ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Annesinin sütü varmış ama emmiyormus mamayla besliyirlarmis benden daha öyle sarı da gelmedi doğumla birlikte süt geliyor inşaAllah bol bol sutumuz olur emziririz canlarim
Canm benm altaki arkadasimda ogleydi inat etti memeyi almadi ama simdi emiuor suan zaten minik minik sut gelr senden gelmesede onemli deil sakin goguslerinizi sikmayin sut varmi yokmu diye bu sefer beyin ve vucut dogum yaptihini saniyormus erken dogum olabiuyormus

Cnm bence bi ara isrersen hastaneyi daha iyi bilgi verirler

Ben ozele gidiyorum cnm doktorun odasina grince yaninda calisan kiz kiloma tansiyonuma bakiyor sonrada odaya geciyorim doktor muane ediyor memnum bn ozelden biraz para konisindan cok pagli oluyo ama napim bir kere olcak bide bizim burdaki devlet hasranesi hic guzel deilllll eski bina

Benim randevu almam soyle oluyor bir gun onceden ariyorum aliyorum ertesi gun gdyrum genelde 2 gibi alirim heppp uyim diye

Benim de afedersiniz saga sola yatmaktan kaba etlerim agriyo. Kizlar siz de kasilma oluyor mu bazen ogle bir agri geliyor ki karin altindan 2saniye suruyor ama ahlarim vahlarim hava da ucusuyo. Esim korkuyo
Benim sol yanım kaba Eti'm de ağrı var cuma muhakkak soracağım dr sanki düşmüş Eti'mi ezmişim gibi annem der yalancı sancılar başlayacak sende sakın korkma diye hafif sancılara öyle diyorum :)

Gun icinde napiyosunuz kizlarr:)
12 gibi uyanyrm cnm öğle yemeği yiyorum isim varsa onu yapıyorum yavaş yavaş genelde tembellik yapıyorum ama sonra tv ye bakıyorum dışarı çıkamadığım için evde yuruyorum .bide kizima tulum battaniye yapmaya çalışıyorum oyalanmak için her şeyle ugrasiym sonrada malum yemek. Siz ne yapiyosunz bakalim

Aman canım Allah korusun

İçine hangisi siniyorsa öyle yap canım ben doktordan dolayı gidiyorum devlete gerçekten özel hastane gibi ilgileniyor telefon numarasını da verdi nolur nolmaz aramak isterseniz diye

Gun icinde napiyosunuz kizlarr:)
Oturup programlara bakıyorum zaten erken kalktığım yok 1 de uyanıyorum öğle yemeği yiyorum derken saat 2yi buluyo 3-4 arası yemek yapmaya geçiyorum mutfağa 5bucuk-6 arasi esim geliyo yemek yiyoruz mutfagi topluyorum haber izliyoruz 8 gibi cayimiz hazir oluyo dizi varsa izlediğimiz ona bakiyoruz :))çamaşırları hafta sonu eşim evdeyken makineye atıyoruz

Benim sol yanım kaba Eti'm de ağrı var cuma muhakkak soracağım dr sanki düşmüş Eti'mi ezmişim gibi annem der yalancı sancılar başlayacak sende sakın korkma diye hafif sancılara öyle diyorum :)
Bel ağrısı filan var mi abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…