Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım tam 8 gün var. Yumurta takibi yaptım ama yumurta günü ilişki olmamıştı. İki gün önce de yaptık gebelik testi onda yoktu.
Canım yumurtlamanın kaçıncı günü. 9. Günü benim gölge çıktı 10. Gün pembeleşti. Ama herkeste farklı çıkıyor kıyaslama yapmak için söylemiyoum bilgi amaçlı

Canım yumurtlamanın kaçıncı günü. 9. Günü benim gölge çıktı 10. Gün pembeleşti. Ama herkeste farklı çıkıyor kıyaslama yapmak için söylemiyoum bilgi amaçlı
Canım bak şimdi ayın 10 u yumurtlama benim en son ilişkim ayın 8 inde oldu. Son ilişkimden bu yana 9 gün geçmiş yumurtlamadan beri de 7 gün geçmiş.

Eklentiler

• 891405C2-DF61-440D-B83F-F255E0CFEE88.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 57
İlk resimler testi yaptığım zamandı.

Şimdi çektiğim de yaptıktan 15 dakika sonrası. Şaşkınım açıkçası hiç beklemiyordum. Gece tuvalete kalkıp da şüphelendim.

Eklentiler

• 9CB1F689-C2DA-4F4A-8CA5-92D2683D40FB.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 61
2 katına çıkmalı canım 30larda olsa yeterli. 1-2 kere yükselişi görsen için rahat bi şekilde beklersin.

Eşime söylesem mi ki acaba?
Eğer dayanabilirim dersen bat'ı bekle kimyasal olmadığı garantilleştikten sonra. Gerçi 1-2 kere kan versen kimyasal olup olmayacağı aşağı yukarı ortaya çıkar. Biz erken öğrendik zaman geçmiyor da sen napcan:) sen bizden de erken öğrendin

Haftaya perşembeye kadar dayansam yeter cuma bat zaten. Elli kere kan vermek istemiyorum. Korkarım. Diğer ikisinde de bir kere kan vermiştim.

Ayy evet işi zoor. İkiz midir nedir ne çabuk çıkmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…