ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

İçeriği aynı mı bilmiyorum bende cetrotide 0.25 mg aynı etkileri yapmıştı. Hatta ilkinde hemşire yapamadı zannettim. Diğerlerini başka hemşire arkadaşlarım yaptı sonuç hep kızarıklık, kaşıntı, şişlik, sertlik.

Ben kendim Yaptım ama diğer yumurta Büyücüler gibi değilmiş Yapımı da zor etkisinde..senin tedavin hangi aşamada cnm

Arkadaşlar ben bu akşam orgalutran iğnemi ilk defa Yaptım. Derımde kızarıklık iğne yerinde şişme ve kaşıntı yaptı aranızda bunu yaşayan var mı
Ben de 4 gün orgalutran iğne vurdurmuştum. Sadece ilk vurunduğumda yanma ve acıma hissettim. 10 dakika sonra geçiyordu. Her gün sağ sol göbek değiştir. Daha iyi oluyo

Yya kizlar sizden bi ricam olacak yaşinizi kilonuzu boyunuzu ve gonal ff dozunuzu yazarmisnz?benm icin onemli..doktorla goruscem..bana cok yuksek doz verdi cunku
Cnm yas 26 kilo 65 boy 1.69 gonal ff kullanmadm merional kullandm 40 kutu tamm ilk 450 ile basladi 4 gun sora filan 600'e cikardi we hep oyle dwm ettm bnm dozum en yuksegi die bliorm cetrotide 7 tane kullandm rabbm ol desin ins tum isteyenlere cok aklina takiliyosa arastr icin rahtlar en azndan

canım benim rezerv az eşimin sayısı az doğal yolla olmaz dedi aşılama bile zaman kaybı dedi ağlamaktan gözlerim şişti çok kötüyüm
Cnm gremedim kac gundr simdi tek tek
Okudum yazilanlari doktrm bna direkt tup bbk ddi hayr asla olmz bnm normal yolla olcak yapamam korkarm ddm agladm sizlandm yaptrmadm sora baktm olmuyo bari asilama deneyeym ddm rezerv az oldgundan sanirm yumurta buyumedi yarida kaldi 2 ay sora esime ddm bn tup bbk yaptrcam artk bebegm olsn istiorm asla we asla bnu dusunemeyen bile ben kendm istedm iyikide istemism hamileym su an ki hala inanamiyorum hamile oldguma:) rabbimhm hepimizin gonlune gore wersn
Ins dua et inan gerisi tevekkul..

maalesef 0.100 üzgünüm.. kan sonucumu almadan önce idrar silik cizgi çıktı onada güven yok bilginiz olsun arkadaşlar.. hakkımızda hayırlısını istedik demekki buymus
Uzuldm cnm hakkinda hayrlisi budur ins hemen yorulmadan rabbim wersn benbisini ins

Cnm saol cevap verdigin ici n.peki neden dozunun yuksek oldugunu biliomusn?rezerv azligi filan mi vardi?kilo boy norrmal cunku.yada e2 filan mi yuksekti?

Arkadaşlar ben prugen 300 kullanıyorum bugün 3.ignemi yaptım ama bende mideb ulantisi başladı acaba ilactanmidir bu ilacın yan etkileri varmı ilaclardan etkilenen oldumu

Ben bi avmde Ltb jeans in magaza mudur uyum öncesinde hergün 1hafta kadar havuç ve ananas suyu içtim taze sıkılmış Transfer oldu 10dk yattım sonra lavaboya gittim geri yatıp bi yarım saat sonra hastaneden ayrıldım ilk iki gun dikkat edip çok ayakta kalmamaya çalıştım tv karşısında uzandım kabızlık olmasın diye armut yedim.ananas,incir ve kabak çekirdeği yedim.Transfer in üçüncü günü 15 dklik mesafeye arabayla yeğenimi görmeye gittim.ve günlük hayatıma devam etmeye çalıştım transfer yapılan günden itibaren 7.gün kan verdim pozitif çıktı..sanırım ikiz olduğu için erken öğrendim.Bana bakıp erken yaptirmayin nolur ama. .4gün sonra da ise başladım..Allah ol dediyse eğer alacak nefesi varsa yavrularim büyüyecek inşallah..Rabbim isteyen herkese versin inşallah herkesin muradına erdirsin hayırlısı ile devamını gelir inşallah..

valiente canım ben26 yaşındayım 150 gonal f vurdum kendime 1.65boy 85 kilodayim

Esimde aşırı oligospermi var dı doktor aşılama falan uğraşmayın dedi tüp bebek yaptırdım devlet üniversitesi fakültesi ni tercih ettik ilk deneme benim..
Ben pkoluydum ve tiroid yüksek çıkıyordu sürekli iki yılda 20kilo aldım bu yüzden iki ay da beni normale çevirdiler hormonları normal hale getirince adet ol gel dediler iğneleri başlattılar 12.gün toplama 15.gün transfer yapıldı ..
Benim anlamadığım bişey var kızlar adet olmadan mi vurdunuz iğneleri?tedavi yöntemlerinde farklılık mi var diye..

Bugün 10.günüm transferden sonra nagatif çıktı.,idrar testi yaptım sabah idrarıyla hassasmış 12,5 e kadar çıkar adetten 4 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu.böyle 12.gün kanda pozitif çıkan varmı??

arkadaşlar blastokist transfer yapıldı bugün bugün 5.günüm idrar testi yaptım çıkmadı çok fazla adet ağrılarım var benim gibi olupta tutan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…