Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sen ates olc bak o daha garanti efulim bilio o konuyu istersen ona sor ates dusuyor yukseliyor falan hamisken düşmüyor sanirm adetken dusuyor tam emin deilim ama o bilio

Canım ben daha tam olarak çalışmaya başlamadım. Yum günlerim de boş geçti. Hamileliğin ilk aylarında tansiyon düşer ya ondan sordum kaç çıkıyor diye.
Küçük 6 büyük 10 işte:) Ama benim tansiyonum hep böyledir. Vücudum bu kızın tansiyonunu daha da düşürürsek baygınlıklar geçirir demiştir

He tamam normal sınırlarda seninki:)) ama düşerse cidden baygınlıklar filan geçirisin

Böğün sevgililer günüymüş hiç hevesim de yok Valla bebem ananesinde kalıyor bugün eve geldim öğlen temizlik yapıyorum. Koca sinemaya gidelim diyor napçam şaşırdım.

Merhaba arkadaşlar normalde tansiyonum hep 10a 6 dır.Bu ara tansiyonum hepsi yüksek 12-8 herkese göre normal ama benim yapıma göre yüksek yani özellikle bugün tansiyonum biranda 14 e 9 oldu birçok hamilelik belirtim varda adet günümü bekliyorum aranızda tansiyon yükselmesinin gebelikle bir ilgisi olup olmadığına dair fikri olan var mı?

E Efulimm41 kuzum yazdigin biseyi okudumda simdi benim doktorum sat hic sormadi bana direk kan tahlilindeki degere gore 1 hafta sonra keseyi gorucez keseden 15 gun sonrada kalp atisi demisti. Ayrica hic sormadi sonrasinda sati. Direk ultrasondan bakti orayla zaten sat tutmuyor emin ol siz ne kadar tahmin yurutsenizde orda farkli ilerliyor haftasi. Yani iyi bi doktorsa sat falan karistirmaz kuzum bilgin olsun istedim.

Haaa efulim bugün gitsen keseni görürsün artık. Şimdi normal zamanda döllenmiş olan değerine gelmiş hcg n.
Görürüm de Cuma gel dedi doktor o yüzden bişey demedim. Dün aradım pazartesi kan tahlili verdim 506 çıktı nasıl dedim. Çok güzel Cuma'ya kadar iyice yükselir keseyi görürüz dedi. Erken çağırmadı bende bişey demedim. Benim 4-5 kat artıyor 2 günde ama 3 kat artsa bile bugün 1500 olmuş olması lazım en az.

Bana neler sordu kuzum. Sat ne zaman, ne kadar sürdü. Ayın ortalarında kasık ağrın oldu mu. Lekelenmen kaç gün sürdü tarif eder misin. Bir sürü şey sordu. Ya boş boş sordu ilgili görünmek için ya da gerçekten iyi bi doktor ama ultrasonda belli olur doğru söylüyorsun.
Bi de ne öğrendim doktorlarda sat bat kelimelerini kullanıyorlar biz de tıbbi kelimelerle konuşuyormuşuz

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bata son 3 gün var yalnız sabah uyandığımda lavaboya gittiğimde çamaşırımda çok açık kahverengi lekelenmem oldu, ardından gebelik testi yaptım sonuç negatif, sanırım bu ay da hüsran buraya çok yazmıyorum ama hergün takip ediyorum.
@Efulimm41 canım bu ateş ölçerek nasıl ovülasyon günümüzü bulabiliyoruz. kırmızılar gelirse bunu da denemek istiyorum?

Sen olumlu düşün ki 9 ay o doktorla devam etceksin o yuzden aklina kotu bisi getrme hic isim dusun olumsuzluk yerine
Yaa devletle mi devam etsem diyorum. İlerki aylarda ayda kaç kere gidilir? Çok maliyetli oluyor böyle aslında çoğu hastaneden ucuz 70 lira ödedim ama devletin 8 lira olduğunu düşünürsek pahalı geliyor iyice cimri oldum yaaa

Lekelenmeden 6-7 gün sonra idrarda çıkıyor canım hemen çıkmaz. 4-5 günde de kanda çıkıyor.
Eğer hamile değilsen anlatırım canım uzun uzun. Zaten adet olunca başlanıyor

Yok artik o kadarini niye karistirdiki anlamadim. Benim doktorum her gidenin begendigi her turlu memnun kalinan bi doktor kuzum suphem olsa soylerim yani sana. Hatta ben sasirmistim sormayinca sadece kasik agrimi soyledim ona aciklama yapti detayli bi sekilde. Her soyledigimdede yapiyo sagolsun ama satla ultrason tutmuyor emin ol o yuzden sonra gerimi bebek ilerimi diye dusunme o yuzden diyorum kuzum

Onlar ultrasondan gelişimini anlıyorlar zaten, geriden gelene geç döllenme diyorlar. Bir de doktorlar duygusal davranmıyor, her türlü olumsuzluğu baştan söylüyorlar. Çoğu kalp atana kadar moda girilmesini istemiyorlar. Yanı sadece Işın’ı yapiyor. O yüzden takılıp üzülme. Bir kürtajım olmustu, o zaman doktorum demişti ki, sağlıklı bebek alır basını gider, durdurtmazsın, buyumek doğmak icin elinden geleni yapar. Çok uzattım kusura bakma, doktorlar profesyonel yaklaşıyor, üslubu bazılarının sert bazılarının yumuşak. Senin acil doktorunu hiç saymıyorum tabi:)

KIZLAR buraya girip her gün okuyorum yeni hamiş haberlerine o kadar çok seviniyorum ki hayırlı olsun Searte sonra düşünüyorum diyorum acaba bende bu duyguyu yaşayacak mıyım ahhh ahh çok özeniyorum size hamişler :)

Lekelenmeden 6-7 gün sonra idrarda çıkıyor canım hemen çıkmaz. 4-5 günde de kanda çıkıyor.
Eğer hamile değilsen anlatırım canım uzun uzun. Zaten adet olunca başlanıyor
Adet ağrımda başladı pek ümidim yok ama batı bekliyorum. Tamam canım öyle yaparız artık inşallah adet olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…