Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lekelenmen var mı? Bende de adet sancısı oldu ama beraberinde kahverengi lekelenme oldu 5 gün sürdü. Ama sancı devam ediyor ara ara. His olarak aynı adet sancısı ama sürekli olmuyor onun gibi ara ara oluyor geçiyor saatler sonra tekrar oluveriyor bazen o gün daha hiç olmuyor. Süre olarak adet sancısından farklı yani anlarsın kıyaslayınca.

Kızlar bekliyorum sonucu kuzenim var yanımda o yüzden yazamadım. Bakalım bi sonuç ne çıkacak güya bata kadar vermicektim :)
Ver kuzum hakkındır:) inşallah kimyasal mı diye düşündürmeyecek bir değer çıkar. Tahminimce 20-30 anca çıkar ama daha yüksek çıkar inşallah.

Ver kuzum hakkındır:) inşallah kimyasal mı diye düşündürmeyecek bir değer çıkar. Tahminimce 20-30 anca çıkar ama daha yüksek çıkar inşallah.
15 falan gibi düşündüm canım ben ama birde negatif ihtimali tabi. İnşallah bakalım canımm

YOk canım lekelenme yok ağrı da değil sanki basınç gibi bişey arada geliyor arada gidiyor sürekli olmuyor yani

aknhn canim benim sen tam koptun buralardan yaa
Kopmadm kuzum ya arada giriyorum ama iyi oldu uzak kaldıgım yaaa kafam daha rahat inan bana. Bak sabah azcık takıldm siteye searte battasımdı ya onu görünce heycan yaptm hemen ben de yapsam mı test moduna girdim :/
Burası beni çok etkiliyo o yüzden iyi böyle arada bi ce diyip kaçmak
Hele bi bebiş tutsun o zamam hep burdaym merak etme

Ahahaha canim yaaa alemsin nasil rahat ediyorsan oyle yap tabi ama tam kopma bak ne guzel hamis haberleri var

Benim bu aydan hiç ümidim yok. Yum17 siydi ben en son 15 inde yaptım sonra hiç yapmadım. Sol kaşığım ağrıyor zaten:))) inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın canım ben yalnız kalsam da olur:)

İnşallah canım ama belli olmaz hic ummadığın anda Rabbim verir bilemeyiz benimde daha bat a çok var batın ne zaman acaba ?

İnşallah canım ama belli olmaz hic ummadığın anda Rabbim verir bilemeyiz benimde daha bat a çok var batın ne zaman acaba ?
Bat 24 şubat 10 gün var daha. Geçen sene bu zamanlar hamileydim 23 şubatta kürtaj oldum hiç unutmuyorum:)) alşah hayırlı sağlıklı eksiksiz noksansız evlatlar versin inşallah. Oğluşum da abi olsun.

Bat 24 şubat 10 gün var daha. Geçen sene bu zamanlar hamileydim 23 şubatta kürtaj oldum hiç unutmuyorum:)) alşah hayırlı sağlıklı eksiksiz noksansız evlatlar versin inşallah. Oğluşum da abi olsun.
Bende 25 Şubat canim :) gecmis olsun kuzum inşallah Rabbim tez zamanda yeniden nasip etsin oğluşun kaç yasinda masallah Allah bagislasin :) ben de 9 ay bitecek evleneli 4 aydir felanda deniyoruz gecen ay frlan doktora ciktim kafam rahatladı hic sıkıntı cikmadi Allaha şükür degerler iyi doktor bu degerlerle rahat hamile kalirsin dedi :)

Tam kopmak mümkün değil
Merak etme ara ara burdayım kuzum :)
Tamam kuzum yarin dr gitcem ben cok heyecanliyim acaba hormonlarimda neler var hepsini isticem regl olmadım gerci onun icin hormon bakamaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…