Yok canım bişey olmaz öyle düşünme. Bak hastanede yakın hemencecik gidip gelirsin. Ne zaman olacak bu iş :)Aynen canm allahtan hastane yakinda hemen donerim insallah korkuyrm basima bisi gelir die isim rast gitmez die ondan dikkat ediyrm
Aynen arkdsma de ole gel.demis dio bana gunah olmaz merak etme die :) ole yapcam artik bakalim e2 ye ne dccek o gun yalniz benm bugun ilk gunumdu regl de hormona 2 ve 3.gun bakilmiyrmuyduCanim bunda bi sakinca yok.bisey olmaz bence.böyle seylere takilip stres yaparsan şey de yapamazsiniz.
Keyiften degil mecburiyetten...
Ayin 26sinda sabaha karsi :) ben testere disli aslan pencesi aldim canim birde adacayi insallah ise yarar bunlar sen kullanmistin dimiYok canım bişey olmaz öyle düşünme. Bak hastanede yakın hemencecik gidip gelirsin. Ne zaman olacak bu iş :)
Ay daha çok yeni evliymişsin24 yaşındayım 25 olcam Mart'ta. 7 aylık evliyim canım. sen?
Ben adaçayı içmedim ama Aslan pençesi içtim. Aslan pençesi hormonları dengeliyor. Yani düşük olanı yükseltiyor yüksek olanı düşürüyor. Adaçayı da östrojen arttırıyor. Ama ikisi de aynı zamanda adet söktürücü. O yüzden adetin 1nci günü başla yumurtlamaya kadar kullan daha içme.Ayin 26sinda sabaha karsi :) ben testere disli aslan pencesi aldim canim birde adacayi insallah ise yarar bunlar sen kullanmistin dimi
Senin gibi olcam bende:) inşallah yani :)Ay daha çok yeni evliymişsinBen 31 yaşındayım 10 yılımız bitti kasım da evleneli 25 yaşımda anne oldum
İnşallahSenin gibi olcam bende:) inşallah yani :)
Aslanpencesini aldim canim adacayi da 1 fincam gunluk icerim zaten 26 sina kadar icerim 27 si yumurtlama gunum cunku tesekkur ederim canim allah razi olsun cok sordum sanaBen adaçayı içmedim ama Aslan pençesi içtim. Aslan pençesi hormonları dengeliyor. Yani düşük olanı yükseltiyor yüksek olanı düşürüyor. Adaçayı da östrojen arttırıyor. Ama ikisi de aynı zamanda adet söktürücü. O yüzden adetin 1nci günü başla yumurtlamaya kadar kullan daha içme.
2sini de tokken iç yemeklerden 1-2 saat sonra. ikisini de 2 kupa iç. Anca etki eder. Cümlemizden. Estağfurullah canımAslanpencesini aldim canim adacayi da 1 fincam gunluk icerim zaten 26 sina kadar icerim 27 si yumurtlama gunum cunku tesekkur ederim canim allah razi olsun cok sordum sana
Adetin 3.günü bakilir.belki doktorun bi bildigi vardir.Aynen arkdsma de ole gel.demis dio bana gunah olmaz merak etme die :) ole yapcam artik bakalim e2 ye ne dccek o gun yalniz benm bugun ilk gunumdu regl de hormona 2 ve 3.gun bakilmiyrmuydu
Canım keseni de görmüşsün minik yavrun oradan sana el sallıyor annecim buradayım diye. Dualarınıza bizi de ekleyin inşallah.2sini de tokken iç yemeklerden 1-2 saat sonra. ikisini de 2 kupa iç. Anca etki eder. Cümlemizden. Estağfurullah canım
Bugun gitmistim ya ondan mi aldi bilemedim valla gidince ogrencem artik canim gelemedi adetim sordu bu sabah geldi dedim gelmisken alalim ii oldu dediAdetin 3.günü bakilir.belki doktorun bi bildigi vardir.
Canim.gittim benden tahlil istedi hormon verdim regl oldum bugu sabah gelmiş bakti yara falan yok kist yok dedi 22sinde iliskiye gireceksin 4 gun yasak 26sinda sabah 5 te iliski olacak 9da yikanmadan hastaneye geleceksin enjektorle cekip mikroskopla bakacagiz spermde mi sorun hormonlarda mi yoksa sivi da mi ona gore uygulama yapacagiz dedi canim
Edicem canım dualarımdasınız hepiniz.Canım keseni de görmüşsün minik yavrun oradan sana el sallıyor annecim buradayım diye. Dualarınıza bizi de ekleyin inşallah.
Ya ben dün geceden beri cenabetim. Neden gğnahmış ki inanın bilmiyorum akşam yıkanıcam gerçi de.
Bizim de çocuk haftada bir gün annanesinde kalıyor o yokken çok zevkli oluyor.
Adetin normal mi söküldü mü canım.Bugun gitmistim ya ondan mi aldi bilemedim valla gidince ogrencem artik canim gelemedi adetim sordu bu sabah geldi dedim gelmisken alalim ii oldu dedi
Canimsin2sini de tokken iç yemeklerden 1-2 saat sonra. ikisini de 2 kupa iç. Anca etki eder. Cümlemizden. Estağfurullah canım
Ah kuzum degisik bu ay kahverengi rengi geldi hep ama rahim temiz dio kist yok dio dr noldu bana bilmemAdetin normal mi söküldü mü canım.
Üşütmüşsündür başka da bi neden olmaz heralde.Canimsinole yapayim gulum saolasin
Ah kuzum degisik bu ay kahverengi rengi geldi hep ama rahim temiz dio kist yok dio dr noldu bana bilmem
Edicem canım dualarımdasınız hepiniz.
Yaa kimi 3 vakitten sonrası günah diyor kimi 1 vakit geçmemeli diyor. Ama peygamberimiz bile sabah namazına kalkıp gusül alırmış peygamberimiz bile böyleyken bana 1 vakit abartılı geliyor. Bende sabah namazına her gün kalkamıyorum öğlen namazına doğru duş alıyorum bazen günah olacağını sanmıyorum. Ama 1 tam gün biraz riskli canım. Bilemedim yani.
Hic bilmiyorum ki simdi niye aldi.her dr ayrı bisey yapiyor.bana heo adetin 3.günü dediler.Bugun gitmistim ya ondan mi aldi bilemedim valla gidince ogrencem artik canim gelemedi adetim sordu bu sabah geldi dedim gelmisken alalim ii oldu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?