Anladım canım. Cuma herşey belli olur. Çok sağol içime su serptinYok artik o kadarini niye karistirdiki anlamadim. Benim doktorum her gidenin begendigi her turlu memnun kalinan bi doktor kuzum suphem olsa soylerim yani sana. Hatta ben sasirmistim sormayinca sadece kasik agrimi soyledim ona aciklama yapti detayli bi sekilde. Her soyledigimdede yapiyo sagolsunama satla ultrason tutmuyor emin ol o yuzden sonra gerimi bebek ilerimi diye dusunme o yuzden diyorum kuzum
Sende sagol canim ne demek bilmeni istedim sonra kafana takma diye. Ultrasonda detayli belli oluyor yani sen bakma o doktorun sorularinaAnladım canım. Cuma herşey belli olur. Çok sağol içime su serptin
Aramızda çok olmasa da ister istemez benden daha tecrübeli oluyorsun :)
Lekelenmeyle birlikte kasık ağrısı ve adet sancısı oluyor. Ama ümitlenmemekte en iyisini yapıyorsun. Bak ben araştırmıştım daha önce sende bi oku istersenAdet ağrımda başladı pek ümidim yok ama batı bekliyorum. Tamam canım öyle yaparız artık inşallah adet olmam
Bence C tamam abi sen büyüksün deyip kendini geri çekmişkızlar hcg tavana vurdu galiba
kontrol çizgisine meydan okuyor :)
Ayy o doktor rezalletti yaa. Ömrümde böyle doktor görmedim rabbim kimseyi de karşılaştırmasın. Dediğine inanıyorum ama sağlıklı bebeğe ne olursa olsun büyümeye devam ediyor. Sağlıksız bir bebeğe de ne yaparsan yap tutamıyorsun. Allah'ın bir lütfu bu bize bence.Onlar ultrasondan gelişimini anlıyorlar zaten, geriden gelene geç döllenme diyorlar. Bir de doktorlar duygusal davranmıyor, her türlü olumsuzluğu baştan söylüyorlar. Çoğu kalp atana kadar moda girilmesini istemiyorlar. Yanı sadece Işın’ı yapiyor. O yüzden takılıp üzülme. Bir kürtajım olmustu, o zaman doktorum demişti ki, sağlıklı bebek alır basını gider, durdurtmazsın, buyumek doğmak icin elinden geleni yapar. Çok uzattım kusura bakma, doktorlar profesyonel yaklaşıyor, üslubu bazılarının sert bazılarının yumuşak. Senin acil doktorunu hiç saymıyorum tabi:)
Hay maşalllaaahhhhhhhhhhhkızlar hcg tavana vurdu galiba
Canim ben kizimi ozelde dogum yaptim cunku burdaki devlet de iyi bir dr yoktu ozmanlar sindi gittigim dr da ozel devlete gidermiyim.mecbur kalsam evet ama devlette ilgilenmiyorlar ben dr umu aradigimda ulasmam lazim dusuk yaparken aradim ses tonunu begenmedim diye hastaneye cikti geldi kaldiki kadin dogum acikti o saatte baska dr vardi devlette eltim doğurdu azarliyor hasta bakicilar burdakiler belki sahil de rahat batiyor ondan oyle orasi nasil bilmiyorum ama durumun varsa git birdaha gelmicez dunyaya o para kenara atilmiyor ben atamam yaniYaa devletle mi devam etsem diyorum. İlerki aylarda ayda kaç kere gidilir? Çok maliyetli oluyor böyleaslında çoğu hastaneden ucuz 70 lira ödedim ama devletin 8 lira olduğunu düşünürsek pahalı geliyor iyice cimri oldum yaaa
Hahaha senin duani alan çoğalıyor bacim bana da bi el ativer hayrina ay masallah kalbin temiz demekSearte canim cok sevindim senin adina dualarimda vardin Rabbim sana da yasatacak insallah :)
Kan vereceksin heralde sonucunu yaz mutlaka :)
Doğru söylüyorsun canım. Ama benim eşim müsrif sürekli hediyeler alır yemeğe götürür sinemaya götürür arabasına bir sürü masraf yapıyor aslında durumumuz orta halli de eşim müsrif olunca ister istemez geri çekiyorum kendimi dengelemek adına. Ama bu tutumlu davranılacak bi konu değil. Ben aynı doktora devam edeyim en iyisi :)Canim ben kizimi ozelde dogum yaptim cunku burdaki devlet de iyi bir dr yoktu ozmanlar sindi gittigim dr da ozel devlete gidermiyim.mecbur kalsam evet ama devlette ilgilenmiyorlar ben dr umu aradigimda ulasmam lazim dusuk yaparken aradim ses tonunu begenmedim diye hastaneye cikti geldi kaldiki kadin dogum acikti o saatte baska dr vardi devlette eltim doğurdu azarliyor hasta bakicilar burdakiler belki sahil de rahat batiyor ondan oyle orasi nasil bilmiyorum ama durumun varsa git birdaha gelmicez dunyaya o para kenara atilmiyor ben atamam yani
Çok güzel canım Harika hatta. Morfoloji iyiydi siz de diye hatırlıyorum ona takılma. Bişey kullandırttın mı eşine.Eki Görüntüle 2111220 kızlar morfolojiye bakılmamış ama sayı eskisinin 2 katı çıkmış
Hahah esine sole artik cocugunuza bisiler alsin illa para harcicaksa ah canim bosver devlette denk gelemezsin ayni dr a birde zaten devlette normal dogumu ebeler yaptiriyormus ondan gerek yok ozel en guzeliDoğru söylüyorsun canım. Ama benim eşim müsrif sürekli hediyeler alır yemeğe götürür sinemaya götürür arabasına bir sürü masraf yapıyor aslında durumumuz orta halli de eşim müsrif olunca ister istemez geri çekiyorum kendimi dengelemek adına. Ama bu tutumlu davranılacak bi konu değil. Ben aynı doktora devam edeyim en iyisi :)
Yok kullanmadı sayı çok yüksek 2 katıı çıkmış eskisinin de artık devlette morfolojiye bakılmıyor sanırım onda değişiklik olmamıştır yani düşüş olsa bile fazla değildir diye düşünüyorumÇok güzel canım Harika hatta. Morfoloji iyiydi siz de diye hatırlıyorum ona takılma. Bişey kullandırttın mı eşine.
kızlar hcg tavana vurdu galiba
Bebek odası bakıyor bebek arabası bakıyor deli edecek beniHahah esine sole artik cocugunuza bisiler alsin illa para harcicaksa ah canim bosver devlette denk gelemezsin ayni dr a birde zaten devlette normal dogumu ebeler yaptiriyormus ondan gerek yok ozel en guzeli
Burda oyle canim istersen hastaneye de sorabilirsin hangi dr icapciysa o geliyor sezaryene de aksamsa sayet dogum gunduz gelio ama dogumuna baksin elleme adami hevesini kirma canimBebek odası bakıyor bebek arabası bakıyor deli edecek beni
Aaaa öyle miymiş ben doktor giriyor diye biliyorum. Herhangi bir doktor bile olsa rahat edemem ki ben. Bilmiyordum yaa. Kesinlikle özelde devam edeceğim.
Yalniz değilsin canım bende varim :)Canım hayırlı olsun bebişin sağ Salim kucağına al inşallah.
O değil de topicde tek başıma kalacağım herkes ha ile kaldı:)))
Morfoloji kolay düşmüyor canım. Kolay yükselmediği gibi. Morfoloji ölçen cihaz her laboratuvarda olmuyor. Dediğin gibi. Özellerde daha çok. Ama değerler çok güzel. Kendine dikkat etsin sağlıklı beslensin. Akşamları uyumadan önce telefonlarınızı uçak moduna alın. Bu şekilde devam ederse çok geçmeden güzel haberlerini alırız Allah'ın izniyle.Yok kullanmadı sayı çok yüksek 2 katıı çıkmış eskisinin de artık devlette morfolojiye bakılmıyor sanırım onda değişiklik olmamıştır yani düşüş olsa bile fazla değildir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?