ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

34 yaş genç grubu bir yaş abla diyim dememin sebebi aramızda 10 yaş var diye Esra abla yanlış anlama beni 10 yıl içinde ben de 34 um Allah o gunleri gösterirse inşaAllah

Yok Can'ım ilk hamileliğim geç evlendim ama meleğimi çabuk buldum 1 ay önce evlenseydim evlendiğim sene bebeğim olacaktı
Allah sağlıklıca hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin abla :)) nasip ama hayırlısı ne zamansa o zaman oluyor bazı şeyler senin de çok gec değil bence

Allah sağlıklıca hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin abla :)) nasip ama hayırlısı ne zamansa o zaman oluyor bazı şeyler senin de çok gec değil bence
Amin Can'ım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin rabbim

Çok şükür canım bi sıkıntı olmasın da benim de kemiklerim dayak yemiş gibi ağrıyor iskelet sistemim pert

Benim de afedersiniz saga sola yatmaktan kaba etlerim agriyo. Kizlar siz de kasilma oluyor mu bazen ogle bir agri geliyor ki karin altindan 2saniye suruyor ama ahlarim vahlarim hava da ucusuyo. Esim korkuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…