Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haftaya perşembeye kadar dayansam yeter cuma bat zaten. Elli kere kan vermek istemiyorum. Korkarım. Diğer ikisinde de bir kere kan vermiştim.
Hayırlı olsun canım sağlıklı bi gebelik olsun inşallah :)

Maşallah size yaa darısı bizim basımıza inş :)

Senella ne alemdesin kuzum var mı bişeyler :)
Searte yok bebeğim yapmıcam test ama yok bu ay yaa ben biliyorum hiç hissetmiyorum :)

Yalnız kuzum dün akşam ilişki oldu bizim ama ağlıcaktm nerdeyse kasıklarım çok feci acıdı yani resmen eziyetti bir an önce bitsin diye bekledim öyle diyim yani

o neden oldu anlamadım yaaa eşim de niye söylemedin die kızdı bana

Son düzenleme:
Aynen yarın ilk idrarla bi daha yapalım bakalım basıl çıkacak?

Kızlar şimdi ben adeti 30 gündem hesaplıyorum ama eğer bu ay 28 olacaktaysa da 5 gün kalmış denk oluyor.
Sen yumurtlama takibi yapmadın mı canım. O zaman erken yumurtlamış olabilirsin Bs001 gibi. Belli olmaz ki.

Gerçekten garip bir durum ya kafam allak bullak bugun özelde randevum var 2 de oraya gidicem artık netlessin bu durum ya

Vıy ıkız ucuzmu abov genlerden oluyo dımı benım kesenın ıcınde bıtanecık bebıs varso
İkiz olunca 2 kese oluyor zaten bildiğim kadarıyla. Genlerle alakalı gerçekten bir 3üz hamilelik geçirmiş zaten bunda da olabilir erken çıkmasına bakarsak. Ama yumurtlama takibi yapmamış erken yumurtlamış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…