ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

hayırlısı olsun

Aminn canmm. :) masslahhh .. bak ne ggüzel ikiz olacak. Ben de istedim ama vardır tabiki bunda da bir hayır. Bizim ki tek takılıyor.

Son beş gün test için
hadi bakalim. Heyecanla bekliyoruz :)

Kızlar 7 haftalik hamileyim geceleri bel ağrısından uyuyamiyorum var mı benim gibi olan

karinda siskinlik yuruyememe yattiginda ne saga ne sola donememe kusma idrara cikamama vs
merhaba
kusma hariç diğer belirtileri bende yaşadım ama bana dr. hiç bir şey demedi hatta tlf ile tuvalete çıkamıyorum diye sorduğumda üşütmüş olabilirsin dediler ve sonra geçti :)
merhaba bugün aradılar mı ne durumdaymışlar :)

Son düzenleme:

merhaba
bizdeki sorun seninle aynı ben bülent tıraşa gidiyorum bizde genetik yapılmadı sadece 3 tane döllendi pazartesi transferim olucak sana umut olmak istemem ama inş. benim iyi geçer bu konuda iyi olduklarını düşünüyorum çünkü eşimde sadece 10 tane canlı sperm bulundu ve çok şükür döllendi

evet canım biraz önce aradılar 8 yumoşumun durumu iyimiş 4 tanesinin kalitesi çok iyi dedi onları buyük ihtimal 5.gün emriyosu ollrak transver etmeyi düşünüyruz yinede her ihtimale karşı yarın bizden hbr.bekleyin bir sorun olursa yarın transver ederiz dedi olmazsa pazartesi 5.gün olarak transver edecekler inşallah

Allah hayırlısı ile devamını getirir inşallah canım çok sevindim 3 ya da 5.gün farketmiyor çok takılma 3.gün embriyosuydu benimkiler inşallah herkesin muradına erdirsin Rabbim

[QUOnisya, post: 39797646, member: 657289"]Ayırlısı ile devamını getirir inşallah canım çok sevindim 3 ya da 5.gün farketmiyor çok takılma 3.gün embriyosuydu benimkiler inşallah herkesin muradına erdirsin Rabbim[/QUOTE]
Ben kacinci gun oldugunu bile bilmiyorum gerci ilki tutmadi benim dondurulmusta gun sayiliyormu

Gonal _F verdi kızlar doktor 900 ünite pen dediler 700 tl ye aldık sizce normal mi

hatirlamiyorum canm ben evde hic kendim yapmadim ignelerimi hastanede yaptirdim ilaclari hic almadim eve unuttum da
Anladım canm saol bize bi eczane 700 dedi diğeri 600 diyinnce sinir oldum pazardan elmami alioruz yani ilaç bu kim ne koparirsa ondan sordum canm tskrler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…