Allaaaaaah diyorumKızlaar ne diyorsunuz ??
Ahahahah kız ne zaman yaptın bunu
Kızlaar ne diyorsunuz ??
Konu bebiş olunca çok hızlıyımdırAhahahah kız ne zaman yaptın bunu
Hahaha hemenn negatife cevirmiss allahim var var masallah kac gun oncesi acabaKonu bebiş olunca çok hızlıyımdır
19u bat. 6 gün önceden gölge vardı bende gördüm ama heyecanlandırmak istemedim. Bugün 5 gün kala net çıkmış.Hahaha hemenn negatife cevirmiss allahim var var masallah kac gun oncesi acaba
Searte de içime doğdu çıktı. Ben sende de bişeyler hissediyorum :) bakalım.Hahaha hemenn negatife cevirmiss allahim var var masallah kac gun oncesi acaba
Normal test duyarlligi 20Hadi hayırlısı olsun olur inşallah . Erken gebelik testinde mi koyulaşma gördün normal testte mi çıktı
Amin cok sagolallah kucagina almayi nasip etsin
Masallah canim ben yapmadim bugun gunm yarin ogrenirim gelmezse die hic heyecanim kalmadi benm herhalde :)19u bat. 6 gün önceden gölge vardı bende gördüm ama heyecanlandırmak istemedim. Bugün 5 gün kala net çıkmış.
Teşekkür ederimm canımmİkinci çizgi var cnm hayırlı olsun
Valla şükür namazı kılarken kız diye dua ettim, bakalım tutacak mı :)
O değil de doktor sat'ı baz alarak hesaplarsa 6-7 haftalık falanım ama geç yumurtladım diye anlatcam yoksa kese görünmüyor dış gebelik bilmem ne diyebilir. İnşallah he hee tamam deyip geçiştirmez de dinler beni:) Yoksa moralimiz bozulacak :) gerçi 5 haftada görünüyormuş kese. Alttan baksın en kötü ne yapayım :)
Hamilelikle alakası varmı benim hep düşüktü şimdi de 6-10 hala düşük :)
Kimde kizz bende mi ay allahim hic hissetmiom ya gülüm ben keske olsa agzin bal.yesinSearte de içime doğdu çıktı. Ben sende de bişeyler hissediyorum :) bakalım.
Canım hayırlı olsun bebişin sağ Salim kucağına al inşallah.Teşekkür ederimm canımm
Canim sen ates olc bak o daha garanti efulim bilio o konuyu istersen ona sor ates dusuyor yukseliyor falan hamisken düşmüyor sanirm adetken dusuyor tam emin deilim ama o bilio6-10 çok düşük kız. Yoksa 10a6 mı demek istedin? Eğer öyleyse hamilelikte normal.
Ben de bugün amblemlerde ölçtüm 12-7 çıkı. Hamileyken de 8-5 filan çıkardı.
Ne bilim anlamadim ki şimdi kan verdim bekliyorum bakalimBnm 6+3 bugun dr ölçtü cnm senınkı gec dollendı belkı
Hiç test yapmadın mı bu ay.Masallah canim ben yapmadim bugun gunm yarin ogrenirim gelmezse die hic heyecanim kalmadi benm herhalde :)
1000'in üzerinde çıkacak aha buraya da yazıyorumNe bilim anlamadim ki şimdi kan verdim bekliyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?