KVaoooovvvv süper canım
Oh masallah kese gorunur senin
Canim sen ates olc bak o daha garanti efulim bilio o konuyu istersen ona sor ates dusuyor yukseliyor falan hamisken düşmüyor sanirm adetken dusuyor tam emin deilim ama o bilio
Küçük 6 büyük 10 işte:) Ama benim tansiyonum hep böyledir. Vücudum bu kızın tansiyonunu daha da düşürürsek baygınlıklar geçirir demiştir
Senin kesen görünür artık 2600 çok güzel bir değer.
Kac cikicak bakalim.ben sonucu zarfa koyup werdim esime cok guzel bi hediye oldu .sen de oyle yaparsinTeşekkür ederim canım benim evet söylemiştin. Aslında vermicektim ama bugün sevgililer günü diye vericem :)
Doğru söylüyorsun canım o açıdan düşünmemiştimEvet canim birde onlar her ihtimali dusunmek zorunda olumsuzu soyluolar ki hazrlikli ol die olumlu söyleyip kotu sonuc ciksa ozman dr suclu derdik dimi ondan biraz sertler ama olsun
Sen olumlu düşün ki 9 ay o doktorla devam etceksin o yuzden aklina kotu bisi getrme hic isim dusun olumsuzluk yerineDoğru söylüyorsun canım o açıdan düşünmemiştim
Görürüm de Cuma gel dedi doktor o yüzden bişey demedim. Dün aradım pazartesi kan tahlili verdim 506 çıktı nasıl dedim. Çok güzel Cuma'ya kadar iyice yükselir keseyi görürüz dedi. Erken çağırmadı bende bişey demedim. Benim 4-5 kat artıyor 2 günde ama 3 kat artsa bile bugün 1500 olmuş olması lazım en az.Haaa efulim bugün gitsen keseni görürsün artık. Şimdi normal zamanda döllenmiş olan değerine gelmiş hcg n.
Bana neler sordu kuzum. Sat ne zaman, ne kadar sürdü. Ayın ortalarında kasık ağrın oldu mu. Lekelenmen kaç gün sürdü tarif eder misin. Bir sürü şey sordu. Ya boş boş sordu ilgili görünmek için ya da gerçekten iyi bi doktorE Efulimm41 kuzum yazdigin biseyi okudumda simdi benim doktorum sat hic sormadi bana direk kan tahlilindeki degere gore 1 hafta sonra keseyi gorucez keseden 15 gun sonrada kalp atisi demisti. Ayrica hic sormadi sonrasinda sati. Direk ultrasondan bakti orayla zaten sat tutmuyor emin ol siz ne kadar tahmin yurutsenizde orda farkli ilerliyor haftasi. Yani iyi bi doktorsa sat falan karistirmaz kuzum bilgin olsun istedim.
Yaa devletle mi devam etsem diyorum. İlerki aylarda ayda kaç kere gidilir? Çok maliyetli oluyor böyleSen olumlu düşün ki 9 ay o doktorla devam etceksin o yuzden aklina kotu bisi getrme hic isim dusun olumsuzluk yerine
Lekelenmeden 6-7 gün sonra idrarda çıkıyor canım hemen çıkmaz. 4-5 günde de kanda çıkıyor.Merhaba arkadaşlar, bata son 3 gün var yalnız sabah uyandığımda lavaboya gittiğimde çamaşırımda çok açık kahverengi lekelenmem oldu, ardından gebelik testi yaptım sonuç negatif, sanırım bu ay da hüsranburaya çok yazmıyorum ama hergün takip ediyorum.
@Efulimm41 canım bu ateş ölçerek nasıl ovülasyon günümüzü bulabiliyoruz. kırmızılar gelirse bunu da denemek istiyorum?
Yok artik o kadarini niye karistirdiki anlamadim. Benim doktorum her gidenin begendigi her turlu memnun kalinan bi doktor kuzum suphem olsa soylerim yani sana. Hatta ben sasirmistim sormayinca sadece kasik agrimi soyledim ona aciklama yapti detayli bi sekilde. Her soyledigimdede yapiyo sagolsunBana neler sordu kuzum. Sat ne zaman, ne kadar sürdü. Ayın ortalarında kasık ağrın oldu mu. Lekelenmem kaç gün sürdü tarif eder misin. Bir sürü şey sordu. Ya boş boş sordu ilgili görünmek için ya da gerçekten iyi bi doktorama ultrasonda belli olur doğru söylüyorsun.
Bi de ne öğrendim doktorlarda sat bat kelimelerini kullanıyorlar biz de tıbbi kelimelerle konuşuyormuşuz
Öyle canım çok bilgili ve ilgili bir doktor sağolsun. Ama yumurtlama tarihimi biliyorum dediğim hiç bi doktor kaale almadı beni. Normalde ovülasyon testi yapın diye teşvik eden doktorlardan eser kalmamış gibi, he heee tamam modundalar. Anlamıyorum. Bu doktor bişey demedi ama 2 kez tekrar ettiğim halde duymamazlıktan geldi.
Adet ağrımda başladı pek ümidim yok ama batı bekliyorum. Tamam canım öyle yaparız artık inşallah adet olmamLekelenmeden 6-7 gün sonra idrarda çıkıyor canım hemen çıkmaz. 4-5 günde de kanda çıkıyor.
Eğer hamile değilsen anlatırım canım uzun uzun. Zaten adet olunca başlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?