Ayyy gerçekten çok güzelmiş bebekleri içinde olsaa :))allahım yaa. Çok tatlı. Valla kıymet bilinmek sakınılmak çok güzel. Biraz abartıyorlar ama olsun
Bende doktorla görüştüm ilişkiyi kesin kalp atışını duyana kadar yok dediBenimki de öyle diyor ama resmen uykusunda taciz ediyor beni
Valla 2 hafta dedi doktor yapacak bişey yok:)
Okunmuyor canım yaa.Kızlar sperm testini yorumlar mısınız.
Aynen bana da öyle dedi. Bebek için katlancaz daha doğrusu katlanacaklar yapacak bişey yok :)Bende doktorla görüştüm ilişkiyi kesin kalp atışını duyana kadar yok dedi
Ayy valla ben hiç yanaşmam şimdi imkansızlıktan mıdır nedir özlüyor insan :) mecbur canım onlara herşey feda olsun.Aynen bana da öyle dedi. Bebek için katlancaz daha doğrusu katlanacaklar yapacak bişey yok :)
Canım progestan mı kullanıyorsun ? Sende de baş dönmesi uyku hali ve sersemlik yaptı mı? Niye bende böyle oldu anlamadım.
Hemen üst mesajda bi daha var. Arada kaldı o netOkunmuyor canım yaa.
Bana 100lük yazmış vajinadan alıyorum yine de sersem yaptı beni. Mide bulantısı yok ama başdönmesi ve uyku hali var.Yapmaz mi. Ağızdan içtiğinde çok fena oldum. Yuruyemedim bile. Vajinadan akşam yatarken kullandım o da başdönmesi mide bulantısı yaptı. 10 gün kullanacakken 4 günde bıraktım. Birde bana 200 lük vermiş. 100 lük belki az etki eder. Çalışamadım mecbur bıraktım ilacı. Benim bunyem hassas ilaclar hemen yan etki yapiyor. Sanirim tutunmaya karsida progestan şart. Kapıcam ben bilmiyorum. Saraçoğlu civan perçemi demiş onu denemeyi düşünüyorum. Bu ilacı kullanamıyorum çünkü
Süper
Valla eşinin testi süper gayet iyi maşallah kuzum :)
Gerçekten miii bana az gelmiştii
Kızım bu değerler süper ötesi. %20 morfoloji ilk defa duydum. Gördüğüm en iyi sperm tahlili. Eşin sağlıklı besleniyor olmalı. İleri hareketlilik sayı morfoloji süper. Yapışıklılık yok. Eşine bi daha 10 yıl test yapmasan da olur
Sende bhcg gündüz daha çok salgılanıyor demekki:)Gerçekten miii bana az gelmiştiibünyemin anormalliğine bak ilk idrarla silik çıkıyor 2 saatlik idrarla daha koyu çıkıyır :)
Bana 100lük yazmış vajinadan alıyorum yine de sersem yaptı beni. Mide bulantısı yok ama başdönmesi ve uyku hali var.
Bana da 14 gün dedi daha 1 gün kullandım nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Sende ne diyerek başlattı doktor.Allah yardımcın olsun. Ben bu ilaçtan sonra çocuk fikrinden bile vazgeçtim. Gece uykudan uyandırdı beni nasıl saydırıyorum bu ne yaa ölüyorum diyorum. Eşime de ben istemiyorum çocuk yapmiycam diye saydırdım. O da çok kötü oldun tamam yapmayalım dedi garibim.
Kızım bu değerler süper ötesi. %20 morfoloji ilk defa duydum. Gördüğüm en iyi sperm tahlili. Eşin sağlıklı besleniyor olmalı. İleri hareketlilik sayı morfoloji süper. Yapışıklılık yok. Eşine bi daha 10 yıl test yapmasan da olur
Ay sorma bnmde ev dublex cok fena progestan mı verdı sana cok oıs ılac benıde mafedyo bazen dokunmuyo bazen ıcmıs gıbı oluyo ınsan ya ay vallaBu ilaç beni sersem yaptı. Kafamı çarptım dün kapıya. Başım falan dönüyor. Yaa niye bende bu kadar ağır belirtiler gösteriyor ilaçlar anlamıyorum. Doktor zaten ilacı yazarken evde tek durma sakın baygınlıklar başdönmeleri olabilir dedi. Öyle aldık zaten kararı. Yoksa 2 hafta yan gelir yatardım kendi evimde. Bi de bizim ev dubleks. Merdivenden düşerim dengemi kaybederim diye çok korkuyor eşim. Böylesi daha iyi olacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?