Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Searte simdi okudum yazdigini canim ben cok cok kotuydum su icsem cikiyodu ilac aliyorum eger o dereceysen doktoruna soyle ilac al zaten zarari yok canim 8 saat arayla gunde 3e kadar alabiliyosun

Yok ya korkulacak bisey yok canim senin bat ne zamandi gectimi bat zamani bendede olmustu asiri degil ama islaninca oldum saniyodum
Bende öylee sanıyorum canım benm bat 11 subatti geçen hafta betam 104 pazartesi 127 3gun sonra Dr sıkıntı dedi alttan muayene etti rahmin kalinlasmis gebeliğe hazır dedi yarin tekrar gidicem kimyasal olabilir dedi bide progestan 200 verdi vajinadan

Searte simdi okudum yazdigini canim ben cok cok kotuydum su icsem cikiyodu ilac aliyorum eger o dereceysen doktoruna soyle ilac al zaten zarari yok canim 8 saat arayla gunde 3e kadar alabiliyosun
Ben çıkarmıyorum ama sürekli bulantım var çook açım yemek yiyemiyorum. O zamanda içilebiliyor mu ? Yani doktor veriyor mu yoksa senin gibi olanlara mı veriyor

Anladim canim ilacta aliyomussun sabret bakalim yarinda yaz bize sonucu. Kalbini ferah tut sonucta adet olmadin kimyasal olsa simdiye degerin duser adet olurdun

Akıntı normal canım. Ama başlarda progestan iyi değilmiş. Sağlıklı olmayan bir gebelik ne yapılırsa yapılsın sonlanır dedi doktorum. O yüzden keseyi görmeden progestan vermiyoruz dedi. Sağlıksız bir gebelikse süreci uzatıyormuş atıyorum 4-5 haftalarda düşecek bebek 7-8 haftalarda düşüyormuş. Normal kanamayla atlatılacak bir gebelik ilerleyip kürtajla sonuçlanabiliyor dedi. Başta ilaç vermeyince kızmıştım içimden. Ama şimdi açıklama yapınca mantıklı geldi.
Sen bi daha ne zaman kan vereceksin canım. Kimyasal olsaydı şimdiye kadar kanaman başlardı gibi geliyor.

Ben çıkarmıyorum ama sürekli bulantım var çook açım yemek yiyemiyorum. O zamanda içilebiliyor mu ? Yani doktor veriyor mu yoksa senin gibi olanlara mı veriyor
Acile gidersen serumda verirler kuzum ben serum almak istemedim. Sen doktoruna soyle benim gibi olmana gerek yok asiri bulanti cok asiri hocbise yiyemiyorum gucten dustum de ilac onerirmisiniz kullanabilirmiyim de verir canim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…