Benim bi arkadaşım da özelde başladı ilk düşük tehditi olunca. Devlete geçicem sonra dedi. Ama 28 haftalık hamile hala özelde. İlgili doktor yok devlette ben hepsine gittim araştırdım yok yok diyor. Gerçekten ilgi açısından çok iyiler. Devlette de var ama her zaman gittiğim doktor girmeyecekse doğumuma ne anlamı var ki.Burda oyle canim istersen hastaneye de sorabilirsin hangi dr icapciysa o geliyor sezaryene de aksamsa sayet dogum gunduz gelio ama dogumuna baksin elleme adami hevesini kirma canim
Hah iyi bari yalnız kalmayayım Valla sıkılıyorum.Yalniz değilsin canım bende varim :)
Görürüm de Cuma gel dedi doktor o yüzden bişey demedim. Dün aradım pazartesi kan tahlili verdim 506 çıktı nasıl dedim. Çok güzel Cuma'ya kadar iyice yükselir keseyi görürüz dedi. Erken çağırmadı bende bişey demedim. Benim 4-5 kat artıyor 2 günde ama 3 kat artsa bile bugün 1500 olmuş olması lazım en az.
Eskisini yaptırdığı devlette yaptırdı dojtora gösterememiş doktor ameliyattaymış diğer odada oluyor telefon işta bakalım benm bata 4 gün kaldıMorfoloji kolay düşmüyor canım. Kolay yükselmediği gibi. Morfoloji ölçen cihaz her laboratuvarda olmuyor. Dediğin gibi. Özellerde daha çok. Ama değerler çok güzel. Kendine dikkat etsin sağlıklı beslensin. Akşamları uyumadan önce telefonlarınızı uçak moduna alın. Bu şekilde devam ederse çok geçmeden güzel haberlerini alırız Allah'ın izniyle.
İnşallah canım. 4+5'im bugün. Cuma tam 5 hafta olcam. Görürüm inşallah.Evet zaten adet günü geçince böyle fazla artıyor canım. Şırada cumaya ne kaldı görürsün Allah’ın izniyle
Belirti var mı ?Eskisini yaptırdığı devlette yaptırdı dojtora gösterememiş doktor ameliyattaymış diğer odada oluyor telefon işta bakalım benm bata 4 gün kaldı
Bende varım bende :) inşallah bizde bu ay tuttururuz :)Hah iyi bari yalnız kalmayayım Valla sıkılıyorum.
Yok ya ateş basıyor bol bol bir de mide bulantısı arada oluyor göğüsler büyük ama sert değil işteBelirti var mı ?
Herkesin belirtileri aynı olmuyor belli de olmaz.Yok ya ateş basıyor bol bol bir de mide bulantısı arada oluyor göğüsler büyük ama sert değil işte
Bu ay farklı bişim yok yani kızım da da hiç farklı belirti yoktu zaten sadecd göğüs büyümesiHerkesin belirtileri aynı olmuyor belli de olmaz.
Yinede emin olmak icin sor canim aklinda kalmasin burda kiler girmiyor dedi eltime de gunduz sezaryen diye girdi ilgi olarak ve yogunluk olarak ozel daha iyi benceBenim bi arkadaşım da özelde başladı ilk düşük tehditi olunca. Devlete geçicem sonra dedi. Ama 28 haftalık hamile hala özelde. İlgili doktor yok devlette ben hepsine gittim araştırdım yok yok diyor. Gerçekten ilgi açısından çok iyiler. Devlette de var ama her zaman gittiğim doktor girmeyecekse doğumuma ne anlamı var ki.
Insan tecrubeli olunca anliyor sanirmBu ay farklı bişim yok yani kızım da da hiç farklı belirti yoktu zaten sadecd göğüs büyümesi
Okudum canım ama aklımı kurcalayan bu leke ilk defa oluyor ben direkt adet olurum normalde, burada okuduklarımda da gördüğüm kadarıyla yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra oluyor bu leke. Benim ovülasyon 3 şubat pik yaptı. Değerlendirdikte bakalım neler olacak ...Lekelenmeyle birlikte kasık ağrısı ve adet sancısı oluyor. Ama ümitlenmemekte en iyisini yapıyorsun. Bak ben araştırmıştım daha önce sende bi oku istersen
Anladım canım. Az kalmış bat'a belli olurBu ay farklı bişim yok yani kızım da da hiç farklı belirti yoktu zaten sadecd göğüs büyümesi
Bende 2 kere oldu bi yumurtlamanın 7nci günü bi de yumurtlamamın 11nci günü. Bat'a az kalmış 3 günün var belli olur.Okudum canım ama aklımı kurcalayan bu leke ilk defa oluyor ben direkt adet olurum normalde, burada okuduklarımda da gördüğüm kadarıyla yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra oluyor bu leke. Benim ovülasyon 3 şubat pik yaptı. Değerlendirdikte bakalım neler olacak ...
İnşallah bizde aliriz kzuum guzel haberleri buraya yazarz ben bu aydan umitliyim ama bakalm bi 10 gün sonra belli olur bende de ufak ufak seyler var ama ona yormamaya calisiyirum ya bu ayi güzel değerlendirmeye çalıştım daha da devam doktorum ara verme 15 gun dedi ama tabi arada olmadigi gunler oluyo şansa bırakmamak icin artik Allah'a kaldi Rabbim ol der oluverir inşallah :))Hah iyi bari yalnız kalmayayım Valla sıkılıyorum.
Aynen canım. Her telefon açtığımda sorularıma Güler yüzle sakince cevap vermesi bile yeterli benim için.Yinede emin olmak icin sor canim aklinda kalmasin burda kiler girmiyor dedi eltime de gunduz sezaryen diye girdi ilgi olarak ve yogunluk olarak ozel daha iyi bence
Bende de oldu leke bende ole diyorum herkeste bi tuhaflik var kanli ay tutulmasindan mi nedirOkudum canım ama aklımı kurcalayan bu leke ilk defa oluyor ben direkt adet olurum normalde, burada okuduklarımda da gördüğüm kadarıyla yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra oluyor bu leke. Benim ovülasyon 3 şubat pik yaptı. Değerlendirdikte bakalım neler olacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?