- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Ne demek kuzum iyi olalimda :)Tamam canım çok teşekkür ederimm
Oylemi diyorsun canim ya ozel bi klinikteki dr verdi yarın muayeneye cagirdi beni alttan bakacak yine valla bilmiyorum kanama yok ama gebelik de belli degil yarina da muayene bişey goremicek büyük ihtimalleAkıntı normal canım. Ama başlarda progestan iyi değilmiş. Sağlıklı olmayan bir gebelik ne yapılırsa yapılsın sonlanır dedi doktorum. O yüzden keseyi görmeden progestan vermiyoruz dedi. Sağlıksız bir gebelikse süreci uzatıyormuş atıyorum 4-5 haftalarda düşecek bebek 7-8 haftalarda düşüyormuş. Normal kanamayla atlatılacak bir gebelik ilerleyip kürtajla sonuçlanabiliyor dedi. Başta ilaç vermeyince kızmıştım içimden. Ama şimdi açıklama yapınca mantıklı geldi.
Sen bi daha ne zaman kan vereceksin canım. Kimyasal olsaydı şimdiye kadar kanaman başlardı gibi geliyor.
Aynen kuzum bı basliyomus bitmiyor Muş:)))Eveet sende istiyordun bulantı heralde bence çok isteme açlıktan ölcemm :)
İnşallah canım ya dua edin ne olurrYok yok emin ol kimyasal olsa simdiye adet olurdun canim demekki yukseldi degerin insallah.
Ederim tabiki canim aklina yatmiyosa baska bi doktora git yarinda bi dene bakalim sonuc alamazsan degistir doktorunuİnşallah canım ya dua edin ne olurr
Hamıleyım benım hıkayem herkese umut olsun cnm ıkıncı sayfada kalmısTamam teşekkürler canım konunun adı nedir ? Bakayım :)
Belli olmaz. Pazartesiden beri yapmıyorsun. Hızlı yükselişe geçmiş olabilir. Bende az mı yükseliyor derken 4-5 kat yükselmeye başladı. Sende de öyle olursa bu yarına kadar olmasa da bi hafta içinde görürsün. Sana tavsiyem karından bakınca göremezlerse alttan muayeneye izin ver. Bende önce karından baktı. Göremiyorum deyince yüzüm düştü hemen anladı. Dur bi alttan bakıcam bi de dedi. Sakıncalı değil mi dedim. Hayır rahim ağzını geçmiyoruz normal muayene gibi düşün dedi. Hayır dememişim iyi ki. Yoksa niye göremedim diye içim içimi yerdi şu anda.Oylemi diyorsun canim ya ozel bi klinikteki dr verdi yarın muayeneye cagirdi beni alttan bakacak yine valla bilmiyorum kanama yok ama gebelik de belli degil yarina da muayene bişey goremicek büyük ihtimalle
Allahım ya inşallah çok sağol canım Allah bin kere razı olsun sendenBelli olmaz. Pazartesiden beri yapmıyorsun. Hızlı yükselişe geçmiş olabilir. Bende az mı yükseliyor derken 4-5 kat yükselmeye başladı. Sende de öyle olursa bu yarına kadar olmasa da bi hafta içinde görürsün. Sana tavsiyem karından bakınca göremezlerse alttan muayeneye izin ver. Bende önce karından baktı. Göremiyorum deyince yüzüm düştü hemen anladı. Dur bi alttan bakıcam bi de dedi. Sakıncalı değil mi dedim. Hayır rahim ağzını geçmiyoruz normal muayene gibi düşün dedi. Hayır dememişim iyi ki. Yoksa niye göremedim diye içim içimi yerdi şu anda.
Bak ben sana örnek vereyim geçen cuma değerim 112ydi bugün en az 2500lerde dedi doktor. 6 gün gibi kısa bir sürede katlana katlana binlere geldi. İnşallah senin de öyle olacak korkma.
Ayrıca kimyasal olsaydı değer düşük olduğu için hemencecik düşer kanaman başlardı. Demekki düşmemiş yükselmiş.
Cümlemizden canım. Bize güzel haberler vereceksin inanıyorum ben. Yarın görünmese de sıkma canını olur mu daha erken.Allahım ya inşallah çok sağol canım Allah bin kere razı olsun senden
Tamam canım inceleyeceğim ... bu arada Kızlar yarın eşim varikosel ameliyatı olacak . Nolur dualarınızda eksik etmeyin . Başarılı Güzel bir ameliyat geçsin de eşim toparlansın. Bende hamil kalabileyim artıkHamıleyım benım hıkayem herkese umut olsun cnm ıkıncı sayfada kalmıs
Cümlemizden canım. Bize güzel haberler vereceksin inanıyorum ben. Yarın görünmese de sıkma canını olur mu daha erken.
İnşallah canımSorun olmasinda canim inşallah
Allahn ıznıyle cnm ınsTamam canım inceleyeceğim ... bu arada Kızlar yarın eşim varikosel ameliyatı olacak . Nolur dualarınızda eksik etmeyin . Başarılı Güzel bir ameliyat geçsin de eşim toparlansın. Bende hamil kalabileyim artık
Insallah canim dualarimiz seninle :)Kızlar yarın öğlen doktor randevum var, bebişim ne durumda nasıl/ne kadar gelişmiş göreceğim. Nolur dua edin herşey yolunda olsun iyi haberlerle döneyim
Sağol gülüm çok heyecanlıyım. Geçen hafta Çarşamba’dan bugüne dek ne kadar gelişti acabaInsallah canim dualarimiz seninle :)
Ay masallah ya senın bebıs te buyumus cnm harıkaSağol gülüm çok heyecanlıyım. Geçen hafta Çarşamba’dan bugüne dek ne kadar gelişti acaba
Adet oldum az önce ve 25 gün yine döngü 2 aydır böyle anlamadım marta kaldı artıkBi de sabah duş almayı dene ya da mümkün olduğunca ılık suyla yıkan. O da vücuttaki spermleri öldürüyormuş.
Bi anda goruveriyosun ya ultrasonda cok farkli bi duygu oluyor ya ben keseden 15 gun sonra gidince bildigin kafasi kendi belli gum gum gum kalbini duyuyosun ay cok guzel bi duygu masallah masallah diyim. Allah her isteyene yasatsin sende guzel haberlerle gel insallah canoSağol gülüm çok heyecanlıyım. Geçen hafta Çarşamba’dan bugüne dek ne kadar gelişti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?