Hayırlısı canım sıkma canını. Bu ay ilişki üzerine kalkmadan uyuyup sabah duş almayı dene.Adet oldum az önce ve 25 gün yine döngü 2 aydır böyle anlamadım marta kaldı artık
Keseden 2 hafta sonra bebek şekil olarak belli oluyor mu :) ayy heyecanlandımBi anda goruveriyosun ya ultrasonda cok farkli bi duygu oluyor ya ben keseden 15 gun sonra gidince bildigin kafasi kendi belli gum gum gum kalbini duyuyosun ay cok guzel bi duygu masallah masallah diyim. Allah her isteyene yasatsin sende guzel haberlerle gel insallah cano
Bence kocaman oldu :) annesini sevindirecek :)Kızlar yarın öğlen doktor randevum var, bebişim ne durumda nasıl/ne kadar gelişmiş göreceğim. Nolur dua edin herşey yolunda olsun iyi haberlerle döneyim
Benim 4 haftadan sonra başladı:) Rahim hızlı gelişiyor normal dedi doktor. Haftada 400 gr'a kadar kilo almam normalmiş öyle dediydi :)Kozşar 6+4 te göbegım cokmaya basşadı somdıden sıskomu olcam cok erken daha ya ;(
2 aydır tam 25 gün döngüler anlamadım neden erken yumurtluyorum ve bu ay 12. Gün yumurtladım ve 11. Gün ilişki olmuştu daha da olmamıştı o da tutmamışHayırlısı canım sıkma canını. Bu ay ilişki üzerine kalkmadan uyuyup sabah duş almayı dene.
Evet canim tabiki belli oluyor sana ozelden atabilirsem atarim goruntuyu denerim bi olursa pek beceremiyorum ama :)Keseden 2 hafta sonra bebek şekil olarak belli oluyor mu :) ayy heyecanlandım
Gece uyanıp idrarını yaptıysan ondan çıkmamıştır canım. Bekleyen idrarda btcg artar.Kızlar birde size birşey söylicem. Hamilelik testi ilk idrarla yapılması gerekiyormuş ya o bende tutmadı. İlk idrarımla yaptığım silik çıktı sonra 2 saat tutup yaptığımda net çıktı. Bugünde aynı şeyi yaptım ikinci yine daha koyu çıktı. Bilginiz olsun dedim.
Bence kocaman oldu :) annesini sevindirecek :)
Kalp atışını duymuşmuydun canım sen ?
Canım ben gece mümkün değil lavaboya kalkmam hatta hiç kalkmam :)) uykum ağırdır gece yatarım sabah kalkarım. Gerçekten bende şaşırdım ama öyle oldu.Gece uyanıp idrarını yaptıysan ondan çıkmamıştır canım. Bekleyen idrarda btcg artar.
Canmm napıyorsun nasılsın neler yaptın görüşmeyeliBu ay bütün testler yapilacak canim bakalim sorun neymis herne gerekiyorsa yaptircaz esimle insallah kisa zamanda guzel haberler aliriz
Ben de şimdiye kadar hiç ilk idrarla yapmadım. Hep de koyu çıktı gerçekten.Canım ben gece mümkün değil lavaboya kalkmam hatta hiç kalkmam :)) uykum ağırdır gece yatarım sabah kalkarım. Gerçekten bende şaşırdım ama öyle oldu.
Ayy ne güzel olur. :) hadi inşallahYok kuzu henüz duymadık. Belki yarın bi sürpriz yapar bize çekirdeğimiz :)
Bişey olmaz canım korkma. Dediydi dersin. Sancı normal. Adet sancısı gibi oluyor. Ne zaman çıkacakmış?Kızlar acile geldik rahmimde sancım var kan verdim bekliyorum korkuyorum dua edin
İlginç. Demekki bünyeden bünyeye değişiyor. Bende gündüz yapınca silik çıkıyor ilk idrarla koyu çıkıyor.Canım ben gece mümkün değil lavaboya kalkmam hatta hiç kalkmam :)) uykum ağırdır gece yatarım sabah kalkarım. Gerçekten bende şaşırdım ama öyle oldu.
Sonuç çıkar çıkmaz yaz canım. Uyumıycam seni bekliyorumKızlar acile geldik rahmimde sancım var kan verdim bekliyorum korkuyorum dua edin
İnşallah canım baya agridi ama bıçak saplanır gibi sonuç ciksin yazarimSonuç çıkar çıkmaz yaz canım. Uyumıycam seni bekliyorum
İçini ferah tut canım. İyi sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle. Bizde de oldu hep o.İnşallah canım baya agridi ama bıçak saplanır gibi sonuç ciksin yazarim
Ayy allahim ne olurİçini ferah tut canım. İyi sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle. Bizde de oldu hep o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?