Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım. Cuma herşey belli olur. Çok sağol içime su serptin
Aramızda çok olmasa da ister istemez benden daha tecrübeli oluyorsun :)

Anladım canım. Cuma herşey belli olur. Çok sağol içime su serptin
Aramızda çok olmasa da ister istemez benden daha tecrübeli oluyorsun :)
Sende sagol canim ne demek bilmeni istedim sonra kafana takma diye. Ultrasonda detayli belli oluyor yani sen bakma o doktorun sorularina

kızlar hcg tavana vurdu galiba
kontrol çizgisine meydan okuyor :)

Eklentiler

• 414C6123-4389-41A6-AEB0-E0E537EC29E6.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 55
Adet ağrımda başladı pek ümidim yok ama batı bekliyorum. Tamam canım öyle yaparız artık inşallah adet olmam
Lekelenmeyle birlikte kasık ağrısı ve adet sancısı oluyor. Ama ümitlenmemekte en iyisini yapıyorsun. Bak ben araştırmıştım daha önce sende bi oku istersen

Eklentiler

• IMG_9794.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 61
Searte canim cok sevindim senin adina dualarimda vardin Rabbim sana da yasatacak insallah :)
Kan vereceksin heralde sonucunu yaz mutlaka :)

Ayy o doktor rezalletti yaa. Ömrümde böyle doktor görmedim rabbim kimseyi de karşılaştırmasın. Dediğine inanıyorum ama sağlıklı bebeğe ne olursa olsun büyümeye devam ediyor. Sağlıksız bir bebeğe de ne yaparsan yap tutamıyorsun. Allah'ın bir lütfu bu bize bence.

Canim ben kizimi ozelde dogum yaptim cunku burdaki devlet de iyi bir dr yoktu ozmanlar sindi gittigim dr da ozel devlete gidermiyim.mecbur kalsam evet ama devlette ilgilenmiyorlar ben dr umu aradigimda ulasmam lazim dusuk yaparken aradim ses tonunu begenmedim diye hastaneye cikti geldi kaldiki kadin dogum acikti o saatte baska dr vardi devlette eltim doğurdu azarliyor hasta bakicilar burdakiler belki sahil de rahat batiyor ondan oyle orasi nasil bilmiyorum ama durumun varsa git birdaha gelmicez dunyaya o para kenara atilmiyor ben atamam yani

Doğru söylüyorsun canım. Ama benim eşim müsrif sürekli hediyeler alır yemeğe götürür sinemaya götürür arabasına bir sürü masraf yapıyor aslında durumumuz orta halli de eşim müsrif olunca ister istemez geri çekiyorum kendimi dengelemek adına. Ama bu tutumlu davranılacak bi konu değil. Ben aynı doktora devam edeyim en iyisi :)

Hahah esine sole artik cocugunuza bisiler alsin illa para harcicaksa ah canim bosver devlette denk gelemezsin ayni dr a birde zaten devlette normal dogumu ebeler yaptiriyormus ondan gerek yok ozel en guzeli

Çok güzel canım Harika hatta. Morfoloji iyiydi siz de diye hatırlıyorum ona takılma. Bişey kullandırttın mı eşine.
Yok kullanmadı sayı çok yüksek 2 katıı çıkmış eskisinin de artık devlette morfolojiye bakılmıyor sanırım onda değişiklik olmamıştır yani düşüş olsa bile fazla değildir diye düşünüyorum

Hahah esine sole artik cocugunuza bisiler alsin illa para harcicaksa ah canim bosver devlette denk gelemezsin ayni dr a birde zaten devlette normal dogumu ebeler yaptiriyormus ondan gerek yok ozel en guzeli
Bebek odası bakıyor bebek arabası bakıyor deli edecek beni
Aaaa öyle miymiş ben doktor giriyor diye biliyorum. Herhangi bir doktor bile olsa rahat edemem ki ben. Bilmiyordum yaa. Kesinlikle özelde devam edeceğim.

Bebek odası bakıyor bebek arabası bakıyor deli edecek beni
Aaaa öyle miymiş ben doktor giriyor diye biliyorum. Herhangi bir doktor bile olsa rahat edemem ki ben. Bilmiyordum yaa. Kesinlikle özelde devam edeceğim.
Burda oyle canim istersen hastaneye de sorabilirsin hangi dr icapciysa o geliyor sezaryene de aksamsa sayet dogum gunduz gelio ama dogumuna baksin elleme adami hevesini kirma canim

Morfoloji kolay düşmüyor canım. Kolay yükselmediği gibi. Morfoloji ölçen cihaz her laboratuvarda olmuyor. Dediğin gibi. Özellerde daha çok. Ama değerler çok güzel. Kendine dikkat etsin sağlıklı beslensin. Akşamları uyumadan önce telefonlarınızı uçak moduna alın. Bu şekilde devam ederse çok geçmeden güzel haberlerini alırız Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…