yok alttan bakmadı canım karından sadece kesede bebek olmuomuş sadece kese oluomuş yalancıda falan filanO nasıl yalancı gebelık nasıl bısey ıs gec dollenmedır belkı bebek az da olsa gerıden gelıyodur alttan bakmadmı
Dün gittim görünmedi 10gün sonra gel dedi canımCanim ultrasonla senin hesapladigin ayni gitmiyor maalesef. Bendede ayni gitmedi. Sen bugunmu gidecektin doktora erkendir daha kafani yorma zaman tani
Bence bu kiloları baştan almamak lazım. Sonrası iyice artıyor çünkü. Önünü alamayız. Bi de benim derim ince çatlamaya çok müsait bir yapım var. O yüzden şimdiden işi sıkı tutayım diyorum karnım büyümeden başliim. Bi fikrin var mı bu konuda canım? Vazelin esneklik veriyormuş deriye onu düşünüyorum şimdilik bi de badem sütü.Bende cok asırı degıldn bıkac kılo fazlam vardı goguslerım buyuk benımnası bı sekıle gırıcem hıc bılmıyorum senın karnın daha cabuk cıkar zayıfsan cok cnm ıcıncu ayda cıksın ya ahahahah gercı ben bı hafta sonra 8 ı birircem
Tamam yani normal canim gorunmemesi sen bos gebelikten bahsediyosun ama ondan bahsetmek icin cok cok erken. O sacma sapan konusup insanlari strese sokan bos bogazlilari dinleme sen. 7.haftaya kadar bekleyip goren bile var canim hem dedim ultrasonla senin tahminin bir degil bunu bilerek dusun kuzumDün gittim görünmedi 10gün sonra gel dedi canım
Boş gebelik o adı ne zamandan beri değiştiyse. Alttan baktırsaydın keşke. Şimdi o 10 gün geçmek bilmez.yok alttan bakmadı canım karından sadece kesede bebek olmuomuş sadece kese oluomuş yalancıda falan filan
Kıllanma yapabılır cnm pnlar bıo bılmmı oyle seyler var arastırıcam benımde catlaklar var vucutta sısınce ıyıce catlıcak emınım valla sımdı cevı faşan yemem lazm cnm ıstemıyo bende dıkkat etcem bıraz da ameyve yıcem acıkınca daha cok kullanan varmıkı sorsakBence bu kiloları baştan almamak lazım. Sonrası iyice artıyor çünkü. Önünü alamayız. Bi de benim derim ince çatlamaya çok müsait bir yapım var. O yüzden şimdiden işi sıkı tutayım diyorum karnım büyümeden başliim. Bi fikrin var mı bu konuda canım? Vazelin esneklik veriyormuş deriye onu düşünüyorum şimdilik bi de badem sütü.
yok alttan bakmadı canım karından sadece kesede bebek olmuomuş sadece kese oluomuş yalancıda falan filan
Canim herkes cok bilmis oluyor prof oluyor dinleme kimseyi dr unu dinle istersen baska dr git tek dr la kalmaCanım yaa benim moralim çok bozuldu iş yerinde yalancı gebelik olabiliyo falan dediler şimdi benim sat a göre 6+5 ama doktor 5+5 olabilir dedi ve kesede bebek görünmedi sence normal mi bu durumHilal coban
Merhaba, hoşgeldinn. Hayırlısı olsun bakalım :)Merhaba herkese
Sadece ilk sayfayı okuyabildim
Ben de bebek sahibi olmaya çalışıyorum.
Gerçi bu daha ilk denememiz
Bat 25 şubat
28 yaşındayım. 6 senelik evliyim.
Ovulasyon günümden 5 gün geçti.
Cok hafıf cozgı bar sankk yarın ılk ıdrarla tekrarla daha net cıkarKızlar şurada bişiy görüyor musunuz?
Sanki evett var gibi ama lütfen kan falan verme bata kadar idrarla devam ettKızlar şurada bişiy görüyor musunuz?
Ay yok kan filan vermem daha 8 gün var bata belki kimyasallar da düşer belli olmaz.Sanki evett var gibi ama lütfen kan falan verme bata kadar idrarla devam ett
Çok zorlayınca ince kıl gibi bir çizgi görünüyor canım var sanki yaa :)Kızlar şurada bişiy görüyor musunuz?
Sanki evett var gibi ama lütfen kan falan verme bata kadar idrarla devam ett
Canım seartenin mesajını alıntılayıp yeni fotoğraf ekledim ona da baksana biÇok zorlayınca ince kıl gibi bir çizgi görünüyor canım var sanki yaa :)
Ee bu haliyle baya baya varrCanım Bask daha yakından çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?