Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bu kiloları baştan almamak lazım. Sonrası iyice artıyor çünkü. Önünü alamayız. Bi de benim derim ince çatlamaya çok müsait bir yapım var. O yüzden şimdiden işi sıkı tutayım diyorum karnım büyümeden başliim. Bi fikrin var mı bu konuda canım? Vazelin esneklik veriyormuş deriye onu düşünüyorum şimdilik bi de badem sütü.

Dün gittim görünmedi 10gün sonra gel dedi canım
Tamam yani normal canim gorunmemesi sen bos gebelikten bahsediyosun ama ondan bahsetmek icin cok cok erken. O sacma sapan konusup insanlari strese sokan bos bogazlilari dinleme sen. 7.haftaya kadar bekleyip goren bile var canim hem dedim ultrasonla senin tahminin bir degil bunu bilerek dusun kuzum

Kıllanma yapabılır cnm pnlar bıo bılmmı oyle seyler var arastırıcam benımde catlaklar var vucutta sısınce ıyıce catlıcak emınım valla sımdı cevı faşan yemem lazm cnm ıstemıyo bende dıkkat etcem bıraz da ameyve yıcem acıkınca daha cok kullanan varmıkı sorsak

Merhaba herkese
Sadece ilk sayfayı okuyabildim
Ben de bebek sahibi olmaya çalışıyorum.

Gerçi bu daha ilk denememiz
Bat 25 şubat

28 yaşındayım. 6 senelik evliyim.
Ovulasyon günümden 5 gün geçti.

Canım yaa benim moralim çok bozuldu iş yerinde yalancı gebelik olabiliyo falan dediler şimdi benim sat a göre 6+5 ama doktor 5+5 olabilir dedi ve kesede bebek görünmedi sence normal mi bu durum Hilal coban
Canim herkes cok bilmis oluyor prof oluyor dinleme kimseyi dr unu dinle istersen baska dr git tek dr la kalma

E Efulimm41 Günaydın kızlaar. Benden size tavsiyee meraktan çatlayınnn ama sakın battan önce kan falan vermeyin. İnanın böyle beklemek o kadar zor ki.. bugün tekrar vericem bakalım. @Efulimm41 canım sence kaç çıkar değer en az yani çıkması lazım orada moralim bozulmasın boşuna biliyimde az çok.

Kızlar şurada bişiy görüyor musunuz?

Eklentiler

• 634F8F70-DAD4-4267-8AD7-646C70ADCD81.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 59
  • D5747473-5B12-45D4-9F7F-8065DEE1F243.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 75248236-26B6-47EE-8927-E5E714013D73.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…