8 gün mü var mümkün değil bu testle yumurtlama takibi yaptın mıAy yok kan filan vermem daha 8 gün var bata belki kimyasallar da düşer belli olmaz.
Evet canım tam 8 gün var. Yumurta takibi yaptım ama yumurta günü ilişki olmamıştı. İki gün önce de yaptık gebelik testi onda yoktu.8 gün mü var mümkün değil bu testle yumurtlama takibi yaptın mı
Var canım kesin gördüm hayırlı olsun :)Canım seartenin mesajını alıntılayıp yeni fotoğraf ekledim ona da baksana bi
Canım yumurtlamanın kaçıncı günü. 9. Günü benim gölge çıktı 10. Gün pembeleşti. Ama herkeste farklı çıkıyor kıyaslama yapmak için söylemiyoum bilgi amaçlıEvet canım tam 8 gün var. Yumurta takibi yaptım ama yumurta günü ilişki olmamıştı. İki gün önce de yaptık gebelik testi onda yoktu.
Mesela yvz arkadşaımız var ya 8. Gün çıkmıştı onda yumurtlamanınEvet canım tam 8 gün var. Yumurta takibi yaptım ama yumurta günü ilişki olmamıştı. İki gün önce de yaptık gebelik testi onda yoktu.
Canım bak şimdi ayın 10 u yumurtlama benim en son ilişkim ayın 8 inde oldu. Son ilişkimden bu yana 9 gün geçmiş yumurtlamadan beri de 7 gün geçmiş.Canım yumurtlamanın kaçıncı günü. 9. Günü benim gölge çıktı 10. Gün pembeleşti. Ama herkeste farklı çıkıyor kıyaslama yapmak için söylemiyoum bilgi amaçlı
Ayy bi hamişimiz daha mı var. Hayırlı olsun canım. Devamı da sağlıkla gelir inşallah.Canım Bask daha yakından çektim.
Ahhah hayırlı ve sağlıklı şekilde gelir inşallah. Bata 8 var canım. Yumurtlamadan sonraki 14. Gün olarak hesaplıyorum.Ayy bi hamişimiz daha mı var. Hayırlı olsun canım. Devamı da sağlıkla gelir inşallah.bat'a kaç gün var
Ewet gordum ben cok silikKızlar şurada bişiy görüyor musunuz?
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah.Ewet gordum ben cok silik
2 katına çıkmalı canım 30larda olsa yeterli. 1-2 kere yükselişi görsen için rahat bi şekilde beklersin.
Eğer dayanabilirim dersen bat'ı bekle kimyasal olmadığı garantilleştikten sonra. Gerçi 1-2 kere kan versen kimyasal olup olmayacağı aşağı yukarı ortaya çıkar. Biz erken öğrendik zaman geçmiyor da sen napcan:) sen bizden de erken öğrendinEşime söylesem mi ki acaba?
Haftaya perşembeye kadar dayansam yeter cuma bat zaten. Elli kere kan vermek istemiyorum. Korkarım. Diğer ikisinde de bir kere kan vermiştim.Eğer dayanabilirim dersen bat'ı bekle kimyasal olmadığı garantilleştikten sonra. Gerçi 1-2 kere kan versen kimyasal olup olmayacağı aşağı yukarı ortaya çıkar. Biz erken öğrendik zaman geçmiyor da sen napcan:) sen bizden de erken öğrendin
Süper o zaman. Kan vermeden durabilirim dersen Harika. Evde idrar testiyle artışı gözlemlersin.Ay yok kan filan vermem daha 8 gün var bata belki kimyasallar da düşer belli olmaz.
Çok erken olmuş yaa. 6ncı günde çıkmış. Valla benim kanda bile çıkmadıydı o süredeAhhah hayırlı ve sağlıklı şekilde gelir inşallah. Bata 8 var canım. Yumurtlamadan sonraki 14. Gün olarak hesaplıyorum.
Ayy evet işi zoor. İkiz midir nedir ne çabuk çıkmışşEğer dayanabilirim dersen bat'ı bekle kimyasal olmadığı garantilleştikten sonra. Gerçi 1-2 kere kan versen kimyasal olup olmayacağı aşağı yukarı ortaya çıkar. Biz erken öğrendik zaman geçmiyor da sen napcan:) sen bizden de erken öğrendin
Tamam canım bakalım inşallah bugünden sonra tekrar veriyim mi2 katına çıkmalı canım 30larda olsa yeterli. 1-2 kere yükselişi görsen için rahat bi şekilde beklersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?