nasil oluyor bilmiyorum da bizim burda gebelik pasaportumuz varRandevu almak daha mantıklı en fazla 10 veya 20 dk bekliyorsun bazen hiç beklemiyorsun :)
Devlet hastanesinde öyle ben özele gidiyorum benim yok kartım ama muaneden önce kilo kontrolü yapıyorEvet canım bir de sizin gittiğiniz hastanelerde nasil oluyor bilmiyorum da bizim burda gebelik pasaportumuz vardoktora muayeneye girmeden gebe poliklinigine gidip ordan kilo ve tansiyonumuza baktırıyoruz kaydediliyor sonra doktorun yanına geçiyoruz
34 yaşındayım :) sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?