- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Bende 25 Şubat canim :) gecmis olsun kuzum inşallah Rabbim tez zamanda yeniden nasip etsin oğluşun kaç yasinda masallah Allah bagislasin :) ben de 9 ay bitecek evleneli 4 aydir felanda deniyoruz gecen ay frlan doktora ciktim kafam rahatladı hic sıkıntı cikmadi Allaha şükür degerler iyi doktor bu degerlerle rahat hamile kalirsin dedi :)
Benim gibi canım. Bende 14,77'ydim. Düşük diyecekler ama üzülme bak ben üzüldüm de ne oldu. Doktor kimyasal diyebilir yani hazırlıklı ol. He he de geçKızlar 15 çıktı bata 5 var nasıl sizce
Tam diyordu kestim lafını :) biliyorum ben zaten çok erken adetim geçmedi dedim tamam dediBenim gibi canım. Bende 14,77'ydim. Düşük diyecekler ama üzülme bak ben üzüldüm de ne oldu. Doktor kimyasal diyebilir yani hazırlıklı ol. He he de geç
Sende mi kuzum 10. Gün vermiştin kuzumBenim gibi canım. Bende 14,77'ydim. Düşük diyecekler ama üzülme bak ben üzüldüm de ne oldu. Doktor kimyasal diyebilir yani hazırlıklı ol. He he de geç
Yukselir takilma bence senin 19 dimi bat benim 20.pazartesi 12 ydi 48 saat sonra 62 oldu 5 kat artti merdeyseKızlar 15 çıktı bata 5 var nasıl sizce
Aferin sana :)Tam diyordu kestim lafını :) biliyorum ben zaten çok erken adetim geçmedi dedim tamam dedi
Şimdi baktım canım 11nci gündeymiş.Sende mi kuzum 10. Gün vermiştin kuzum
Keske canim cok aminYok cnm bakamaz ama bakarsın hcg yapar da pozirif gelir o yetiverir bize
Masallah canim o katlanir 5 gun sonra birdaha verirsin insallahKızlar 15 çıktı bata 5 var nasıl sizce
Insallah ederim tabiki canimcim niye etmiyim :)Hahaha senin duani alan çoğalıyor bacim bana da bi el ativer hayrina ay masallah kalbin temiz demek
Tamam canım idrarla kontrol ederimSearte bat gününe kadar kan verme daha canım. Valla bat'a kadar çok stresli oluyor. Benden tavsiye.
Canımmm. Hayırlı olsunTamam canım idrarla kontrol ederim
Masallah canim Allah uzun ömürler versin :)Oğlum 3 yaş 1 aylık. 2015 ocak ayında doğdu.
Oo baya varmis canim seninde :)6 Mart canım :)
Canım sanada sorayım keseyi gördün mü kaç haftalıksın ? Betan kaç geldi?Searte bat gününe kadar kan verme daha canım. Valla bat'a kadar çok stresli oluyor. Benden tavsiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?