ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Tabiki ufak tefek sorunlar oluyor her yerde oldugi gibi ama buyutlcek seyler deil insanlar bazen ailesiyle esiyle anlasamiyor ben bide umursamiyorum kafama takmam lafimi kimseden esirgemiyorum rahatsiz oldugim bir durum olursa dile getiriyorum cekinmem solerimm

Benden sana tavsiye mesafeni koru ve ufak tefek seyler olinca takma kafani yorma biz insanlari deil insanlar bizi taksin dusdunsun:)

Mesafe her zaman iyidir zaten canim sen iyi olduktan sonra herkes iyidir zaten :))

Ben bugun alisveris yaptim hastane icin lazim esyalarimi aldim veeeee oglumla kendi cantami hazirladim hazirirzz biz erken oldu ama olsun dedim ne olir ne olmaz erken gelecigi fln tutar bilemiyoruz ki iste kafam rahat etsinn dedim

Ben bugun alisveris yaptim hastane icin lazim esyalarimi aldim veeeee oglumla kendi cantami hazirladim hazirirzz biz erken oldu ama olsun dedim ne olir ne olmaz erken gelecigi fln tutar bilemiyoruz ki iste kafam rahat etsinn dedim
İyi yaptin canım bizde şimdi odasıyla ugrasiyoruz ama bende bu haftalarda artık başlarım hastane çantası hazırlığına.annemi bekliyorum aslında oda biseyler getircek artık hazır olsun heyecan yapiyorum

İyi yaptin canım bizde şimdi odasıyla ugrasiyoruz ama bende bu haftalarda artık başlarım hastane çantası hazırlığına.annemi bekliyorum aslında oda biseyler getircek artık hazır olsun heyecan yapiyorum
Insan yapiyor tabi heyecan bende cok heycanliyim hazir herseyimizzz

Ayy pardonn cnm karistirdim catlagim küçük çok az var cnm gorunmuyo gibi bisey aslında.avakado yağı kullanıyorum ben öneririm yani guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…