Tabi canım emzirirken öyle durulmaz. Ben hamileyim diye gusülü bırak normal abdestli durmaya çalışıyorum hep. Bakalım ne kadar dayanabilecemBenim bazen iki gün bile olduğu oluyor. Ama emzirirken ilişkiden sonra anında kalkıp yıkanırdım.
Uyku gayet normal canım. Benim de progestan aldığımdan beri gözlerim kapanıyor, başım dönüyor. Normalde yoktu.
Gündüz mü oluyor canım. Sabah erken kalktıysan ondan da olabilir. Bi de havalar sıcak gidiyor bende mayışıyorum iyice uzanırken :)Uyuyup kalıyor um ya
Yok ya bazen hic ise yaramiyor maalesefZaman çabuk geçer canım:) ilaç fayda etmiyor mu
Yok canim insallah gorunur. Benim doktorum aceleci davranmiyor. Zaten 5binlerde 10binlerde olmasi gerekki gorelim demisti en basinda o yuzden moralini bozma sabret gerekiyosa doktorunu degistir canimSnein
doktorun ne güzel motive etmiş bana cuma günü gözükmzse sıkıntı dedi ilki de düşük oldugu için çok stresliyim
Zaten yarinda gozukmez ise degstrcm aceleci olmayacagim bu sfer allah yardimci olacaktir insallah.rabbim mutlulugumu yarida birakmayacaktir bu sefer .ben beklerim 6 haftya kadr diger bebek 6 haftda vajinal gorunmustu benim ins bu fazla bekletmezYok canim insallah gorunur. Benim doktorum aceleci davranmiyor. Zaten 5binlerde 10binlerde olmasi gerekki gorelim demisti en basinda o yuzden moralini bozma sabret gerekiyosa doktorunu degistir canim
Insallah canim ama 6.hafta normal yani yarinda israrla derse degisirsin doktorunu tedbir almak en iyisi. Hakkinda hayirlisi olsun gonlune gore olur insallah :)Zaten yarinda gozukmez ise degstrcm aceleci olmayacagim bu sfer allah yardimci olacaktir insallah.rabbim mutlulugumu yarida birakmayacaktir bu sefer .ben beklerim 6 haftya kadr diger bebek 6 haftda vajinal gorunmustu benim ins bu fazla bekletmez
Muhtemelen canim zaten bebek istedgimden beri vucudum benimle oyun oynuyor resmenÜşütmüşsündür başka da bi neden olmaz heralde.
Bende günde 3 tane Progestan kapsül alıyorum kafam bi acayip oluyorGündüz mü oluyor canım. Sabah erken kalktıysan ondan da olabilir. Bi de havalar sıcak gidiyor bende mayışıyorum iyice uzanırken :)
Kanamayla birlikte canım anlam veremedimAdet zamanı derken. Adet başlamadan mı yoksa kanamayla birlikte olan bi akıntı mı
Bende uyuyakalmışım şimdi uyandım. Ağızdan alınanda sersemlik olur diyorlar ben alttan alttım yine de fenayım.Bende günde 3 tane Progestan kapsül alıyorum kafam bi acayip oluyorEşim de diyor “aşkım yine kafayı çekmişsin” diye . Sabah eşimi işe yolladıktan sonra etkisini göstermeye başlıyor sonra hop koltukta bayılıyorum öğlene kadar, elimde değil napiyim
İlginç.Kanamayla birlikte canım anlam veremedim
Bi de sabah duş almayı dene ya da mümkün olduğunca ılık suyla yıkan. O da vücuttaki spermleri öldürüyormuş.Kızlar öylece dolaşmayın ya ben yarım saat yattıktan sonra gece hemen yıkanırım yada çok çok nadir sabah erkenden yıkanırım .3 gün kaldı bata hiç adet olcakmış gibi değilim kasıklarım ağrımıyor
Kızlar ben çok kötüyüm ya. Ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum çok açım yiyemiyorum eşime beni çorba içmeyengötür onu yiyebilirim belki dedim onuda yiyemedim. Daha şimdiden napacam bu bulantıyla ya çekerim de normal mi acaba teyzemle konuştum bende adet gecikmemden önce bulantıyla anlardım dedi.
Kız ne çabuk başladı ben 5. Haftadayim tık yok maşallah canimHilal coban mide bulantısında uzman arkadaşım sana soriyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?