Canm benm altaki arkadasimda ogleydi inat etti memeyi almadi ama simdi emiuor suan zaten minik minik sut gelr senden gelmesede onemli deil sakin goguslerinizi sikmayin sut varmi yokmu diye bu sefer beyin ve vucut dogum yaptihini saniyormus erken dogum olabiuyormusAnnesinin sütü varmış ama emmiyormus mamayla besliyirlarmisbenden daha öyle sarı da gelmedi doğumla birlikte süt geliyor inşaAllah bol bol sutumuz olur emziririz canlarim
Canm nickin meinliebe ya ne demek. İİçinde ebe de var merak ettimebe misin yoksa
Cnm bence bi ara isrersen hastaneyi daha iyi bilgi verirlerKizlar yeniden ben geldim ağlamak istiyorumben bu randevuyu 20si diye o kadar iyi hatırlıyorum ki saatim bile değişmiş sekreter yapmış olabilir mi kendi yakınını almak için çok sinirliyim çarşamba sorucam bunu
Ben ozele gidiyorum cnm doktorun odasina grince yaninda calisan kiz kiloma tansiyonuma bakiyor sonrada odaya geciyorim doktor muane ediyor memnum bn ozelden biraz para konisindan cok pagli oluyo ama napim bir kere olcak bide bizim burdaki devlet hasranesi hic guzel deilllll eski binaEvet canım bir de sizin gittiğiniz hastanelerde nasil oluyor bilmiyorum da bizim burda gebelik pasaportumuz vardoktora muayeneye girmeden gebe poliklinigine gidip ordan kilo ve tansiyonumuza baktırıyoruz kaydediliyor sonra doktorun yanına geçiyoruz
Hayirlisi olsun ya bende bundan sonra esra abla diyim rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin ablaYok Can'ım ilk hamileliğim geç evlendim ama meleğimi çabuk buldum 1 ay önce evlenseydim evlendiğim sene bebeğim olacaktı
Anca emojiler de ip atlariz biz tosbik tosbagalarhaha eskiden boylemiydik atom karinca gibiydim
Olsun cnm ya elbet birgun raslariz konuda birbirimizeİyi geceler cnm kacirdim ben seniyazılarınızı okuyodum Allah rahatlık versin :-*
Evet yaa komik oldu buinsan hamile olinca akli hep o yonlerde oluyor ebe gibi
Benim sol yanım kaba Eti'm de ağrı var cuma muhakkak soracağım dr sanki düşmüş Eti'mi ezmişim gibi annem der yalancı sancılar başlayacak sende sakın korkma diye hafif sancılara öyle diyorum :)Benim de afedersiniz saga sola yatmaktan kaba etlerim agriyo. Kizlar siz de kasilma oluyor mu bazen ogle bir agri geliyor ki karin altindan 2saniye suruyor ama ahlarim vahlarim hava da ucusuyo. Esim korkuyo
12 gibi uyanyrm cnm öğle yemeği yiyorum isim varsa onu yapıyorum yavaş yavaş genelde tembellik yapıyorum amaGun icinde napiyosunuz kizlarr:)
Hoş buldum :) 5.5 çıkmıştı açlık insan hamileyken aşerir şekeri olan hamileler aşeremiyorda yaa insanın canı çekiyor yazık bize üzülüyorumHosgeldiniz :) elif ben hamilelik sekerinizmi var test yaptiginizda kac cikti
Aman canım Allah korusunCanm benm altaki arkadasimda ogleydi inat etti memeyi almadi ama simdi emiuor suan zaten minik minik sut gelr senden gelmesede onemli deil sakin goguslerinizi sikmayin sut varmi yokmu diye bu sefer beyin ve vucut dogum yaptihini saniyormus erken dogum olabiuyormus
Yarınkine kaldım artık canım benimCnm bence bi ara isrersen hastaneyi daha iyi bilgi verirler
İçine hangisi siniyorsa öyle yap canım ben doktordan dolayı gidiyorum devlete gerçekten özel hastane gibi ilgileniyor telefon numarasını da verdi nolur nolmaz aramak isterseniz diyeBen ozele gidiyorum cnm doktorun odasina grince yaninda calisan kiz kiloma tansiyonuma bakiyor sonrada odaya geciyorim doktor muane ediyor memnum bn ozelden biraz para konisindan cok pagli oluyo ama napim bir kere olcak bide bizim burdaki devlet hasranesi hic guzel deilllll eski bina
Selam; ikinci cocugunuz mu? Bu arada biraz abartiyorum farkindayim ama napiyim tutamiyorum kendimi. Su reflu yatagini cok onerdiler aldim bulusun dedim bide guvenli yatista sagliyormus bakalim Allah sagsalim kullandirmayi nasip etsin cumlemize
Oturup programlara bakıyorumGun icinde napiyosunuz kizlarr:)
Bel ağrısı filan var mi ablaBenim sol yanım kaba Eti'm de ağrı var cuma muhakkak soracağım dr sanki düşmüş Eti'mi ezmişim gibi annem der yalancı sancılar başlayacak sende sakın korkma diye hafif sancılara öyle diyorum :)
Siz bizden önce doğum yapacaksınız Allah'ın izniyle daha az kalmışHoş buldum :) 5.5 çıkmıştı açlık insan hamileyken aşerir şekeri olan hamileler aşeremiyorda yaa insanın canı çekiyor yazık bize üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?