Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oylemi diyorsun canim ya ozel bi klinikteki dr verdi yarın muayeneye cagirdi beni alttan bakacak yine valla bilmiyorum kanama yok ama gebelik de belli degil yarina da muayene bişey goremicek büyük ihtimalle

Oylemi diyorsun canim ya ozel bi klinikteki dr verdi yarın muayeneye cagirdi beni alttan bakacak yine valla bilmiyorum kanama yok ama gebelik de belli degil yarina da muayene bişey goremicek büyük ihtimalle
Belli olmaz. Pazartesiden beri yapmıyorsun. Hızlı yükselişe geçmiş olabilir. Bende az mı yükseliyor derken 4-5 kat yükselmeye başladı. Sende de öyle olursa bu yarına kadar olmasa da bi hafta içinde görürsün. Sana tavsiyem karından bakınca göremezlerse alttan muayeneye izin ver. Bende önce karından baktı. Göremiyorum deyince yüzüm düştü hemen anladı. Dur bi alttan bakıcam bi de dedi. Sakıncalı değil mi dedim. Hayır rahim ağzını geçmiyoruz normal muayene gibi düşün dedi. Hayır dememişim iyi ki. Yoksa niye göremedim diye içim içimi yerdi şu anda.
Bak ben sana örnek vereyim geçen cuma değerim 112ydi bugün en az 2500lerde dedi doktor. 6 gün gibi kısa bir sürede katlana katlana binlere geldi. İnşallah senin de öyle olacak korkma.
Ayrıca kimyasal olsaydı değer düşük olduğu için hemencecik sıfırlanır kanaman başlardı. Demekki düşmemiş yükselmiş.

Allahım ya inşallah çok sağol canım Allah bin kere razı olsun senden

Hamıleyım benım hıkayem herkese umut olsun cnm ıkıncı sayfada kalmıs
Tamam canım inceleyeceğim ... bu arada Kızlar yarın eşim varikosel ameliyatı olacak . Nolur dualarınızda eksik etmeyin . Başarılı Güzel bir ameliyat geçsin de eşim toparlansın. Bende hamil kalabileyim artık

Allahn ıznıyle cnm ıns

Kozşar 6+4 te göbegım cokmaya basşadı somdıden sıskomu olcam cok erken daha ya ;(

Sağol gülüm çok heyecanlıyım. Geçen hafta Çarşamba’dan bugüne dek ne kadar gelişti acaba
Bi anda goruveriyosun ya ultrasonda cok farkli bi duygu oluyor ya ben keseden 15 gun sonra gidince bildigin kafasi kendi belli gum gum gum kalbini duyuyosun ay cok guzel bi duygu masallah masallah diyim. Allah her isteyene yasatsin sende guzel haberlerle gel insallah cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…