Olabilir öyle bişey. Normal bi durum değil bence.Ayy evet işi zoor. İkiz midir nedir ne çabuk çıkmışş
Yine çoğul olmasın bu yaÇok erken olmuş yaa. 6ncı günde çıkmış. Valla benim kanda bile çıkmadıydı o sürede
Haftaya salı ver bi daha. 4 gün sonra hesaplaması kolay olur. En az 2 artış görmek istiyor doktorlar. Sonra da keseyi beklersin daha kan vermezsin.Tamam canım bakalım inşallah bugünden sonra tekrar veriyim mi
Bencede ama ovu kullanmamış heralde takvima göre 10 diyor diye anladım ben öncede olmuş olabilirOlabilir öyle bişey. Normal bi durum değil bence.
Tamam canımHaftaya salı ver bi daha. 4 gün sonra hesaplaması kolay olur. En az 2 artış görmek istiyor doktorlar. Sonra da keseyi beklersin daha kan vermezsin.
Ne yazıkki olabilir canımYine çoğul olmasın bu ya
Öyledir inşallahBencede ama ovu kullanmamış heralde takvima göre 10 diyor diye anladım ben öncede olmuş olabilir
Aynen yarın ilk idrarla bi daha yapalım bakalım basıl çıkacak?Süper o zaman. Kan vermeden durabilirim dersen Harika. Evde idrar testiyle artışı gözlemlersin.
Ne yazıkki olabilir canımsizin genlerde bolca var sanırım yine denk geldi. Belki ikizdir ama üçüz değildir.
Günaydın tatlımm naptın hiç test falan yaptın mııgÜNAYDIN KIZLAR :)
Hayırlı olsun canım sağlıklı bi gebelik olsun inşallah :)Haftaya perşembeye kadar dayansam yeter cuma bat zaten. Elli kere kan vermek istemiyorum. Korkarım. Diğer ikisinde de bir kere kan vermiştim.
Allahım sağlıksını versin de istediğim tekiz ya çok çok zor olur. İlk çocuk ikiz olsa tamam daNe yazıkki olabilir canımsizin genlerde bolca var sanırım yine denk geldi. Belki ikizdir ama üçüz değildir.
Sen yumurtlama takibi yapmadın mı canım. O zaman erken yumurtlamış olabilirsin Bs001 gibi. Belli olmaz ki.Aynen yarın ilk idrarla bi daha yapalım bakalım basıl çıkacak?
Kızlar şimdi ben adeti 30 gündem hesaplıyorum ama eğer bu ay 28 olacaktaysa da 5 gün kalmış denk oluyor.
Öyle valla zaten 1 çocuk var. Hakkında hayırlısı olsun diyelim. Olursa da başın gözün üstüne kabul edeceksin yapacak bişey yok.Allahım sağlıksını versin de istediğim tekiz ya çok çok zor olur. İlk çocuk ikiz olsa tamam da
İkiz olunca 2 kese oluyor zaten bildiğim kadarıyla. Genlerle alakalı gerçekten bir 3üz hamilelik geçirmiş zaten bunda da olabilir erken çıkmasına bakarsak. Ama yumurtlama takibi yapmamış erken yumurtlamış olabilir.Vıy ıkız ucuzmu abov genlerden oluyo dımı benım kesenın ıcınde bıtanecık bebıs varso
Acilde ki doktor ne dedi canım.Gerçekten garip bir durum ya kafam allak bullak bugun özelde randevum var 2 de oraya gidicem artık netlessin bu durum ya
Yaptım canım 17. Gün pik oldu 12. Günde başlamıştım test yapmaya haftadır atayım bırayaSen yumurtlama takibi yapmadın mı canım. O zaman erken yumurtlamış olabilirsin Bs001 gibi. Belli olmaz ki.
Adam değere gore hamilesin dedi o kadar dedim degwelerim bunlar ama dedi farklı yeerlerde yapılmış ondan olabilir dedi ooof Allahım nasil bişeydir bu yaAcilde ki doktor ne dedi canım.
Aaaa evet. Adetin 17+14 = 31 gün o zaman.Yaptım canım 17. Gün pik oldu 12. Günde başlamıştım test yapmaya haftadır atayım bıraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?