Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende ne diyerek başlattı doktor.

Bende tutunma için verdi. Olursa tutunsun diye sanırım. 3 ay her adet dönemi aynı şekilde kullanıcam. Ama ilk ayda dayanamadım. Ilaci bırakmalı 4-5 gün oldu hala kafam dönüyor. Çalışmasam yatar kullanırım. Ama iş yapamıyorum.

Ay sorma bnmde ev dublex cok fena progestan mı verdı sana cok oıs ılac benıde mafedyo bazen dokunmuyo bazen ıcmıs gıbı oluyo ınsan ya ay valla
Verdi canım maalesef. Telefonda ilacından iç dedi vermediniz dedim gel dedi ultrasondan sonda ilacına devam et dedi vermediniz vermediniz dedim sonunda yazdı ilacı. Vajinadan alacaksın dedi. Eczacı ağızdan dese bile benim dediğim gibi alacaksın dedi. Galiba belirti daha fazla oluyor ağızdan alınca diye öyle dedi.
Annemle babamın ev normal daire onda bi yerlerden yuvarlanma ihtimalim daha düşük daha güvende olurum

gün aşırı deniyorduk o donemlerde
Güzel garantilemişsiniz ama bat tarihin tam belli değil. Ama 35 günde bir adet olsan en kötü ihtimal. Bata 3 gün var demek oluyor. Test yapmak istiyorsan belirti var diyorsan yap çıkabilir. Ama bat'ı beklemek daha iyi tabi çok az kalmış

Valla ben hamileyim diye progesteronum zaten yüksek daha da yükseliyor şimdi. Allah sonumu hayır etsin:)
farketmiyor yaa ben evdeyim de noluyor tuvalete kalkmak bile yetiyor sağa sola çarpmama:) Çalışmak daha zor tabi bu şekilde. Ama dediğin gibi hamile olsan içme derim ama saraçoğlunun dediği bitkiyi içebilirsin bi sakıncası olacağını sanmıyorum.

Valla mix yapmışsınız yaaa maşallah cevizler fındıklar pestiller adam süperman çıkar tabi

Ay benim kocam da çok sever öyle şeyleri ben de alıp yedirsem mi ne
Ben smdi her aksam kefir mayalıorum zorla bi bardak ondan içiriyorum çok sık hasta oluyo die
Ama bu senn dediklerni versem havada karada bayıla bayıla yerr

Adama doping yüklemesi yapmışsın ama işe yaramış. Aynen spermlerde ve yumurtalarında bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben sadece tutunmaya odaklanmak lazım.

alttan alınınca daha ıyı cnm etkısı olmuyo benım oyle sansım yok ayh ılaca ıhtıyacımız kalmasın ıns

İlk resimler testi yaptığım zamandı.

Şimdi çektiğim de yaptıktan 15 dakika sonrası. Şaşkınım açıkçası hiç beklemiyordum. Gece tuvalete kalkıp da şüphelendim.

ben gördüm. hayırlısı olsun

kızlarr hayırlı cumalar

kızlar simdi benim son aylardaki adet döngüm su

32
28
27
24
32
35
32

ben bugun 32, gündeyim ne dersiniz

E Efulimm41

çok değişkenmiş adet döngünüz.
keşke ovulasyon testi ile takip etseydiniz.
madem bi hcg testi yapın bugün?

Valla dedim ki gidip tedavi vs. Ile çocuk sahibi olsak dünyanın parasını verecez. Hiç değilse onlardan önce bu şeylere parayı vereyim şansımı deneyeyim. :)) yap yap formülü yazdim. Ama öncesinde düşük müydü bilmiyorum tabiki. Çokda düşük değildir çünkü denedigimiz ilk ay gebelik oluştu sonuçta.

Adama doping yüklemesi yapmışsın ama işe yaramış. Aynen spermlerde ve yumurtalarında bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben sadece tutunmaya odaklanmak lazım.

E vitamini daha vermeme gerek yok heralde :)))
Evet sıkıntı yok gibi, çünkü gebelik oluşuyor.
Şu an tutunmaya odaklanmak lazım bence de.
Bi de b12 d vitamini demir testleri yaptıracağım kendime. Bünyemi de saglamlastirssm belki ilaç etkilerini çabuk atlatırım. Bu ay progestani kullanmayıp test yapsam iyiydi aslında. Normalini öğrenirdim hiç değilse.

Senin evlilikte 7.ayın mi canım. Hiç korunmadim mi?

Eşini hazırla bu duruma canım. Çünkü özelde doktorun yanına kadar girebilecek. Pat diye yüzüne kötü bişey söylerse çok morali bozulur. Hazırla sen onu her iki duruma da.
O yok canim gorumcemle gidiyorum o hazır canim gayet sakin biri az kaldı zaten umarim netlesir artık ya

Kızlar ovülasyon günüm 9 şubattı 10-11 şubat gibi çatlamış olsa bugün 7. Günümdeyim ovülasyon testinin bu kadar koyu çıkması normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…