Ne zaman çıkacak süre verdiler miAyy allahim ne olur
1 saat kaldı canimNe zaman çıkacak süre verdiler mi
Tamam canım. O 1 saat de geçmez şimdi sizin için.1 saat kaldı canim
Geçmiyor canım ya olucem meraktnTamam canım. O 1 saat de geçmez şimdi sizin için.
Yakınlarda kafe falan yok mu canım. Gidin bi çay için kafanızı dağıtın. Ben acile gittiğimde öyle yapıyorum:) koridorlarda zaman geçmek bilmiyor.Geçmiyor canım ya olucem meraktn
canım selam :) bulantın falan var mı? nasıl gidiyo hamilelik?Evet canim tabiki belli oluyor sana ozelden atabilirsem atarim goruntuyu denerim bi olursa pek beceremiyorum ama :)
Anam ben hıc alısık degılım oyle seylere kıloya hayır amaBenim 4 haftadan sonra başladı:) Rahim hızlı gelişiyor normal dedi doktor. Haftada 400 gr'a kadar kilo almam normalmiş öyle dediydi :)
Canim hormon tahlili ver istersen2 aydır tam 25 gün döngüler anlamadım neden erken yumurtluyorum ve bu ay 12. Gün yumurtladım ve 11. Gün ilişki olmuştu daha da olmamıştı o da tutmamış
Canim her hastanenin farkli oluo olcum degeri hassasligi kendi dr git bnce orda yaptr sen rahat tut yuregini allah kerimdir@efulimmM canım kusura bakma kötü oldum girmedim eşimde buraya girmeme kızdı Bayaa simdi acildeki Dr onceki sonucladi bilmediği icin direk hamilesin dedi çok yeni falan dedi dedim değer kac 137 duyunca gittim zaten bu değer artmıyor kizlar Dr dedim değerleri o da sen hepsini farklı yerlerde yaptırdın olmaz dedi ayni yerde olması lazımmış ama şimdi ne bu napayim bilemedim
Estağfurullah canım. Doktor doğru söylemiş. Beni de uyardılar o konuda ama ben devlete de özele de sağlık ocağına da kan verdim. Niye artış olmuyor yeterince anlamadım. Bat geçmemiş olsa tamam diycem ama geçti. Bende anlamadım valla. Kimyasal olsaydı düşerdi çoktan kanaman başlardı. Neyse eşinin dediği gibi yap biraz kafanı dinle zamana bırak. Bakalım ne olacak.@efulimmM canım kusura bakma kötü oldum girmedim eşimde buraya girmeme kızdı Bayaa simdi acildeki Dr onceki sonucladi bilmediği icin direk hamilesin dedi çok yeni falan dedi dedim değer kac 137 duyunca gittim zaten bu değer artmıyor kizlar Dr dedim değerleri o da sen hepsini farklı yerlerde yaptırdın olmaz dedi ayni yerde olması lazımmış ama şimdi ne bu napayim bilemedim
Bende alışık değilim canım. Kendimi bildim bileli kilo almak için uğraştım. Şimdi aman fazla almayayım diye işi baştan sıkı tutmaya çalışıyorum :) nerden nereyeAnam ben hıc alısık degılım oyle seylere kıloya hayır ama
Bi anda goruveriyosun ya ultrasonda cok farkli bi duygu oluyor ya ben keseden 15 gun sonra gidince bildigin kafasi kendi belli gum gum gum kalbini duyuyosun ay cok guzel bi duygu masallah masallah diyim. Allah her isteyene yasatsin sende guzel haberlerle gel insallah cano
Bende cok asırı degıldn bıkac kılo fazlam vardı goguslerım buyuk benımnası bı sekıle gırıcem hıc bılmıyorum senın karnın daha cabuk cıkar zayıfsan cok cnm ıcıncu ayda cıksın ya ahahahah gercı ben bı hafta sonra 8 ı birircemBende alışık değilim canım. Kendimi bildim bileli kilo almak için uğraştım. Şimdi aman fazla almayayım diye işi baştan sıkı tutmaya çalışıyorum :) nerden nereye
O nasıl yalancı gebelık nasıl bısey ıs gec dollenmedır belkı bebek az da olsa gerıden gelıyodur alttan bakmadmıCanım yaa benim moralim çok bozuldu iş yerinde yalancı gebelik olabiliyo falan dediler şimdi benim sat a göre 6+5 ama doktor 5+5 olabilir dedi ve kesede bebek görünmedi sence normal mi bu durumHilal coban
Aleykumselamcanım selam :) bulantın falan var mı? nasıl gidiyo hamilelik?
Canim ultrasonla senin hesapladigin ayni gitmiyor maalesef. Bendede ayni gitmedi. Sen bugunmu gidecektin doktora erkendir daha kafani yorma zaman taniCanım yaa benim moralim çok bozuldu iş yerinde yalancı gebelik olabiliyo falan dediler şimdi benim sat a göre 6+5 ama doktor 5+5 olabilir dedi ve kesede bebek görünmedi sence normal mi bu durumHilal coban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?