Sende ne diyerek başlattı doktor.
Tahminle olmaz ki canım. Yumurtlama takibi yapmıyor musun?
Verdi canım maalesef. Telefonda ilacından iç dedi vermediniz dedim gel dedi ultrasondan sonda ilacına devam et dedi vermediniz vermediniz dedimAy sorma bnmde ev dublex cok fena progestan mı verdı sana cok oıs ılac benıde mafedyo bazen dokunmuyo bazen ıcmıs gıbı oluyo ınsan ya ay valla
Güzel garantilemişsiniz ama bat tarihin tam belli değil. Ama 35 günde bir adet olsan en kötü ihtimal. Bata 3 gün var demek oluyor. Test yapmak istiyorsan belirti var diyorsan yap çıkabilir. Ama bat'ı beklemek daha iyi tabi çok az kalmışgün aşırı deniyorduk o donemlerde
Valla ben hamileyim diye progesteronum zaten yüksek daha da yükseliyor şimdi. Allah sonumu hayır etsin:)Bende tutunma için verdi. Olursa tutunsun diye sanırım. 3 ay her adet dönemi aynı şekilde kullanıcam. Ama ilk ayda dayanamadım. Ilaci bırakmalı 4-5 gün oldu hala kafam dönüyor. Çalışmasam yatar kullanırım. Ama iş yapamıyorum.
Valla mix yapmışsınız yaaa maşallah cevizler fındıklar pestiller adam süperman çıkar tabiMaşallah di mi? Bi de teste giderken yaşadığı stresi görsen dedim bu sonuçlar dipte çıkacak kesin. Ben bu tahlilde bişey beklemeyeyim.
Hiç sağlıklı beslenmez menemen makarna. Et balık yemez yoğurt yemez. Abur cubur yer. Sigara hiç içmez sadece.
Ama duruma el attım sağlıksız şeyleri yasakladım. Kola falan içirmiyorum.
Valla 3 aydır sabahları keçi boynuzu pekmezi yiyoruz bir kaşık. Fındık ceviz, cevizli sucuk, pestil, badem çok yedirdim. her gun yumurta muhakkak yiyoruz. keci boynuzun kendisini yedi bir ara.
Adama doping yüklemesi yapmışsınMaşallah di mi? Bi de teste giderken yaşadığı stresi görsen dedim bu sonuçlar dipte çıkacak kesin. Ben bu tahlilde bişey beklemeyeyim.
Hiç sağlıklı beslenmez menemen makarna. Et balık yemez yoğurt yemez. Abur cubur yer. Sigara hiç içmez sadece.
Ama duruma el attım sağlıksız şeyleri yasakladım. Kola falan içirmiyorum.
Valla 3 aydır sabahları keçi boynuzu pekmezi yiyoruz bir kaşık. Fındık ceviz, cevizli sucuk, pestil, badem çok yedirdim. her gun yumurta muhakkak yiyoruz. keci boynuzun kendisini yedi bir ara.
Portakal suyu havuç suyu da içti bilginize.
Fazla yüklemişim bünyesine. Kendime biseyler yükleyeyim bari bundan sonra :)))
Zaten doktor sperm testine gerek yok dedi. Döllenme oluyor cunku dedi, ben içimiz rahat olsun istedim.
Verdi canım maalesef. Telefonda ilacından iç dedi vermediniz dedim gel dedi ultrasondan sonda ilacına devam et dedi vermediniz vermediniz dedimsonunda yazdı ilacı. Vajinadan alacaksın dedi. Eczacı ağızdan dese bile benim dediğim gibi alacaksın dedi. Galiba belirti daha fazla oluyor ağızdan alınca diye öyle dedi.
Annemle babamın ev normal daire onda bi yerlerden yuvarlanma ihtimalim daha düşükdaha güvende olurum
İlk resimler testi yaptığım zamandı.
Şimdi çektiğim de yaptıktan 15 dakika sonrası. Şaşkınım açıkçası hiç beklemiyordum. Gece tuvalete kalkıp da şüphelendim.
ben gördüm. hayırlısı olsun
çok değişkenmiş adet döngünüz.
keşke ovulasyon testi ile takip etseydiniz.
madem bi hcg testi yapın bugün?
Niye alttan olmuyor ki sende öyle al ilacı.alttan alınınca daha ıyı cnm etkısı olmuyo benım oyle sansım yok ayh ılaca ıhtıyacımız kalmasın ıns
Valla mix yapmışsınız yaaa maşallah cevizler fındıklar pestiller adam süperman çıkar tabi
Ay benim kocam da çok sever öyle şeyleri ben de alıp yedirsem mi ne
Ben smdi her aksam kefir mayalıorum zorla bi bardak ondan içiriyorum çok sık hasta oluyo die
Ama bu senn dediklerni versem havada karada bayıla bayıla yerr
Adama doping yüklemesi yapmışsınama işe yaramış. Aynen spermlerde ve yumurtalarında bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben sadece tutunmaya odaklanmak lazım.
O yok canim gorumcemle gidiyorum o hazır canim gayet sakin biri az kaldı zaten umarim netlesir artık yaEşini hazırla bu duruma canım. Çünkü özelde doktorun yanına kadar girebilecek. Pat diye yüzüne kötü bişey söylerse çok morali bozulur. Hazırla sen onu her iki duruma da.
Butun gun ısteyım akarsa bıde ayaga kalkıyorum falanNiye alttan olmuyor ki sende öyle al ilacı.
KIZ BU GRUPTA BİR HAMİŞ OLMAYAN BEN Mİ KALDIM ???? Tüm hamişler oturun bana dua edin yaaaa bende istiyorum bendeeeee
@Efulimm41 @Searte @dlkkydlntpl @Hilal coban @Umudumbitmedi_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?