ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Bende simdi ultrasons gidiyorum benim 6 yumurtam vardı başlangıçta bakalım durumları ne allah gönlümüze göre versin biz aşağı yukarı aynı zamanda başlamışiz tedaviye gelişmeleri sende yazarsın burdan :)[/QUOTE]
Hayırlısı olur inşaallah,ilk aşamada 6 tane olması çok iyi sonuç kaliteli olsunlar.ben endometri hastasıydım sag yumurta tüp tamamen sakat diyebilirim yumurtam çok az hareketli dr adet sonrası uzun protokol uyguladı bana cenabı hak yardım eder hayırlı haberleri verirsin hoşçakal.

Kizlar bende doktordan geldim bu ay kendi haline birakalim demisti bugun 14.gun olmasina ragmen yumurtalarim 12mn kadar olmuslar bnm gibi olan varmi durumu bide hicbir skntiniz yok demislerdi adetimle tup bebege baslicam

Yani yumurtalarim buyumuo klomenle buyumuslerdi catlatmada yapmislardi ama olmadi hamilelik ne yapicam bilmiirum ya tup bebek olmazsa diye korkuorum esimin sperm testi cok iyi hatta 85 milyon sayisi bnm gbi olupta tup bebek yaptiran ve ilkinde tutan varki

canım merhaba tanıştınmı özgeyle

Meraba canim nasilsin tanismadim cunku gidemedim izmire aydindayim bn burda gttm doktora adetimle giducem Allah nasip ederse taniscam konuscam simdide boyle bi sknti cikti bakalim.nolcak bn hatta 3 tane embriyo koymalari icin israr edicem tutmama ihtimalini dusunmk bile istemiorum

Canim telefonda sordum yanlış anlamadiysam 83 dedi benim sorunum polikistik over eşimde de sperm sayısı ve hareketlilik azdi

canım gözün aydın.rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizede çok dua et nolur.moralim bozuldu. 4 yumurtamdan 2 si döllenmiş.onlarda düzgün bölünürse transfer yapılacak.duaya çok ihtiyacım var

Bugün kontrolüm vardı benimde 11 yumosum olmuş doktor pazartesi kontrol edip çarşamba yumurtalari toplariz dedi ayy cok heyecanlıyım :)))))

Merhaba arkadaşlar benimde Çarşamba günü yumurtalarım toplandı.dr 12 tane felan toplarız diyordu 9 tane toplamış karnımda inanılmaz şişlik ve gaz sancım var Dr normal dedi ama sıkıntılı bi taraftan da embriyoların sağlıklı mı değil mi diye düşünmekten iyice strese girdim eşimde genetik bozukluk vardı sağlıklı embrioyo olursa transfer olacak çarşambadan beri bekliyorum aynı durumda olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…