Yaa ben utanıyorum böyle akranimmis gibi konuşup da sonradan mahcup oluyorum34 yaşındayım :) sen
Hiç sıkıntısı yok içinden Nasıl geliyorsa öyle yap canımYaa ben utanıyorum böyle akranimmis gibi konuşup da sonradan mahcup oluyorumben 24 üm Esra abla diyim sana bir de Nagihan abla var o da abla demeyin dedi ama saygıdan olmaz şimdi
Allah'ın izni ile gösterir 10 yaşında bir çocuğun da olacak işallah :)34 yaş genç grubu bir yaş abla diyim dememin sebebi aramızda 10 yaş var diye Esra abla yanlış anlama beni10 yıl içinde ben de 34 um Allah o gunleri gösterirse inşaAllah
Inşaallah ablacim :))) Senin 2. Hamileliğin miydiAllah'ın izni ile gösterir 10 yaşında bir çocuğun da olacak işallah :)
Yok Can'ım ilk hamileliğim geç evlendim ama meleğimi çabuk buldum 1 ay önce evlenseydim evlendiğim sene bebeğim olacaktıInşaallah ablacim :))) Senin 2. Hamileliğin miydi
Allah sağlıklıca hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin abla :)) nasip ama hayırlısı ne zamansa o zaman oluyor bazı şeyler senin de çok gec değil benceYok Can'ım ilk hamileliğim geç evlendim ama meleğimi çabuk buldum 1 ay önce evlenseydim evlendiğim sene bebeğim olacaktı
Amin Can'ım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin rabbimAllah sağlıklıca hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin abla :)) nasip ama hayırlısı ne zamansa o zaman oluyor bazı şeyler senin de çok gec değil bence
Esra abla ben uyuycak gibiyimAmin Can'ım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin rabbim
Kizlar bunu buldum geçmişten yorumum 19 aralık için konusmusum ne kadan da kendinden eminBen de 29. Haftada gitmiştim doğum pozisyonu almamıştı bi sonrakine 19unda gidicem
İyi geceler Can'ım bende öpüyorum ikinizi yarın grş üzereEsra abla ben uyuycak gibiyimAllah rahatlık versin sana ve bebeğine öpüyorum
Ben 3 yaşındaki çocuğun psikolojini yerim ya :) keşke 2 olasalardı bir kızım bir oğlum
Maşallahne de güzel kilo almış bebeğin öyle canim
Evet bebeğim ben benne güzel gene uyuyamadim hem de o kadar yorgunken
Çok şükür canım bi sıkıntı olmasın da benim de kemiklerim dayak yemiş gibi ağrıyor iskelet sistemim pert
Cok iyi anliyorm seni ya bnmde ole ama agri sizi dinlemiuorsun bakiyorumda ipte atliyosunnn
Ip atlayan ifade de cok komik nerde bizde simdi o guc kuvvet oturup kalkerken bile zorlaniyoriz esimzden bazen yardim aliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?