Hayir kuzum ilk kez oldu kahverengi geldimi benm sokulurdu kirmizilar bu ay inan ki sok oldum cok afedersin cok acik kahve sumuksu peceteye geldi ped koydum tertemiz ertesi gun yani dun oglen gibi yine lavaboda sildim az geldi surekli gidip siliyorum akinti var renk sarimsi ama kan yada kahverengi deil kasiklarim ince ince sizliyor arada birde memelerim sizlamaya basladi icerden ama bole usutursunde kalbin sizlarya o sekildeHiç test yapmadın mı bu ay.
Peki sana bir soru daha:) önceki adetlerinde lekelenmenin böyle önceden geldiği oluyor muydu ?
Küçük 6 büyük 10 işte:) Ama benim tansiyonum hep böyledir. Vücudum bu kızın tansiyonunu daha da düşürürsek baygınlıklar geçirir demiştir6-10 çok düşük kız. Yoksa 10a6 mı demek istedin? Eğer öyleyse hamilelikte normal.
Ben de bugün amblemlerde ölçtüm 12-7 çıkı. Hamileyken de 8-5 filan çıkardı.
11 gun aramız var ama senle normal bebek gozukunce daha ıyı der drNe bilim anlamadim ki şimdi kan verdim bekliyorum bakalim
Bişeyler var sende:) Yerleşme kanaması gibi. Yaa ben pek heveslendirme taraftarı değilimdir ama seninki psikolojik olamaz fiziki belirtiler. Ve bariz. Bi de benim birebir yaşadığım. Bende de 4-5 gün lekelenme oldu sonra sarı akıntı oldu 1-2 gün şimdi bembeyaz akıntı geliyor o da çok az.Hayir kuzum ilk kez oldu kahverengi geldimi benm sokulurdu kirmizilar bu ay inan ki sok oldum cok afedersin cok acik kahve sumuksu peceteye geldi ped koydum tertemiz ertesi gun yani dun oglen gibi yine lavaboda sildim az geldi surekli gidip siliyorum akinti var renk sarimsi ama kan yada kahverengi deil kasiklarim ince ince sizliyor arada birde memelerim sizlamaya basladi icerden ama bole usutursunde kalbin sizlarya o sekilde
Öyle canım çok bilgili ve ilgili bir doktor sağolsun. Ama yumurtlama tarihimi biliyorum dediğim hiç bi doktor kaale almadı beni. Normalde ovülasyon testi yapın diye teşvik eden doktorlardan eser kalmamış gibi, he heee tamam modundalar. Anlamıyorum. Bu doktor bişey demedi ama 2 kez tekrar ettiğim halde duymamazlıktan geldi.Demez canim ya. Senin son doktor bayagi anlayışlıydı yanlış hatırlamıyorsam, sıkma canını, bebeği de uzme
Askim ben inan heveslenmem ama hamile olsam.anlamaz miyim sence ne bilim ay hic gr merak yok icimde once olsa duramaz kosardim test alir yapardim simdi testim var arabada unutmusum arabayi da esim servise vermis aksam.gelcek test icinde :) yarin gidicem die belki rahatim memelerime bakiom degisiklik yok ama olduysa benm gec oldu biz somestrda pek faaliyet veremedik hic bekleme bile yapmadan direkt lavaboya gittim nihayetinde cocuk 7 yasinda gorse akli basar allah korusun diye karambole gelmis olcak varsa sayet :)Bişeyler var sende:) Yerleşme kanaması gibi. Yaa ben pek heveslendirme taraftarı değilimdir ama seninki psikolojik olamaz fiziki belirtiler. Ve bariz. Bi de benim birebir yaşadığım. Bende de 4-5 gün lekelenme oldu sonra sarı akıntı oldu 1-2 gün şimdi bembeyaz akıntı geliyor o da çok az.
Doktora gidince anlarız artık :)Askim ben inan heveslenmem ama hamile olsam.anlamaz miyim sence ne bilim ay hic gr merak yok icimde once olsa duramaz kosardim test alir yapardim simdi testim var arabada unutmusum arabayi da esim servise vermis aksam.gelcek test icinde :) yarin gidicem die belki rahatim memelerime bakiom degisiklik yok ama olduysa benm gec oldu biz somestrda pek faaliyet veremedik hic bekleme bile yapmadan direkt lavaboya gittim nihayetinde cocuk 7 yasinda gorse akli basar allah korusun diye karambole gelmis olcak varsa sayet :)
Ben biliyorum canim gec dollenme var benm kenndi dr um soyledi iliskiyi kesmeyin ovulasyonun ne zman olacagini bilemezsin demisti ki haklida gecen ay kestim meger 2 gun sonraymisÖyle canım çok bilgili ve ilgili bir doktor sağolsun. Ama yumurtlama tarihimi biliyorum dediğim hiç bi doktor kaale almadı beni. Normalde ovülasyon testi yapın diye teşvik eden doktorlardan eser kalmamış gibi, he heee tamam modundalar. Anlamıyorum. Bu doktor bişey demedi ama 2 kez tekrar ettiğim halde duymamazlıktan geldi.
Teşekkür ederim canım benim evet söylemiştin. Aslında vermicektim ama bugün sevgililer günü diye vericem :)Var kusum hayirli olsun demedim mi memeler ve gobek cizgisi belli eder die hemen bugun git kan ver hediyen olur kocana super
Aynen guzel bacim insallah mevlam hayirli olani eylesin bakarsin bebek çıkar yada bir kist yada hormonal bi rahatsizlik allah bilio artik yarin ogrencez canimsin iiyki varsinDoktora gidince anlarız artık :)
O yüzden önemsemiyorlar demekki. Ya da keseyi gördükten sonra tam haftası öğreniliyormuş ya nasılsa öğreniriz diye düşünüyor da olabilirler.Ben
Ben biliyorum canim gec dollenme var benm kenndi dr um soyledi iliskiyi kesmeyin ovulasyonun ne zman olacagini bilemezsin demisti ki haklida gecen ay kestim meger 2 gun sonraymis
Teşekkür ederimm inşallah vardır :)Gözün aydın diyorum:)
Sende iyi ki varsın canım. Allah muhafaza kötü bişey çıkmasında önemli olan o. Hakkında hayırlısı artık.Aynen guzel bacim insallah mevlam hayirli olani eylesin bakarsin bebek çıkar yada bir kist yada hormonal bi rahatsizlik allah bilio artik yarin ogrencez canimsin iiyki varsin
İnşallah bakalim11 gun aramız var ama senle normal bebek gozukunce daha ıyı der dr
Seninde ben gibi belirtiler erken cikiyor iste simdi 2yi daha rahat anlarsin artik memeler ve gobek cizgisi o dogumdan bir sure sonra geciyor zaten kalcak o daha da koyulascakTeşekkür ederim canım benim evet söylemiştin. Aslında vermicektim ama bugün sevgililer günü diye vericem :)
Amin canim aminSende iyi ki varsın canım. Allah muhafaza kötü bişey çıkmasında öenemli olan o. Hakkında hayırlısı artık.
Evet canim birde onlar her ihtimali dusunmek zorunda olumsuzu soyluolar ki hazrlikli ol die olumlu söyleyip kotu sonuc ciksa ozman dr suclu derdik dimi ondan biraz sertler ama olsunO yüzden önemsemiyorlar demekki. Ya da keseyi gördükten sonra tam haftası öğreniliyormuş ya nasılsa öğreniriz diye düşünüyor da olabilirler.
Canım yumurtlamanın 10. Günü bugünn. Vericem haber vericemm kuzum teşekkür edermAnammmm ne diyim Allah diyorum :))))
Kızzzz hamişsin yaaaa ayyy çok sevindimmmm senin bata daha yok muydu biz battaş değilmiydik yaaa ayy maşallah hadi git kan ver yaaa cok meraktayım kaç çıkacak değerin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?