Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda oyle canim istersen hastaneye de sorabilirsin hangi dr icapciysa o geliyor sezaryene de aksamsa sayet dogum gunduz gelio ama dogumuna baksin elleme adami hevesini kirma canim
Benim bi arkadaşım da özelde başladı ilk düşük tehditi olunca. Devlete geçicem sonra dedi. Ama 28 haftalık hamile hala özelde. İlgili doktor yok devlette ben hepsine gittim araştırdım yok yok diyor. Gerçekten ilgi açısından çok iyiler. Devlette de var ama her zaman gittiğim doktor girmeyecekse doğumuma ne anlamı var ki.

Evet zaten adet günü geçince böyle fazla artıyor canım. Şırada cumaya ne kaldı görürsün Allah’ın izniyle

Eskisini yaptırdığı devlette yaptırdı dojtora gösterememiş doktor ameliyattaymış diğer odada oluyor telefon işta bakalım benm bata 4 gün kaldı

Yinede emin olmak icin sor canim aklinda kalmasin burda kiler girmiyor dedi eltime de gunduz sezaryen diye girdi ilgi olarak ve yogunluk olarak ozel daha iyi bence

Bu ay farklı bişim yok yani kızım da da hiç farklı belirti yoktu zaten sadecd göğüs büyümesi
Insan tecrubeli olunca anliyor sanirm daha cok mu uzuluyor yoksa daha mi iyi oluyor bilmiyorum ama bende anliyorum

Lekelenmeyle birlikte kasık ağrısı ve adet sancısı oluyor. Ama ümitlenmemekte en iyisini yapıyorsun. Bak ben araştırmıştım daha önce sende bi oku istersen
Okudum canım ama aklımı kurcalayan bu leke ilk defa oluyor ben direkt adet olurum normalde, burada okuduklarımda da gördüğüm kadarıyla yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra oluyor bu leke. Benim ovülasyon 3 şubat pik yaptı. Değerlendirdikte bakalım neler olacak ...

Bende 2 kere oldu bi yumurtlamanın 7nci günü bi de yumurtlamamın 11nci günü. Bat'a az kalmış 3 günün var belli olur.

Hah iyi bari yalnız kalmayayım Valla sıkılıyorum.
İnşallah bizde aliriz kzuum guzel haberleri buraya yazarz ben bu aydan umitliyim ama bakalm bi 10 gün sonra belli olur bende de ufak ufak seyler var ama ona yormamaya calisiyirum ya bu ayi güzel değerlendirmeye çalıştım daha da devam doktorum ara verme 15 gun dedi ama tabi arada olmadigi gunler oluyo şansa bırakmamak icin artik Allah'a kaldi Rabbim ol der oluverir inşallah :))

Kızlar Mart’ta 1 sene olcak çocuk isteğimiz doktora gittim ama bişey çıkmadı şükür bu ay adet olcak gibi ağrım var 4 5 gün önceden başladı normalde 10 gün önceden başlardı ağrı gibi değilde burulma gibi böyle değişik bi his böyle olup hamile kalan var mı adetime 3 gün var

Yinede emin olmak icin sor canim aklinda kalmasin burda kiler girmiyor dedi eltime de gunduz sezaryen diye girdi ilgi olarak ve yogunluk olarak ozel daha iyi bence
Aynen canım. Her telefon açtığımda sorularıma Güler yüzle sakince cevap vermesi bile yeterli benim için.

Bende de oldu leke bende ole diyorum herkeste bi tuhaflik var kanli ay tutulmasindan mi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…