Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım progestan mı kullanıyorsun ? Sende de baş dönmesi uyku hali ve sersemlik yaptı mı? Niye bende böyle oldu anlamadım.

Yapmaz mi. Ağızdan içtiğinde çok fena oldum. Yuruyemedim bile. Vajinadan akşam yatarken kullandım o da başdönmesi mide bulantısı yaptı. 10 gün kullanacakken 4 günde bıraktım. Birde bana 200 lük vermiş. 100 lük belki az etki eder. Çalışamadım mecbur bıraktım ilacı. Benim bunyem hassas ilaclar hemen yan etki yapiyor. Sanirim tutunmaya karsida progestan şart. Kapıcam ben bilmiyorum. Saraçoğlu civan perçemi demiş onu denemeyi düşünüyorum. Bu ilacı kullanamıyorum çünkü

E Efulimm41 Bak canım üstteki ilk idrar alttaki 2 saat sonraki. Birde koyulaşması nasıl

Eklentiler

• 06845C48-3E8B-482C-9DD7-A2A0065A0E22.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 71
Bana 100lük yazmış vajinadan alıyorum yine de sersem yaptı beni. Mide bulantısı yok ama başdönmesi ve uyku hali var.
Bana da 14 gün dedi daha 1 gün kullandım nasıl geçecek zaman bilmiyorum

Kızım bu değerler süper ötesi. %20 morfoloji ilk defa duydum. Gördüğüm en iyi sperm tahlili. Eşin sağlıklı besleniyor olmalı. İleri hareketlilik sayı morfoloji süper. Yapışıklılık yok. Eşine bi daha 10 yıl test yapmasan da olur

Bana 100lük yazmış vajinadan alıyorum yine de sersem yaptı beni. Mide bulantısı yok ama başdönmesi ve uyku hali var.
Bana da 14 gün dedi daha 1 gün kullandım nasıl geçecek zaman bilmiyorum

Allah yardımcın olsun. Ben bu ilaçtan sonra çocuk fikrinden bile vazgeçtim. Gece uykudan uyandırdı beni nasıl saydırıyorum bu ne yaa ölüyorum diyorum. Eşime de ben istemiyorum çocuk yapmiycam diye saydırdım. O da çok kötü oldun tamam yapmayalım dedi garibim.

Sende ne diyerek başlattı doktor.

kızlarr hayırlı cumalar

kızlar simdi benim son aylardaki adet döngüm su

32
28
27
24
32
35
32

ben bugun 32, gündeyim ne dersiniz

E Efulimm41

Maşallah di mi? Bi de teste giderken yaşadığı stresi görsen dedim bu sonuçlar dipte çıkacak kesin. Ben bu tahlilde bişey beklemeyeyim.

Hiç sağlıklı beslenmez menemen makarna. Et balık yemez yoğurt yemez. Abur cubur yer. Sigara hiç içmez sadece.

Ama duruma el attım sağlıksız şeyleri yasakladım. Kola falan içirmiyorum.

Valla 3 aydır sabahları keçi boynuzu pekmezi yiyoruz bir kaşık. Fındık ceviz, cevizli sucuk, pestil, badem çok yedirdim. her gun yumurta muhakkak yiyoruz. keci boynuzun kendisini yedi bir ara.

Portakal suyu havuç suyu da içti bilginize.
Fazla yüklemişim bünyesine. Kendime biseyler yükleyeyim bari bundan sonra :)))

Zaten doktor sperm testine gerek yok dedi. Döllenme oluyor cunku dedi, ben içimiz rahat olsun istedim.

Son düzenleme:
Ay sorma bnmde ev dublex cok fena progestan mı verdı sana cok oıs ılac benıde mafedyo bazen dokunmuyo bazen ıcmıs gıbı oluyo ınsan ya ay valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…