ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Cok tesekkur ederim dionisya bugun dollenmenin 2. Gunu doktorum aramadi, yarin arayacaktir sanirim, sanirim 5. Gun embriyosu olacak, cunku yarin 3. Gunu oluor, arayan olmadi

Kızlar birşey sormak istiyorum drunuz cinsellikle alakalı herhangi birşey soyledimi ? Yasak serbest zararlı gibi ?

Sen beni gaza getirdin bende bu akşam beta hCG baktirmaya gideceğim.. inşallah hayırlı sonuçlar ile dönerim.. zaman geçmiyor buzun bakalım durum vaziyet neymiş dağa 8. Gunum bugün 5. gün embriyosu
Canim Yarin yaptir. Aramizda 2gun vardi senle... benim 1 i transfer, 8 i test gunum oldu.. hayirli sonuclarla gel..

Kizlar, bugun transferin 8.gunu.. dun hcg 118 di. Gun gectikce kasıklarım cok kotu yaa sanki seyiriyor gibi, ama iyice uyuz oldum. yatiyorum ayni oturuyrm ayni.. bir de canim tatli cekiyo genelde, durduk yere bi ter basio bi titreme gelio, zaten gunde 7 kere lavb. Cikiyorum.. kilo aldim gibi.. opu daki gibi ohss olcam diye ödüm kopuyor. Belim de agri var hafiften.. tum bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa anormal bisey mi var? Sanki kasıklarımda biseyler yuruo, agri yapio.. vucudum sisti biraz. Fikri olan var mi ??

Kizlar bisey sormak istiyorum..pozitifi gorenler genellikle erkek infertilitesi mi?sanki bana oyle gbi geldi..bende iyice umudumu kaybediorum..cunku soru bayanda olup pozitif goren az sanki

saol arkadasim ama adet oldum estofreme basladim bugun sali gunu isaretleme ye gidicem heralde persembede transeferim olur gibime geliyor artik hakkimizda hayirlisi olsun canm bu arada bisey sorucam transfer gunu 1 diemi sayiliyor ve 12 gun sonra ogrendigimizde 12 gunlukmu oluyor yoksa 1 ay lik falanmi orayi hic anlamadim demek istedigimi insaalah anlatabilmisimdir

Benimde öyleydi normal canm

Kizlar bisey sormak istiyorum..pozitifi gorenler genellikle erkek infertilitesi mi?sanki bana oyle gbi geldi..bende iyice umudumu kaybediorum..cunku soru bayanda olup pozitif goren az sanki
Bizimkide erkek infertilitesi

valiente biz ilk defa tüp denedik tuttu. İkimizde de sorun yoktu. Her şey normaldi. Sadece ben çok stres yapıyordum.

L Lotus_034 canım şimdi hamileliğinin ilk haftası. Yani regl olma dönemindi. Bu dönemde yumoşlar hareketli. Ne de olsa iğne hap vs kullanıldı. Her regl dönemine denk gelen günlerde bu şekilde hissedebilirsin. İğne ve haplar etkisini en az 3 ay gösteriyor canım. Rahim kendini hazırlıyor. İçerdeki kıpraşmalar çok normal.

Kısacası belirtileri takmayın. Ağrı, şişkinlik, bulantı, sık sık wc ye gitmeler, kabızlık, kusma vs zaten olacak. Hamileliğin keyfini çıkartın.. Her zaman ele geçmiyor bu fırsat

Kasiklarim çok agriyo sanki regl olucam
Olamzsin korkma :) daha batmalarin articak. Sanki top koymuslar kasigina gibi olcsnn. Yeni abaşladık canm normal bunlr :)
Kızlar birşey sormak istiyorum drunuz cinsellikle alakalı herhangi birşey soyledimi ? Yasaböylest zararlı gibi ?
Benim bide kanamam oolmuştu 4 aya kadar yasak olacak sanrm gerisini bilmiyom Canm. ama masum_cat Dedigi gibi flort iyi fikir :) bbirsürü yol varr . Hehehe :))

canım 7 de kan verdim az önce aldık sonuç 133 çok şükür. Allah herkese tamamını erdirsin..
Ayyyy hadi fgözün aydın Seninde . SSağlıkla kucagina al insalh :)

bebisim adetinin ilk gunu embriyonun da ilk 1. gunu. O gun basliyorlar ya buyumeye. atıyorum 5. Gun toplansa 15. Gunleri oluyor. Yollarina spermle bulusup devam ediyolar :) bir iki gun sonra sana tranfer olup iki haftada da sende kaliyolar 30 gun oluyo. Yani 1 aylik. Bizde 2 hafta kalsada embriyonun buyumeye basladigi gun sayiliyor. Normal hamilelikte de boyle . Anlatabildimmi Bilemedim :)

Canim bizim dondurulmus oldugu icin (opuda adetin ilk gunu baslanip 14.gun falan toplaniyorya , 5 gun de labr da buyuyor, 12 gun sonra da biz ogrenince 1aylik oluyor oyle okumustum yani 5 haftalikken de ultrason da gormeye gidiyrz zaten.

Transferin ertesi gun 1.gun oluyormus(transfer gunu sayilmiyormus) ama ben 1 inde oldum, 12 si test gunum. Acaba erken mi baktiriyor bizim merkez,bilemedim. 14 un de bidaha kan verip iki katina cikarsa degerim mutlu sonun baslangici olacak insallah...

Benim de sana soracagim soru, sen dun regl oldun transferini 5gun icinde mi yapacaklar? Genelde 17_20. Gunde transfer ediliyor, senin niye oyle oldu ki?

Son düzenleme:

Nasil desem bilemedim simdi.. ben pkoyum yilda iki kez regl oluyorum kendiligimden( ne zmn yumurtladigim belli degil yani ) 3 ay klomenle duzene koyduk, yumurtlama gunumu hesapladik. Herseferinde yumurtalarim 20 mm oldu, catlama ignesi vurdurduk ama olmadi. Dr.um bu sefer olacak, kesin olmali,sorunun yok derdi hep. Sonra bi baktik esimde sperm morfolojisi 1.
ileri,geri,yerinde hareket hiz toplami %72
(ileri hizi ne bilmioruz, testte yazmiyordu cunku)
Dr um bu sartlarda siz direkt tup bebek yaptirin dedi, esinin degerleri cok dusuk ,hapla olmaz bu dedi.
Ilk denememiz cok sukur pozitif.

Ama esime bakilirsa sorun bende. onun hizi, sayisi iyi, morfoloji zaten onemli degil.. !?
Adamlar senin yapamadigini yapip, bana enjekte ettiler dedim en sonunda..

ama sen de kadin infertesi diyebilirsin bana, alistim bennn ; )))

Son düzenleme:

Ozmn bu iyiye delalett , oleyy ))
Ama o kiprasmalar cok sinir bozucu yahu, sanki benle birlikte uyuyp uyaniyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…