- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Neyi canim buyur :)Hilal coban mide bulantısında uzman arkadaşım sana soriyim :))
Birazcık yukarı yazdım bak :)Neyi canim buyur :)
Oluyor kokusuz ve renksizse sorun yok diye biliyorum canim bende o kadar cok olmuyorKızlar gebelikte akıntı olurmu ya varya su gibi gelio mubarek kokusuz ama çok varya normal mi bu
Su gibi ama çok valla korkuyorum ya zaten dururum belli değilOluyor kokusuz ve renksizse sorun yok diye biliyorum canim bende o kadar cok olmuyor
Kiz sen zorla araniyosunKız ne çabuk başladı ben 5. Haftadayim tık yok maşallah canim
Yok ya korkulacak bisey yok canim senin bat ne zamandi gectimi bat zamani bendede olmustu asiri degil ama islaninca oldum saniyodumSu gibi ama çok valla korkuyorum ya zaten dururum belli değil
Valla araniyorum doğruKiz sen zorla araniyosunben artik bitse diye dualar ediyorum kolaymi saniyosun cok kotu bi durum kuzum
Bende öylee sanıyorum canım benm bat 11 subatti geçen hafta betam 104 pazartesi 127 3gun sonra Dr sıkıntı dedi alttan muayene etti rahmin kalinlasmis gebeliğe hazır dedi yarin tekrar gidicem kimyasal olabilir dedi bide progestan 200 verdi vajinadanYok ya korkulacak bisey yok canim senin bat ne zamandi gectimi bat zamani bendede olmustu asiri degil ama islaninca oldum saniyodum
Ben çıkarmıyorum ama sürekli bulantım var çook açım yemek yiyemiyorum. O zamanda içilebiliyor mu ? Yani doktor veriyor mu yoksa senin gibi olanlara mı veriyorSearte simdi okudum yazdigini canim ben cok cok kotuydum su icsem cikiyodu ilac aliyorum eger o dereceysen doktoruna soyle ilac al zaten zarari yok canim 8 saat arayla gunde 3e kadar alabiliyosun
Anladim canim ilacta aliyomussun sabret bakalim yarinda yaz bize sonucu. Kalbini ferah tut sonucta adet olmadin kimyasal olsa simdiye degerin duser adet olurdunBende öylee sanıyorum canım benm bat 11 subatti geçen hafta betam 104 pazartesi 127 3gun sonra Dr sıkıntı dedi alttan muayene etti rahmin kalinlasmis gebeliğe hazır dedi yarin tekrar gidicem kimyasal olabilir dedi bide progestan 200 verdi vajinadan
Eveet sende istiyordun bulantı heralde bence çok isteme açlıktan ölcemm :)Kız ne çabuk başladı ben 5. Haftadayim tık yok maşallah canim
Aman ben nazi baska turlu yaparim o bulanti olmasinda :)Valla araniyorum doğrubakalım değer 5000 lerde olması lazım bugün yarın :)))) naz yapasim varda biraz
Akıntı normal canım. Ama başlarda progestan iyi değilmiş. Sağlıklı olmayan bir gebelik ne yapılırsa yapılsın sonlanır dedi doktorum. O yüzden keseyi görmeden progestan vermiyoruz dedi. Sağlıksız bir gebelikse süreci uzatıyormuş atıyorum 4-5 haftalarda düşecek bebek 7-8 haftalarda düşüyormuş. Normal kanamayla atlatılacak bir gebelik ilerleyip kürtajla sonuçlanabiliyor dedi. Başta ilaç vermeyince kızmıştım içimden. Ama şimdi açıklama yapınca mantıklı geldi.Bende öylee sanıyorum canım benm bat 11 subatti geçen hafta betam 104 pazartesi 127 3 sonra Dr sıkıntı dedi alttan muayene etti rahmin kalinlasmis gebeliğe hazır dedi yarin tekrar gidicem kimyasal olabilir dedi bide progestan 200 verdi vajinadan
Napiim canım benimle olsun sağlıklı olsunda çekecez artıkk canı saolsun :)Ah canım benim. Annem de adeti gelmeden bulantıyla anlarmış ve en az 8 ay bulanırmış midesi çok çok zor geçmiş bütün hamilelikleri kadının. Allah sabır ve kolaylık versin inşallah
İnşallah canım yarina belli olur beklemek zorAnladim canim ilacta aliyomussun sabret bakalim yarinda yaz bize sonucu. Kalbini ferah tut sonucta adet olmadin kimyasal olsa simdiye degerin duser adet olurdun
Acile gidersen serumda verirler kuzum ben serum almak istemedim. Sen doktoruna soyle benim gibi olmana gerek yok asiri bulanti cok asiri hocbise yiyemiyorum gucten dustum de ilac onerirmisiniz kullanabilirmiyim de verir canim mutlakaBen çıkarmıyorum ama sürekli bulantım var çook açım yemek yiyemiyorum. O zamanda içilebiliyor mu ? Yani doktor veriyor mu yoksa senin gibi olanlara mı veriyor
Tamam teşekkürler canım konunun adı nedir ? Bakayım :)Amşn hepımızın cnm konu actım ordanherseyı yazdım bılgın olsun
Yok yok emin ol kimyasal olsa simdiye adet olurdun canim demekki yukseldi degerin insallah.İnşallah canım yarina belli olur beklemek zor
Tamam canım çok teşekkür ederimmAcile gidersen serumda verirler kuzum ben serum almak istemedim. Sen doktoruna soyle benim gibi olmana gerek yok asiri bulanti cok asiri hocbise yiyemiyorum gucten dustum de ilac onerirmisiniz kullanabilirmiyim de verir canim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?