Cnm cok tsk ederim.Rabbim sağ sağlm kucağına almayi nasip etsin tebrik ederim
Saolasin canim.ilk denemem de erken yapip moralin erkenden bozulmuştu. Bu sefer gününde yapcam o yüzden bekliyorum yamasum_catpost: 39515592 .!.:Allah yardımcın olsun canım. Hayırlı haberler alırsınız inş. Bugün yaptırsana testi. Ben de gününden önce yaptırmıştım.
Hadi hayırlısı. Allah tamamına erdirsin.. TebriklerTest yaptim hamileyim insallah katlanir allahim herkeze yaşatsın bu sevinci .
Çok sağol cnmRabbim sağ sağlm kucağına almayi nasip etsin tebrik ederim
Cnm tsk ederim.Hadi hayırlısı. Allah tamamına erdirsin.. Tebrikler
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım ne biliyim 2 tutmayan aşılamadan snra artık psikoloji gittiyaşamadım sadece alt karnımda ince ince hafif bi ağrı vardı ama o bana normal zamandada olurdu ondan belirti aramadım. şimdi 5 haftalık hamileyim hala yok canım sen belirti arama. hayırlısıyla olacağı varsa olur. rabbim emeklerimizi zayi etmesin.
Haoz canim tebrik ederim Allahim kucagina almayi nasip etsin isteyen tum arkadaslara nasip etsjnCnm cok tsk ederim.
Uzun protokol şimdi yasmin le başladı önümüzdeki adet döneminde e 2 hormonun normal değerinde çıkacak ve iğnelere baslayacaklar adetin 10-12 . Gününde yumurta toplanıp 3-4 gün sonra transfer ve 11 gün sonra tahlil (gebelik testi) yani adetinden itibaren 15 -20 gün sürüyor şuanki durumuma gelince sonuç pozitif çıktı kese görmeyi bekliyoruzBanada yapıp bulantı sen suan ne asamadasin peki ne kadar suruyo bu uzun protokol
benm hastane cok pahali ya nornal dogum 2500 sezaryan 3500 allah kolaylik versin eslerimizekızlar birde bişey soracam hastanneleinizde doğum fiyatları nasıl? bilgisi olan var mı acaba?
Amin cnm çok tşkler bütün kalbimle söylüyorum herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.aminHaoz canim tebrik ederim Allahim kucagina almayi nasip etsin isteyen tum arkadaslara nasip etsjn
Cnm ben 4 senelik evliyim iki kere kendiliğinden hamile kaldım ve ikiside kimyasal gebelik ti ve düsuklerin ardından iki sene oldu hamile kalamadım ve tüp bebek yaptırdım ilk denemem 6 yumurtam oldu ama ikisi islem gördü ve biri döllendi ve ertesi gun transfer ettiler çok iyi dediler birsey olmasın diye sukurler olsun pozitif gordum insallah boyle devam eder cnm .Bu arada ilk denemen miydi ve sorun neydi canim
Cnm tesekkür ederim.
hangi hastane canımbenm hastane cok pahali ya nornal dogum 2500 sezaryan 3500 allah kolaylik versin eslerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?