- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
Ayy kıızz hic sormayın o konuda çorap bilen giyemiyorum eğilme sıkıntısı var yatağa zor yerleşiyorumbugün ağda yaptım iyiki kolaylık olsun diye bi kısmını önceden yaptım yani yoksa 6 saat ugrasirdim 2 saat ağda yapılınır mı şipşişko oldum heryerim sıkışıyor
Ay cnm ya neyyse sabret son bir ay sinra rahat rahat alirsin insallh evet ikiye bolunce rahat oluyor himmm bende dedim bebek tanidik flnmi cok tatli masallah
Adaşimmm nerdesinnn .nagihan özlem ve diğer anneler uyudunuz muu:-*
Son haftalar olduğu için eskiye göre daha hızlı kilo alıyorlar canım maşaallah bebeğine de sana daValla canim masallahtabi ama ben sasirdim 1hafta da bu kadar olabilir mi die bi de korktum benim kiz bu oburlukla 4kiloyu bulmasin
Ayy evet Özlem'cim o da var fırsat bulursak yaniBu seferde minnoslarimizdan vakit kalirsa yapariz ya da magara kadini gibi dolasiriz artik
Benim de uyuyup uyanmam muhabbet bitince muhabbete katilmam
Gecen hafta oldu 1 gün boyunca sürdü ama yalancı kasilmalar olabilir bunlarBenim de afedersiniz saga sola yatmaktan kaba etlerim agriyo. Kizlar siz de kasilma oluyor mu bazen ogle bir agri geliyor ki karin altindan 2saniye suruyor ama ahlarim vahlarim hava da ucusuyo. Esim korkuyo
Sağol canım sen de öyleOhh gule gule kullan temiz temiz. Bende yarin agdaya gidiyorum aslinda fazla biseyim yok sarisinim tuy konusunda sikinti cekmiyorum ama malum hazirlikli olmak gerekiyor.. dogum bu
Hoşgeldin bu arada6 hafta kadar bir zaman kaldı ve çok yorgun uykusuz hissediyorum iş güç yapmak istemiyorum ama mecbur yapıyorum sonra pert oluyorumm hep uyusam kimse dokunmasaa bir de hamilelik şekeri olmasa istediğimi yiyip içebileydim eydi
Canlar ben uyuyakalmisimmm34 yaşındayım :) sen
Bende de oluyor cnmBenim de afedersiniz saga sola yatmaktan kaba etlerim agriyo. Kizlar siz de kasilma oluyor mu bazen ogle bir agri geliyor ki karin altindan 2saniye suruyor ama ahlarim vahlarim hava da ucusuyo. Esim korkuyo
Canlarım benim anneli kızlı uyuyakalmislarCanlar ben uyuyakalmisimmmşimdi okuyorum yazdiklarinizi 27 yaşındayım cnm ben. Sohbeti kacrdm banyo yaptım mayistik heralde kizimla
Oyy evet bebem yaCanlarım benim anneli kızlı uyuyakalmislar
Eşimi işe gönderdim uyuyamadim burası da iyice bağımlılık yaptı bi bakıyım dedimOyy evet bebem yasen neden erken kalktin kiii tatlı anniss
Bende esimi yolculadim şimdi kahvaltı yapıyorum sonrada mışıl mışıl uyurumEşimi işe gönderdim uyuyamadim burası da iyice bağımlılık yaptı bi bakıyım dedim
Bend
Bende esimi yolculadim şimdi kahvaltı yapıyorum sonrada mışıl mışıl uyurumevet ya burası öyle bende surekli bakıyorum neyse ben aç karnimi doyurayim cnm yine yazarım sonra.sende ye aç kalmasın aysima kızımız.:-*
İyi uykular bidenem:-*
Sağolasın hoş buldumHoşgeldin bu arada
Hosgeldiniz :) elif ben hamilelik sekerinizmi var test yaptiginizda kac cikti6 hafta kadar bir zaman kaldı ve çok yorgun uykusuz hissediyorum iş güç yapmak istemiyorum ama mecbur yapıyorum sonra pert oluyorumm hep uyusam kimse dokunmasaa bir de hamilelik şekeri olmasa istediğimi yiyip içebileydim eydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?