ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ohh gule gule kullan temiz temiz. Bende yarin agdaya gidiyorum aslinda fazla biseyim yok sarisinim tuy konusunda sikinti cekmiyorum ama malum hazirlikli olmak gerekiyor.. dogum bu

Valla canim masallah tabi ama ben sasirdim 1hafta da bu kadar olabilir mi die bi de korktum benim kiz bu oburlukla 4kiloyu bulmasin
Son haftalar olduğu için eskiye göre daha hızlı kilo alıyorlar canım maşaallah bebeğine de sana da 4 kilo doğar mi doğar canim kızın sağlıkla gelsin inşaAllah annesi benim eşim 4700 gr doğmuş şimdi çok zayıf hele bu dönemde benden zayıf olmasına tahammül edemiyirum

Benim de afedersiniz saga sola yatmaktan kaba etlerim agriyo. Kizlar siz de kasilma oluyor mu bazen ogle bir agri geliyor ki karin altindan 2saniye suruyor ama ahlarim vahlarim hava da ucusuyo. Esim korkuyo
Gecen hafta oldu 1 gün boyunca sürdü ama yalancı kasilmalar olabilir bunlar yine de doktorumuza belirtiriz olduğunu

Ohh gule gule kullan temiz temiz. Bende yarin agdaya gidiyorum aslinda fazla biseyim yok sarisinim tuy konusunda sikinti cekmiyorum ama malum hazirlikli olmak gerekiyor.. dogum bu
Sağol canım sen de öyle olsun git nolur nolmaz dediğin gibi icin rahat etsin

Hoşgeldin bu arada

Bend
Eşimi işe gönderdim uyuyamadim burası da iyice bağımlılık yaptı bi bakıyım dedim
Bende esimi yolculadim şimdi kahvaltı yapıyorum sonrada mışıl mışıl uyurum evet ya burası öyle bende surekli bakıyorum neyse ben aç karnimi doyurayim cnm yine yazarım sonra.sende ye aç kalmasın aysima kızımız.:-*

tamam Esra'cım afiyet olsun size minnoşlar

Hosgeldiniz :) elif ben hamilelik sekerinizmi var test yaptiginizda kac cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…