Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canm allahtan hastane yakinda hemen donerim insallah korkuyrm basima bisi gelir die isim rast gitmez die ondan dikkat ediyrm
Yok canım bişey olmaz öyle düşünme. Bak hastanede yakın hemencecik gidip gelirsin. Ne zaman olacak bu iş :)

Canim bunda bi sakinca yok.bisey olmaz bence.böyle seylere takilip stres yaparsan şey de yapamazsiniz.
Keyiften degil mecburiyetten...
Aynen arkdsma de ole gel.demis dio bana gunah olmaz merak etme die :) ole yapcam artik bakalim e2 ye ne dccek o gun yalniz benm bugun ilk gunumdu regl de hormona 2 ve 3.gun bakilmiyrmuydu

Yok canım bişey olmaz öyle düşünme. Bak hastanede yakın hemencecik gidip gelirsin. Ne zaman olacak bu iş :)
Ayin 26sinda sabaha karsi :) ben testere disli aslan pencesi aldim canim birde adacayi insallah ise yarar bunlar sen kullanmistin dimi

Ayin 26sinda sabaha karsi :) ben testere disli aslan pencesi aldim canim birde adacayi insallah ise yarar bunlar sen kullanmistin dimi
Ben adaçayı içmedim ama Aslan pençesi içtim. Aslan pençesi hormonları dengeliyor. Yani düşük olanı yükseltiyor yüksek olanı düşürüyor. Adaçayı da östrojen arttırıyor. Ama ikisi de aynı zamanda adet söktürücü. O yüzden adetin 1nci günü başla yumurtlamaya kadar kullan daha içme.

Aslanpencesini aldim canim adacayi da 1 fincam gunluk icerim zaten 26 sina kadar icerim 27 si yumurtlama gunum cunku tesekkur ederim canim allah razi olsun cok sordum sana

Aslanpencesini aldim canim adacayi da 1 fincam gunluk icerim zaten 26 sina kadar icerim 27 si yumurtlama gunum cunku tesekkur ederim canim allah razi olsun cok sordum sana
2sini de tokken iç yemeklerden 1-2 saat sonra. ikisini de 2 kupa iç. Anca etki eder. Cümlemizden. Estağfurullah canım

2sini de tokken iç yemeklerden 1-2 saat sonra. ikisini de 2 kupa iç. Anca etki eder. Cümlemizden. Estağfurullah canım
Canım keseni de görmüşsün minik yavrun oradan sana el sallıyor annecim buradayım diye. Dualarınıza bizi de ekleyin inşallah.

Ya ben dün geceden beri cenabetim. Neden gğnahmış ki inanın bilmiyorum akşam yıkanıcam gerçi de.

Bizim de çocuk haftada bir gün annanesinde kalıyor o yokken çok zevkli oluyor.

Çok ilginç bu nasıl bir uygulama. Peki yumurtlama haftası mi oluyor bakicagi gün. Senin arkadaşın bu işlemden sonra mi hamile kalmış.

Edicem canım dualarımdasınız hepiniz.
Yaa kimi 3 vakitten sonrası günah diyor kimi 1 vakit geçmemeli diyor. Ama peygamberimiz bile sabah namazına kalkıp gusül alırmış peygamberimiz bile böyleyken bana 1 vakit abartılı geliyor. Bende sabah namazına her gün kalkamıyorum öğlen namazına doğru duş alıyorum bazen günah olacağını sanmıyorum. Ama 1 tam gün biraz riskli canım. Bilemedim yani.

Benim bazen iki gün bile olduğu oluyor. Ama emzirirken ilişkiden sonra anında kalkıp yıkanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…