Mesafe her zaman iyidir zaten canim sen iyi olduktan sonra herkes iyidir zaten :))Bo zorlugu yom canm tabi mesafe iyidir herzamn ama bizimkilerin bana bi sikintisi yok aksine hep hamileyim diye islerimi yapmaya calisir yardimci olmaya calisir hepsi ama ben kendimi iyi hisettigm icin islerimi kendim yapmak istedigimi solerim hasta veya rahatsiz olunca siz yapin derim yani kv diyorum kimseden bir beklenti icine girmek istemiyorum
İyi yaptin canım bizde şimdi odasıyla ugrasiyoruz ama bende bu haftalarda artık başlarım hastane çantası hazırlığına.annemi bekliyorum aslında oda biseyler getircekBen bugun alisveris yaptim hastane icin lazim esyalarimi aldim veeeee oglumla kendi cantami hazirladim hazirirzz biz erken oldu ama olsun dedim ne olir ne olmaz erken gelecigi fln tutar bilemiyoruz ki iste kafam rahat etsinn dedim
Hosbuldum canım senin isim ne bu arada elif diğer arkadaştı sanirimHosgeldin esraaa:) birsey deil ya ole konu konuyu acti cnm
Elif benim lion ellaHosbuldum canım senin isim ne bu arada elif diğer arkadaştı sanirim
Insan yapiyor tabi heyecan bende cok heycanliyim hazir herseyimizzzİyi yaptin canım bizde şimdi odasıyla ugrasiyoruz ama bende bu haftalarda artık başlarım hastane çantası hazırlığına.annemi bekliyorum aslında oda biseyler getircekartık hazır olsun heyecan yapiyorum
Bende halis zeytin yagi kullandim oldu ama catlagim hepsurdum ama catladiAyy pardonn cnm karistirdimcatlagim küçük çok az var cnm gorunmuyo gibi bisey aslında.avakado yağı kullanıyorum ben öneririm yani guzel
Çatlak da ne kelime ağaç gövdesi gibi yayıldıkça yayılıyorKizlar ne sorucam size catlaginiz oldumu hiccc
Benim kiz kardesimin besigi vardi bambu besik diyolar krem rengi onu kullancam dolap aldim sadeceBeşikte aldınız mı cnm siz
Avakado yağı iyiydi ya pek olmadı benim çatlak. Ondan al istersen sende oluşançatlaklara da iyi geliyomusBende halis zeytin yagi kullandim oldu ama catlagim hepsurdum ama catladi
Aa ben mi karıştırmışım iki üye ismi de aynı olunca ondan oldu heralde:)Elif benim lion ella
Çatlak da ne kelime ağaç gövdesi gibi yayıldıkça yayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?