Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adam değere gore hamilesin dedi o kadar dedim degwelerim bunlar ama dedi farklı yeerlerde yapılmış ondan olabilir dedi ooof Allahım nasil bişeydir bu ya
Özelde iyi bi bakarlar canım moralini yüksek tut. Yoksa da en azından sağlıklı bir gebelik oluşabiliyor dersin. Zaten bi sonraki ayı değerlendirirsen hemen hamile kalırsın akrabalarınıza da 1 ay geriden geliyor çocuk falan dersiniz. En kötüsünü düşündüğümüzde bile bir çıkış yolu var böyle düşün. Tabi inşallah sağlıklı bir gebeliğe dönüşür bir an önce.

Evet olabılır ıkız zor ıs tabı erken cıktıysa bukdr ıhtımal yuksek sen nezaman gıdıceksın ben agzıma kraker atmaya basladm oglen yemegıne 1 saatm var

İnşallah canım ama umudum yok degerin az artmasi normal degil esim bunu anlamiyor herkeste aynı olmayabilir diyor çok zor bi durum ama kimse beni anlamiyor

Evet olabılır ıkız zor ıs tabı erken cıktıysa bukdr ıhtımal yuksek sen nezaman gıdıceksın ben agzıma kraker atmaya basladm oglen yemegıne 1 saatm var
Ben dün gittim ya bugün gitmiycem. Ailemin yanına gidiyorum 1 haftalığıma 2de otobüsüm var hazırlanıyorum şimdi. Eşim bunalıma girdi resmen surat asıyor gözleri dolu dolu oturuyor gün boyunca. Bebeğin ultrason fotoğrafını öpüyor anneyle beni bırakıyor musunuz diyor
İstersen gitmem diyorum bebeğin sağlığı için gitmen gerekiyor işi mi bıraksam diyor delirecem

İnşallah canım ama umudum yok degerin az artmasi normal degil esim bunu anlamiyor herkeste aynı olmayabilir diyor çok zor bi durum ama kimse beni anlamiyor
Eşini hazırla bu duruma canım. Çünkü özelde doktorun yanına kadar girebilecek. Pat diye yüzüne kötü bişey söylerse çok morali bozulur. Hazırla sen onu her iki duruma da.

Benimde son ilişkimde öyle oldu canım birdahada olmadı zaten adam yanıma yaklaşmıyor özledin mi beni diyorum bilerek yok yok hamilesn sen özlemedim diyor :)) yapmaa bakalım gecikmesini bekle en iyisiii

Yaaa bu adamlarr bizden daha duygusalmış meğerr :) ben eşimi yıllardır tanırım hiçböyle görmemiştim çok başka birşeymiş be diyor gözlerinin içi parlıyor canım benim ya banyoya giriyorum ben dedim dün girmesen olmaz mı dedi neden dedim ya bebeğe birşey olursa diyor saçmalama kokiyim mi dedim :) eşime daha çok aşık oldum sizlerdede öyle oldu mu :)

Benimde son ilişkimde öyle oldu canım birdahada olmadı zaten adam yanıma yaklaşmıyor özledin mi beni diyorum bilerek yok yok hamilesn sen özlemedim diyor :)) yapmaa bakalım gecikmesini bekle en iyisiii
Hahaha valla benimkine diyorum ki dün aksam yahu nie bu kadar canım yandı bebek falan olmasın diyorum yok canım daha neler diyo istiyo ama kafasnda hiç bebek hayali kurmuyo olursa arada bir bebek oldgunu bile unutabilir yani o derece
Sonra da diyo kalk hastaneye gidelim o kadar niye kötü oldun sen diyo ruh hastası benim kocam yaaa

Valla inat ettim ama zor duruyorum yapsam mı yapmasam mı diye
Hep senin yüzünden battaşımsın die sende çıktı die benim de iştahım kabardı yoksa hiç hevesim yoktu yapmak için ahahaha

Yaaaa kıyamam nasıl da düşünürmüş :) bi de babalar bebek doğmadan hissetmez babalığı derler maşallah maşallah hep böyle olsunlar :)

Canım ben adet oldum. Üstelik erkenden bu ay bişey olmadı.

Kızlar sperm testini yorumlar mısınız.

Eklentiler

• Screenshot_20180216-115158.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 38
allahım yaa. Çok tatlı. Valla kıymet bilinmek sakınılmak çok güzel. Biraz abartıyorlar ama olsun

Sen nıye annene gıdıyosun cnm zıyaretemıntabı dıkkat edersn annen senı besler oh gelsın kılolar bebısınde gelısır ne gzl keske benımde ımkanım olsa ama calısıyorum özledım hem gecen hafta geldıler ama

Benimki de öyle diyor ama resmen uykusunda taciz ediyor beni
Valla 2 hafta dedi doktor yapacak bişey yok:)

Aaaa ben kaçırmışım onu :/
Tühhh neyse merak etme gelirim ben de 2 güne peşinden öbür aya ya nasip kuzum hayırlısı olsun :/

Yani zaten bu ay ne olacağımı bende bilmiyordum. Bende betahcg pozitif gösterdi artık progestan etkisinden mi. Sonraki gün göstermedi.

Bu ilaç beni sersem yaptı. Kafamı çarptım dün kapıya. Başım falan dönüyor. Yaa niye bende bu kadar ağır belirtiler gösteriyor ilaçlar anlamıyorum. Doktor zaten ilacı yazarken evde tek durma sakın baygınlıklar başdönmeleri olabilir dedi. Öyle aldık zaten kararı. Yoksa 2 hafta yan gelir yatardım kendi evimde. Bi de bizim ev dubleks. Merdivenden düşerim dengemi kaybederim diye çok korkuyor eşim. Böylesi daha iyi olacak sanırım.

Yani zaten bu ay ne olacağımı bende bilmiyordum. Bende betahcg pozitif gösterdi artık progestan etkisinden mi. Sonraki gün göstermedi.
Canım progestan mı kullanıyorsun ? Sende de baş dönmesi uyku hali ve sersemlik yaptı mı? Niye bende böyle oldu anlamadım.

Amann idrar testi yap kan sakın verme meraktan çatlıcağına en azından var mı yok mu bilirsinn :)) hiç öyle emin olmaa canım okadar değişiyorlar ki. Benimki okadar abarttı ki artık ben misafir odasında yatıyım aynı yatakta yatmayalım sana çarparım falan allah korusun birşey olur diyor ama öğrenmeden önce ihtimalle umrunda olmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…